zabiak Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Hmm delux ;) V plný palbě, kůže, dvojramínko. Pěkné :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 jak jsem psal,bohužel,..manželce se odporoučel pežot takže ted pojedu pro feldu. Chtěla krátkou s 1,3. Takže peníze jdou tam. Jinak opět skvělá spolupráce s škoda-díly.cz a mám doma nové čepy řízení a na aukru jsem vydražil řadičku co chci dát do octy jen spodek půjde do černý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 TAK TO UŽ SE JEN TAK NEVIDÍ :) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 vyprávěj mi o tom,...všichni je měli ,když jsem se na ni ptal,tak všem vystanula nějaká vzpomínka většinou kolem škody řady1XX,ale všichni je poslali do kytek,mám slíbenou ještě s autíčkem,ale uvidíme. Chtěl jsem řadičku co se bude dobře držet a bude pěkná,ty některý výtvory co někdo dělá,jsou hnus nebo se nehodí,a origo z jiného modelu jsem aky nechtěl. Pak se mi líbila ještě řadička z audi,ale ta by byla drahá,byla z nějakého lepšejšího modelu,takže bude tatahle s černým spodkem aby to ladilo,uvidíme,snad do konce týdne dorazí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 tak dneska doma přibyl další nájemník a to auto pro manželku. je to felda 1,3 50kw z roku 95 ve stříbrný metle s tažným a centrálem. Rozhodovali jsme se mezi feldou a fabii a nakonec felda,svítí opoznání víc a i cena je různá,taky vnitřní prostor hovoří pro feldu, ted ji čeká kontrola co je dobře a co špatně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 tak snad bude slouzit manzelce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 děkuje,byla to docela dlouhá cesta jeli jsme pro ni do Humpolce. Jela slušně,rozparádil jsem ji na 140,ale je to hroznej rozdíl sednout z octavky do feldy. jinak řadička došla a nehodila by se tam ani s černým spodkem,tak ji uchovám ,ona se bude jistě v budoucnu hodit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 jako kdyz si o vikendu pujcim Favorita nerad jezdim po meste Octavkou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 proto má žena feldu,jezdí couračky atd,a já ted jedu doprčic a jezdila by octavkou 2km kluka do školy - chcíp. Nakoupit .zas chcíp......atd. to by octa měla radost....jinak Houmíku tvoje sedačky mě motivovali a přes víkend jdu čalounit,snad se to povede. Sice jsem si už očalonil kdysi trabanta a 120,ale octa....uvidíme v neděli ...... :D :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 tak pak hod fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 tak dneska doma přibyl další nájemník a to auto pro manželku. je to felda 1,3 50kw z roku 95 ve stříbrný metle s tažným a centrálem. Rozhodovali jsme se mezi feldou a fabii a nakonec felda,svítí opoznání víc a i cena je různá,taky vnitřní prostor hovoří pro feldu, ted ji čeká kontrola co je dobře a co špatně :D tak pekna felda...ale nevadi ty tam ta koroze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2010 nevadí,kupoval jsem feldu za 20 tis. takže se skorozí počítalo. A to je ještě dobrá ta co mi stojí doma na dvoře má díry durch. Mohl jsem koupit levnější, ale i dražší, pokud je pravda vše co prodejce psal tak http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=82308 tak by mohla být chvilku bez investic,uvidíme dneska po práci jak se na ni kouknu. Houmiku neboj fotky nudou :D :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 tak celý víken jsem stříhal a šil a je hotovo,fotky jsou blbý ,pořád sněží.......mám i ostředovou opěrku,ale ještě né v autě....taky jsem dovezl černý koberec takže ještě vyměnit všechny plasty šedé barvy za černé a bude to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 moooc pěkná práce pane... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 ...jj, úplně to vypadá jinak,hlavně jsem nechtěl ty RS kvůli bílýmu prostředku. Takže jsem si zajel do boule pro tyhle a ještě mají bagy,takže v budoucnu to rozchodím ať je jen nevozím ještě dodělávám výměnu stávajících hadiček za silikonový,viz foto mám i stejnou barvu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marťas Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 kolik je potřeba metrů tý hadičky? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 ty hadičky mi dodal člen bruno128 ze SH za 350,- včetně pošty a to oba druhy najednou,myslím,že tý slabší bylo kolem 3,5m a tý tlustší asi kolem 2m,to už přesně nevím,ale když najdu nálepky tam to bylo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marťas Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 neva stačí takle..dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 tak dneska mi ve 160km/h praskl ten drážkový řemen,docela jsem se lekl,jelikož jsem to nečekal. najednou tvrdý řízení a rozsvítí se baterka ,ale auto jede. Naštěstí se to stalo 5km od baráku,takže jsem dojel domů,zaparkoval. Bohužel řemen bude až v pondělí,ještě zkusím benzínku jestli náhodou,ale pochybuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 Jeste stesti ze jen toto. Ale i tak nezavidim montaz, zrovna moc mista okolo neni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 dobrý je ,že se mi to stalo ted a ne až budu pryč a bude stím jezdit manželka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 takže jedeme dál ráno si to sypu do práce a v zatáčce srna,nevím na co myslela,koukala na druhou stranu asi na hvězdy, říká si : Malý vůz,velký vůz ......a octávka..... ,jelikož to byla bojová srna tak naznačila únik v pravo,čímž mě zmátla a pak to vzala průdce vlevo,čímž zmátla sebe a potkala zmatenýho mě,...no,nedala se zadarmo a vzala sebou mřížku,blinkr a držáky světel a praskl nárazník..no mohlo to dopadnout hůř......asi dám nový L/K ty úzký přestavovat na facelift se mi nechce a ani se mi to tolik nelíbí,ty užší světla maj něco do sebe,nárazník mám sehnanej facelift tak se jen upraví v létě ke světlům a nalakuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Jej smoula..... :( ale na to se podivej z lepsi strani.....budes mi L&K svetla ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 A co srna ? odbehla nebo bude zkonzumovana ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 nechal jsem ji tam,někdo ji jistě zkonzumuje,já to neumím vyvrhnout,já neumím ani pořádně vařit,jsem už dlouho ženatej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 L&K světla ano, ale nedavej k nim face naraznik, je to takovy divny.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 L&K světla ano, ale nedavej k nim face naraznik, je to takovy divny.... bracha tady negde daval octy foto face naraznik a L&K svetla.....a neni to vubec spatne..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 divný,kouknu na to myslím,že jsem někde viděl fotku,...jinak světla pujdou na auto až na jeře,kdo ví co se ještě stane,původní drží na místě,tak koupím nový blinkr a rámeček masky,zbytek je ok, nárazník je popraskanej ale opět žádná tragedie. u starýho nárazníku mi vadí ,že je dvojdilný,ale to by sedalo nějak napravit,však uvidíme,času do jara dost... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 nechal jsem ji tam,někdo ji jistě zkonzumuje,já to neumím vyvrhnout,já neumím ani pořádně vařit,jsem už dlouho ženatej No dopadlo to dobře... Ale srny škodaaaaa... Měl jsi volat... Vyvrhnout není problém, stáhnout taky ne... A měli by jsme výbornej gulášek a maso na gril... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 L&K světla ano, ale nedavej k nim face naraznik, je to takovy divny.... nekde tady na foru je fotka predface svetla a face naraznik a mne se to docela libi... a to sem proti face predkum... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.