Přejít na obsah

*Prodáno* možno smazat.......

Doporučené příspěvky

jak jsem psal,bohužel,..manželce se odporoučel pežot takže ted pojedu pro feldu. Chtěla krátkou s 1,3. Takže peníze jdou tam. Jinak opět skvělá spolupráce s škoda-díly.cz a mám doma nové čepy řízení :lol: a na aukru jsem vydražil řadičku co chci dát do octy jen spodek půjde do černý

post-504-1263240723_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

vyprávěj mi o tom,...všichni je měli ,když jsem se na ni ptal,tak všem vystanula nějaká vzpomínka většinou kolem škody řady1XX,ale všichni je poslali do kytek,mám slíbenou ještě s autíčkem,ale uvidíme. Chtěl jsem řadičku co se bude dobře držet a bude pěkná,ty některý výtvory co někdo dělá,jsou hnus nebo se nehodí,a origo z jiného modelu jsem aky nechtěl. Pak se mi líbila ještě řadička z audi,ale ta by byla drahá,byla z nějakého lepšejšího modelu,takže bude tatahle s černým spodkem aby to ladilo,uvidíme,snad do konce týdne dorazí :huh:

Odkaz ke komentáři

tak dneska doma přibyl další nájemník a to auto pro manželku. je to felda 1,3 50kw z roku 95 ve stříbrný metle s tažným a centrálem. Rozhodovali jsme se mezi feldou a fabii a nakonec felda,svítí opoznání víc a i cena je různá,taky vnitřní prostor hovoří pro feldu, ted ji čeká kontrola co je dobře a co špatně :palec:

post-504-1263500173_thumb.jpg

post-504-1263500187_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

děkuje,byla to docela dlouhá cesta jeli jsme pro ni do Humpolce. Jela slušně,rozparádil jsem ji na 140,ale je to hroznej rozdíl sednout z octavky do feldy.

jinak řadička došla a nehodila by se tam ani s černým spodkem,tak ji uchovám ,ona se bude jistě v budoucnu hodit :palec:

Odkaz ke komentáři

proto má žena feldu,jezdí couračky atd,a já ted jedu doprčic a jezdila by octavkou 2km kluka do školy - chcíp. Nakoupit .zas chcíp......atd. to by octa měla radost....jinak Houmíku tvoje sedačky mě motivovali a přes víkend jdu čalounit,snad se to povede. Sice jsem si už očalonil kdysi trabanta a 120,ale octa....uvidíme v neděli ...... :palec: :D :P :palec:

Odkaz ke komentáři
tak dneska doma přibyl další nájemník a to auto pro manželku. je to felda 1,3 50kw z roku 95 ve stříbrný metle s tažným a centrálem. Rozhodovali jsme se mezi feldou a fabii a nakonec felda,svítí opoznání víc a i cena je různá,taky vnitřní prostor hovoří pro feldu, ted ji čeká kontrola co je dobře a co špatně :D

tak pekna felda...ale nevadi ty tam ta koroze? :palec:

Odkaz ke komentáři

nevadí,kupoval jsem feldu za 20 tis. takže se skorozí počítalo. A to je ještě dobrá ta co mi stojí doma na dvoře má díry durch. Mohl jsem koupit levnější, ale i dražší, pokud je pravda vše co prodejce psal tak http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=82308 tak by mohla být chvilku bez investic,uvidíme dneska po práci jak se na ni kouknu.

Houmiku neboj fotky nudou :palec: :D :P

Odkaz ke komentáři

...jj, úplně to vypadá jinak,hlavně jsem nechtěl ty RS kvůli bílýmu prostředku. Takže jsem si zajel do boule pro tyhle :lol: a ještě mají bagy,takže v budoucnu to rozchodím ať je jen nevozím :lol: ještě dodělávám výměnu stávajících hadiček za silikonový,viz foto mám i stejnou barvu

post-504-1263753958_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

tak dneska mi ve 160km/h praskl ten drážkový řemen,docela jsem se lekl,jelikož jsem to nečekal. najednou tvrdý řízení a rozsvítí se baterka ,ale auto jede. Naštěstí se to stalo 5km od baráku,takže jsem dojel domů,zaparkoval. Bohužel řemen bude až v pondělí,ještě zkusím benzínku jestli náhodou,ale pochybuji.

Odkaz ke komentáři

takže jedeme dál ráno si to sypu do práce a v zatáčce srna,nevím na co myslela,koukala na druhou stranu asi na hvězdy, říká si : Malý vůz,velký vůz ......a octávka..... ,jelikož to byla bojová srna tak naznačila únik v pravo,čímž mě zmátla a pak to vzala průdce vlevo,čímž zmátla sebe a potkala zmatenýho mě,...no,nedala se zadarmo a vzala sebou mřížku,blinkr a držáky světel a praskl nárazník..no mohlo to dopadnout hůř......asi dám nový L/K ty úzký přestavovat na facelift se mi nechce a ani se mi to tolik nelíbí,ty užší světla maj něco do sebe,nárazník mám sehnanej facelift tak se jen upraví v létě ke světlům a nalakuje.

post-504-1264608978_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

divný,kouknu na to myslím,že jsem někde viděl fotku,...jinak světla pujdou na auto až na jeře,kdo ví co se ještě stane,původní drží na místě,tak koupím nový blinkr a rámeček masky,zbytek je ok, nárazník je popraskanej ale opět žádná tragedie. u starýho nárazníku mi vadí ,že je dvojdilný,ale to by sedalo nějak napravit,však uvidíme,času do jara dost...

post-504-1264621444_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
nechal jsem ji tam,někdo ji jistě zkonzumuje,já to neumím vyvrhnout,já neumím ani pořádně vařit,jsem už dlouho ženatej :smich:

No dopadlo to dobře... Ale srny škodaaaaa... Měl jsi volat... Vyvrhnout není problém, stáhnout taky ne... A měli by jsme výbornej gulášek a maso na gril...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Mám co dočinění s Kodiaqem RS a tam je odezva taky vlažnější. Ale už jsem si asi zvykl u 2.0 TSI 140kW. Jinak ty asistenti to je zlo, u toho Kodiaqu mi několikrát bez viditelného důvodu pískalo upozornění na hrozící srážku. Místo věnování se řízení jsem tak řešil co píská a proč. A zase obrovské displaye všude, ale u tak závažné věci svítí jen chvilku malá kontrolka. Hrozně nerad s tím autem jezdím - furt tam něco pípá. A nechápu jednu věc, auto má světelný senzor, ale i přesto i ve dne při odemčení funguje comming home a leaving home, jako wtf, i 14 roků starý superb pozná den a nesvítí zbytečně světly. A po 5 tis. km už skáčou stěrače. Kdybych to auto koupil, tak jsem pěkně nasraný. Fajn je akorát ticho za jízdy a sedačky.
    • Dnes najazdene 8900 km a neda mi to, ale: 1. Skoda spravila inkognito update a poslala ho do aut. Vysledok - 1. tvrde zabrzdenie uprostred krizovatky, 2. pri parkovani do pozdlzneho smeru 4x brzda, za mna bezdovodne. Chlapci v Skode znesiem toho dost, ale toto je za hranou… Safety First…pred updatom som ziadny problem nepostrehol. Vitaj v online svete! 2. Elektrony - vychytavka - vybranie materialu “jarok”, no s umyvanim sa nepocitalo 🙂 hlavne, ze sme usetrili trochu hlinniku 3. Zadny spojler - vyborne na bezkontaktnej umyvacke. Dva krat vas vysprchuje odrazajuci sa prud vody a date si pozor! Umyvanie okna pod siltom, je to zazitok 🙂 klasicky smetak tam nedate, potreba nosit zo sebou handru! 4. Laura je fajn, ale chuda natvrdle…zatial nevidim jej prinos mimo vykuzlenie usmevu pri je odpovediach, super!  5. Odozva motora, no potom co automobilky online posielaju aktualnu spotrebu “do Bruselu” (pokial to nie je vyhovorka). Pri porovnani na SIII s rovnakou motorizaciou mam pocit, ze Skodovka tie motory jednoducho nechce predavat. Mozno “po zabehu” bude nejake prebranie? Mozno necakany update? Cakanie na Godota? Ta latencia mi pride oproti SIII markantna. 6. A dnes perlicka, to ma prinutilo opat popisat spolunazivanie. Vonku 22 C, vypnuta klimatizacia, teplota v aute na 22 C pootvorene okna a auto miesto (moja predstava) priebezneho pustania vzduchu z vonku KURI tak az to je neprijemne. Ze by novy update?  Neviem ci je to odflaknute odizolovanie prudu tepleho vzduchu z motora, ktore vam moze ist bokmi pod kapotou priamo do nasavania vzduchu do kabiny…alebo sa skratka pocita, ze klimu si vypne len blbec.    A teraz nieco pozitivne…ufff… 7. Dazdnik vo dverach spolujazdca nie je ako pri predchadzajucej generacii 🙂 Ja neviem mozno inflacia od roku 2020, ale u vlajkovej lodi Skody (mozno uz nie je), som tak nejako na pochybach… Celkovo auto fajn, pohodlne…ale poznate to su tam detaily, ktore otravuju.    
    • Díky za příspěvky. Byl jsem na geometrii - přední i náprava OK. Takže to přestávám sledovat, až mě pácne přes nos smrad od brzd, budu vědět.... obě nápravy Ok
  • Vytvořit...