Přejít na obsah

*Prodáno* možno smazat.......

Doporučené příspěvky

Tak jak jsem psal jsem měnil konečně prsa. Dneska už si nejsem jist jetly tekly ony nebo to gufero, každopádně je to jedno a jsou vyměněný. Měl jsem radost do nastartování. Nový gufero taky teče. Nevím jestli jsem ho tam blbě dal nebo je špatný prostě teče, takže zejtra zase pro nový a výměna.

Tady nějaký fotky těch lepených a gufera. stojím na tom, že mám z auta olejničku :palec: A ještě jsem zapomněl, že jak jsem předělával na FMIC tak jsem koupil jen půlku nových hadic a taky chyba. Jelikož jedno je tak slabý a měký, že když začne foukat tak se nafoukne a rozřízne o sponu, takže ještě koupě nový hadice....když se daří tak se daří

post-504-1312094403_thumb.jpg

post-504-1312094450_thumb.jpg

post-504-1312094494_thumb.jpg

Upraveno uživatelem škodik
Odkaz ke komentáři

tak konečně, Projeto a neteče. :) Dneska jsem koupil nový gufero a změnil metodu nasazení. Předtím jsem ho nasadil do prsou a to pak nasazoval na auto. Ted jsem nasadil prsa a pak ,,speciálním " přípravkem nalisoval gufero a taky je to to jiný myslím PTFE se jmenuje. Ještě vyměním táhlo ručky a zejtra snad dojde nový koleno, jelikož tohle starý to nedává :) na fotkách přípravek. A můžem pokračovat v bejkárnách :D

post-504-1312224118_thumb.jpg

post-504-1312224127_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

tak po dlouhé době zase posun. Musel jsem se věnovat jiným věcem a rodině. Takže jsem sotva našel čas auto umýt. Ted by to mělo být lepší. Došlo také k několika rozhodnutím jakým směrem se bude ubírat vývoj auta. Dostal jsem kousek wrapingové folie tak jsem polepil středový panel a kolem vypínače světel. Je to opravdu pěkný. Karbonem bych to nenazýval. Taky jsem vrátil původní pružiny a příjdou 16" Zqatím nebudu krom kol nic prozrazovat at je to trošku napínavy.. ikdyž dneska už asi není čím překvapit, nebude to žádný extrém. Taky už o sobě dává vědět turbo, že se blíží doba , kdy bude must být nahrazeno a to větším VB následkem toho po novým roce za panem TDIFunem aby to poladil softwerově :palec: Měl jsem taky tendence koupit jiný,ale vždy jsem to ustál :lol:

post-504-0-65359500-1316972288_thumb.jpg

post-504-0-94468200-1316972299_thumb.jpg

post-504-0-96102100-1316972310_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Tak jsem dostal ,,geniální" nápad, že koupím dodávku. Tak jsem vyrazil pro tranzita za 35tis. do Kladna. Nečekal jsem žádný zázrak, ale to co mě čekalo mě dorazilo. Auto jak kdyby vytáhlí z moře, pásy nefunkční sežraný nakost a prodejce ho vychvaloval jako poklad. Prostě tragedie, tak jsem hned na netu mašel T4 za 50tis. v Praze tak si říkám je to po cestě stavíme uvidíme. Volám , že jedu. Pán, že stím stěhuje ,ale potkáme se někde v praze nejlépe u obchodáku,kde to najdu. Nakonec mi dává adresu, dávám do navigačky a vyrážíme. Navigace mě navádá tak, že končím někde u prostřed prahy, kde mě odlapne městká policistka, že jedu do zákazu. Argument , že jedu dle navigace nezabírá, tak zkouším vesničana v praze tak aspon to a mám to za 200,- Tím mé utrpení nemělo skončit a navigačka mě začla motat po praze,ale luxusně. Tak mu volám znovu, zda by nemohl dojet na benzinku na strakonickou, už jsme toho měli dost. Pán neochotný a že jsem si to měl najít atd. měl sice pravdu,ale trocha ochoty by ho nezabila, kdyby ho dovezl vzal bych ho. Osud. Nedojel tak jsem se po několika martiriich dostal na okruch a pak hurá domů. Doma se mi to rozleželo a octa dostane tažný a koupím vozík a zbytek investuju do novýho bydlení.... oca pokračuje dále, dostala nový čep ramena a přes zimmu dám dohromady celý nový spodek jako ramena uložení atd. i s ložiskama a homoklouby at je to komplet a najednou stejně mi ted praskla prachovka....

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

jj, dostal jsem nějaký zběsilý nápad a prodal svou octu a koupil sharana VR6, jenže ouha...po cestě domů mi vyskočila na 62km hradecký ojnice...následoval odtah do strak a ted už je skoro motor venku. Vnitří prostor a pohodlí je někde jinde,ale...auto má aspoň plyn jinak bych do toho motoru nešel...zapomněl jsem jak má benzín krásný zvuk....sice jsem si ho užil krátce.... uvidím jak to vše ještě dopadne....

Odkaz ke komentáři

Nechám to zvážení adminů mě osobně nevadí jestli to tu bude, auto je už prodaný. Jen aby to nezabíralo zbytečně místo , když je mrtvý vlákno. Ještě se ve středu jedu podívat na Alhambru II s 1,9tdi 85kw s myšlenkou, že by se VR pak prodala jak se rozjezdí. Dovezl jsem domů pelech tak bych ji dal dohromady a někomu může dělat radost. Výbavu má max. Dal bych fotky,ale moc jich není spíš jen motoru jak to vyndávám ven....tak aspon jak vypadá ojnice na VR6ce :-))) (ted už se tomu směju) do ostatních značek to přesunu až budu vědět jak to vše dopadne :-)

post-504-0-29407200-1324275927_thumb.jpg

post-504-0-32939200-1324276004_thumb.jpg

post-504-0-46680100-1324278179_thumb.jpg

post-504-0-17933800-1324278196_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

jj, zkusím od něj dostat ty díly o který jsi měl zájem. Děkuji za kontakt, koukal jsem , že je od Loun , jezdíme pravidelně do Žatce :-) napíšu mu. Děkuji .... Když kouknu na jiný sharany tak mi chybí jen dotápění dozadu a webasto. mám i střešní okno v elektrice a pak všechny okna. Žena už mu nevěří, ale už malý auto nechci... je to super..a taky chápu proč máj všechny předny načatý..není vůbec vidět a než se stím naučíš tak ho leckde ostrouháš :-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...