Přejít na obsah

*Prodáno* možno smazat.......

Doporučené příspěvky

tak po dlouhým přemýšlení,jsem se rozhodl pro verzi facelift,jelikož mám prasklou i masku takže se stejně bude měnit vše. stím,že nárazník nebude RS. Zadní světla budou taky face,přední se zatmaví blinkry budou černý a boční kouřový.

jinak jsem koupil nový blinkr cena 230,- a světlo má sice zlomený držáky a je trochu zamáčklý,ale pořád drží na místě a neklepe,takže se na něj nebude šahat až o přestavbě...

Odkaz ke komentáři

to jsem původně chtěl,ale ...LK koupím u kopáčka za 3tis s blinkrama +700,- . Jinak se LK moc neobjevují a nebo stojí co použitý xenonový,vycházel jsem z toho,co kdybych zase trefil srnu,je sice pravda,že tohle je moje druhá po 4letech..možná nakonec dám LK uvidím,kupovat se to bude na jaře,teď by jich byla škoda, ještě zima neskončila... a dlouhý večery taky ne,takže bude očem přemýšlet :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Takže po dlouhý době zase bude nějaký posun. Byly objednány nové tlumiče Bilstein B4 s novými kryty a dorazy a zkrácené pružiny o 35mm. Taky se vymění maska za novou,auto ještě jezdí se zlomenou :angry: a jsem zase u výměny oleje. Nakonec jsem se rozhodl pro verzi LK světel,nějak se mi líbí víc ty úzký světla,zadní říjdou face,ale to bude další kolo :-) .....

Odkaz ke komentáři

skodik: jeee, to budes mit jak ja :palec: muzu ti rict, ze ve spojeni se 17" kolama je to pro me super kombinace, opravdu. Treba ten nas Fiat ma komplet celej podvozek a uz je to dost tvrdy, ta Octavka moje je jeste takovej kompromis, myslim, ze si udelal celkem dobre. Jen misto B4 bych vzal ty B4 sport, jsou o neco drazsi, ale asi by se to vyplatilo :angry:

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

bral jsem je ze skoda-dily a tam měli jen tyhle,jinak právě jsem volil takhle,vyšlo to finančně přijatelně a musím dávat novou masku a příští pátek jde na nový čelní sklo a geometrii takže se to pěkně sešlo a když už budu v tom tak ještě nalakuji brzdiče. Když to výjde tak ještě půjdou kola na komaxit :-) pak to bude super :-)

pro spoukyho,při snížení do 40mm nejsou potřeba a níž nikdy nepujdu :angry:

úzký světla a spodní půlka nárazníku bude z klasický face,mám to nějak vymyšleno celý koncept auta,žádný extrém,ale bude to na první pohled stejný a přitom jiný :palec::lol: :) :) ;) :D jen je to potřeba pomalinku dát dohromady :D :lool: :lool: :lool:

Odkaz ke komentáři

Tak sem tak jako většina včera přezouval a barvil brzdiče a koukám,že mi CHYBÍ šroub na stabilizátoru. Nebyl zlomenej ,nebyl vytržený prostě jen tak si chyběl :smich: tak jsem jel hned koupit nový ,raději dva :lol: barvu brzdičů jsem zvolil jedinou pěknou zelenou by Hammerite :D :lol: . Kola který mám od Racemanna byly původně do tmavší zelený a jelikož jsem se nemohl rozhodnout jestli stříbrný nebo šedý koupil jsem spray odstranil starou barvu a stříkl. Toto řešení je jen dočasné,potřeboval jsem vědět jak to bude vypadat než půjdou na komaxit :lool: pak už to předělávat nebudu. Měnil jsem i čepy řízení který to měly už za zenitem,jestli budu vycházet z toho,že z výroby je vše zakáplý barvou tak mám vše origo tzn.že to nalítano kolem 200 tis. slušný výkon. A bude potřeba vyměnit i kotouče a volba padla Zimmermany verze s dírkami vpředu i vzadu. Dneska jedu přezout předek,jelikož špatné čepy ukázaly co umí tak jak to bude pohromadě délám fotečky :lool: a ještě dojde nová maska jelikož se pořád jezdí s prasklou po srně.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 5 týdnů později...

Takže zase něco nového :smich: dorazily zaslepky EGR OFF a dovezl jsem celý komplet černý vnitřek. Jen ta výměna je šílená práce, ale už mám skoro hotovo a rovnou se vyměnily popraskané pirelky za nové. Pedály RS už taky dělají parádu :smich: Také jsem členem klubu zatuhlých stěraču :palec: , ale i to se podařilo odstarnit. Bremba brzdí perfektně tam není co dodat :smich: jen trochu víc špiní kola - nic co by se nedalo zvládnout ......snad ještě letos stihnu folie,silentbloky a vstřiky s chipem by Dieselpower. Uvidíme...a dorazily konečně pružily -35mm

zas dodám nějaké foto

a málem bych zapomněl,součástí vnitřku bylo i pouzdro na brýle :smich:

post-504-1277439712_thumb.jpg

post-504-1277439723_thumb.jpg

post-504-1277439748_thumb.jpg

post-504-1277439760_thumb.jpg

post-504-1277500098_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

díky Tome, užívám. Zítra ještě vyčistit sání a zaslepit EGR a přeleštit nové plasty,změna je super. Ten černý plast podrthl krásně ty kožený sedačky. Jen je potřeba to ještě doladit a taky jsem se rozhodl, že pošlu do kopru origo rádio a nahradím ho jiným. Zatím nic extra jelikož zůstanou origo repra tak by to nemělo významnější smysl a hudba není stejně na pořadu dne :lool:

Odkaz ke komentáři

jj,včera jsem to jel projet a super,jen mi zase příjde,že jezdí nějak pomalu, ještě se chystám vyčistit turbo. Bohužel jsem to nemohl udělat najednou. Taky jsem včera koupil obyč rádio Sencor SCD - 5025 MR. http://autoradia.heureka.cz/sencor-scd-502...CFQVgZwodg0BF5Q Audiofilové budou remcat,ale jelikož se snažím ze svého života vymazat CD(dvd) tak proto tato volba. Do budoucna až se bude řešit audio bude nahrazen :) momentálně origo repra,takže není co řešit a pěkně tam zapadne.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

je to jedna z variant. Na 100% budou old face světla takže to udělám tak jako jsem se to naučil,když jsem měl bmw a chtěl černý Hella světla ,tzn. přes terčíky,tady kříže viz. foto co se vloží do světel. činná plocha zustane lesklá a jelikož sklo není čirrý tak se to krásně rozleze a vypadají jako černý bez snížení svítivosti apod. Hodně koukám na vw klub kde mají podobnou barvu a ruzné druhy úprav tak je z čeho čerpat a ta černá k tý zelený sluší,jen kola max šedý nebo stříbrný rozhodně ne černý to se mi nelíbí.

na obrázkách je pak vidět jak to nakonec vypadá

post-504-1279977845_thumb.jpg

post-504-1279978291_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...