Přejít na obsah

*Prodáno* možno smazat.......

Doporučené příspěvky

jak jsem psal,bohužel,..manželce se odporoučel pežot takže ted pojedu pro feldu. Chtěla krátkou s 1,3. Takže peníze jdou tam. Jinak opět skvělá spolupráce s škoda-díly.cz a mám doma nové čepy řízení :lol: a na aukru jsem vydražil řadičku co chci dát do octy jen spodek půjde do černý

post-504-1263240723_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

vyprávěj mi o tom,...všichni je měli ,když jsem se na ni ptal,tak všem vystanula nějaká vzpomínka většinou kolem škody řady1XX,ale všichni je poslali do kytek,mám slíbenou ještě s autíčkem,ale uvidíme. Chtěl jsem řadičku co se bude dobře držet a bude pěkná,ty některý výtvory co někdo dělá,jsou hnus nebo se nehodí,a origo z jiného modelu jsem aky nechtěl. Pak se mi líbila ještě řadička z audi,ale ta by byla drahá,byla z nějakého lepšejšího modelu,takže bude tatahle s černým spodkem aby to ladilo,uvidíme,snad do konce týdne dorazí :huh:

Odkaz ke komentáři

tak dneska doma přibyl další nájemník a to auto pro manželku. je to felda 1,3 50kw z roku 95 ve stříbrný metle s tažným a centrálem. Rozhodovali jsme se mezi feldou a fabii a nakonec felda,svítí opoznání víc a i cena je různá,taky vnitřní prostor hovoří pro feldu, ted ji čeká kontrola co je dobře a co špatně :palec:

post-504-1263500173_thumb.jpg

post-504-1263500187_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

děkuje,byla to docela dlouhá cesta jeli jsme pro ni do Humpolce. Jela slušně,rozparádil jsem ji na 140,ale je to hroznej rozdíl sednout z octavky do feldy.

jinak řadička došla a nehodila by se tam ani s černým spodkem,tak ji uchovám ,ona se bude jistě v budoucnu hodit :palec:

Odkaz ke komentáři

proto má žena feldu,jezdí couračky atd,a já ted jedu doprčic a jezdila by octavkou 2km kluka do školy - chcíp. Nakoupit .zas chcíp......atd. to by octa měla radost....jinak Houmíku tvoje sedačky mě motivovali a přes víkend jdu čalounit,snad se to povede. Sice jsem si už očalonil kdysi trabanta a 120,ale octa....uvidíme v neděli ...... :palec: :D :P :palec:

Odkaz ke komentáři
tak dneska doma přibyl další nájemník a to auto pro manželku. je to felda 1,3 50kw z roku 95 ve stříbrný metle s tažným a centrálem. Rozhodovali jsme se mezi feldou a fabii a nakonec felda,svítí opoznání víc a i cena je různá,taky vnitřní prostor hovoří pro feldu, ted ji čeká kontrola co je dobře a co špatně :D

tak pekna felda...ale nevadi ty tam ta koroze? :palec:

Odkaz ke komentáři

nevadí,kupoval jsem feldu za 20 tis. takže se skorozí počítalo. A to je ještě dobrá ta co mi stojí doma na dvoře má díry durch. Mohl jsem koupit levnější, ale i dražší, pokud je pravda vše co prodejce psal tak http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=82308 tak by mohla být chvilku bez investic,uvidíme dneska po práci jak se na ni kouknu.

Houmiku neboj fotky nudou :palec: :D :P

Odkaz ke komentáři

...jj, úplně to vypadá jinak,hlavně jsem nechtěl ty RS kvůli bílýmu prostředku. Takže jsem si zajel do boule pro tyhle :lol: a ještě mají bagy,takže v budoucnu to rozchodím ať je jen nevozím :lol: ještě dodělávám výměnu stávajících hadiček za silikonový,viz foto mám i stejnou barvu

post-504-1263753958_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

tak dneska mi ve 160km/h praskl ten drážkový řemen,docela jsem se lekl,jelikož jsem to nečekal. najednou tvrdý řízení a rozsvítí se baterka ,ale auto jede. Naštěstí se to stalo 5km od baráku,takže jsem dojel domů,zaparkoval. Bohužel řemen bude až v pondělí,ještě zkusím benzínku jestli náhodou,ale pochybuji.

Odkaz ke komentáři

takže jedeme dál ráno si to sypu do práce a v zatáčce srna,nevím na co myslela,koukala na druhou stranu asi na hvězdy, říká si : Malý vůz,velký vůz ......a octávka..... ,jelikož to byla bojová srna tak naznačila únik v pravo,čímž mě zmátla a pak to vzala průdce vlevo,čímž zmátla sebe a potkala zmatenýho mě,...no,nedala se zadarmo a vzala sebou mřížku,blinkr a držáky světel a praskl nárazník..no mohlo to dopadnout hůř......asi dám nový L/K ty úzký přestavovat na facelift se mi nechce a ani se mi to tolik nelíbí,ty užší světla maj něco do sebe,nárazník mám sehnanej facelift tak se jen upraví v létě ke světlům a nalakuje.

post-504-1264608978_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

divný,kouknu na to myslím,že jsem někde viděl fotku,...jinak světla pujdou na auto až na jeře,kdo ví co se ještě stane,původní drží na místě,tak koupím nový blinkr a rámeček masky,zbytek je ok, nárazník je popraskanej ale opět žádná tragedie. u starýho nárazníku mi vadí ,že je dvojdilný,ale to by sedalo nějak napravit,však uvidíme,času do jara dost...

post-504-1264621444_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
nechal jsem ji tam,někdo ji jistě zkonzumuje,já to neumím vyvrhnout,já neumím ani pořádně vařit,jsem už dlouho ženatej :smich:

No dopadlo to dobře... Ale srny škodaaaaa... Měl jsi volat... Vyvrhnout není problém, stáhnout taky ne... A měli by jsme výbornej gulášek a maso na gril...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...