JJM Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 nekde tady na foru je fotka predface svetla a face naraznik a mne se to docela libi... a to sem proti face predkum... face naraznik predface svetla :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 JJM: to sou presne ony 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 tak po dlouhým přemýšlení,jsem se rozhodl pro verzi facelift,jelikož mám prasklou i masku takže se stejně bude měnit vše. stím,že nárazník nebude RS. Zadní světla budou taky face,přední se zatmaví blinkry budou černý a boční kouřový. jinak jsem koupil nový blinkr cena 230,- a světlo má sice zlomený držáky a je trochu zamáčklý,ale pořád drží na místě a neklepe,takže se na něj nebude šahat až o přestavbě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 no vidis, tak zase bude chvili co delat :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Jo jestli dáš L/K čirá světla a face nárazník, tak si myslím že chybu neuděláš. Bude to vypadat OK. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 to jsem původně chtěl,ale ...LK koupím u kopáčka za 3tis s blinkrama +700,- . Jinak se LK moc neobjevují a nebo stojí co použitý xenonový,vycházel jsem z toho,co kdybych zase trefil srnu,je sice pravda,že tohle je moje druhá po 4letech..možná nakonec dám LK uvidím,kupovat se to bude na jaře,teď by jich byla škoda, ještě zima neskončila... a dlouhý večery taky ne,takže bude očem přemýšlet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Duben 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 Takže po dlouhý době zase bude nějaký posun. Byly objednány nové tlumiče Bilstein B4 s novými kryty a dorazy a zkrácené pružiny o 35mm. Taky se vymění maska za novou,auto ještě jezdí se zlomenou a jsem zase u výměny oleje. Nakonec jsem se rozhodl pro verzi LK světel,nějak se mi líbí víc ty úzký světla,zadní říjdou face,ale to bude další kolo :-) ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 Chlape proc jsi ke zkracenym pruzinam nevzal rovnou kratsi tlumice? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 Nakonec jsem se rozhodl pro verzi LK světel,nějak se mi líbí víc ty úzký světla,zadní říjdou face,ale to bude další kolo :-) ..... chvalim to rozhodnuti. kor posledni dobou mi prijde ze kazdej cpe na OI RS vzhled... a pri tom je OI predface LaK tak krasna... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 (upraveno) skodik: jeee, to budes mit jak ja muzu ti rict, ze ve spojeni se 17" kolama je to pro me super kombinace, opravdu. Treba ten nas Fiat ma komplet celej podvozek a uz je to dost tvrdy, ta Octavka moje je jeste takovej kompromis, myslim, ze si udelal celkem dobre. Jen misto B4 bych vzal ty B4 sport, jsou o neco drazsi, ale asi by se to vyplatilo Upraveno Duben 15, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Duben 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 bral jsem je ze skoda-dily a tam měli jen tyhle,jinak právě jsem volil takhle,vyšlo to finančně přijatelně a musím dávat novou masku a příští pátek jde na nový čelní sklo a geometrii takže se to pěkně sešlo a když už budu v tom tak ještě nalakuji brzdiče. Když to výjde tak ještě půjdou kola na komaxit :-) pak to bude super :-) pro spoukyho,při snížení do 40mm nejsou potřeba a níž nikdy nepujdu úzký světla a spodní půlka nárazníku bude z klasický face,mám to nějak vymyšleno celý koncept auta,žádný extrém,ale bude to na první pohled stejný a přitom jiný :) :) ;) :D jen je to potřeba pomalinku dát dohromady :D :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 no je fakt, ze ty B4 vyjdou celkem levne, cely auto je za 4000 Kc a to je slusny :) ja si myslim, ze budes spokojeny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Duben 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 Tak sem tak jako většina včera přezouval a barvil brzdiče a koukám,že mi CHYBÍ šroub na stabilizátoru. Nebyl zlomenej ,nebyl vytržený prostě jen tak si chyběl tak jsem jel hned koupit nový ,raději dva barvu brzdičů jsem zvolil jedinou pěknou zelenou by Hammerite :D . Kola který mám od Racemanna byly původně do tmavší zelený a jelikož jsem se nemohl rozhodnout jestli stříbrný nebo šedý koupil jsem spray odstranil starou barvu a stříkl. Toto řešení je jen dočasné,potřeboval jsem vědět jak to bude vypadat než půjdou na komaxit :lool: pak už to předělávat nebudu. Měnil jsem i čepy řízení který to měly už za zenitem,jestli budu vycházet z toho,že z výroby je vše zakáplý barvou tak mám vše origo tzn.že to nalítano kolem 200 tis. slušný výkon. A bude potřeba vyměnit i kotouče a volba padla Zimmermany verze s dírkami vpředu i vzadu. Dneska jedu přezout předek,jelikož špatné čepy ukázaly co umí tak jak to bude pohromadě délám fotečky :lool: a ještě dojde nová maska jelikož se pořád jezdí s prasklou po srně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Květen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2010 tak jsem si dneska udělal radost a koupil RS pedály a novou spolujezdcovu stahovačku. Až budu doma tak to tam hodím. Ještě přibude kožená řadící páka s černou plaketkou a nové brzdy Brembo a jiné drobnosti jako dálka k centrálu a bůh ví co ještě.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Květen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 takže dneska brzdy objednány a v sobotu výměna - kompletní kotouče Brembo max + Textar desky ......jsem zvědav jinak fota dodám jak budu doma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Takže zase něco nového dorazily zaslepky EGR OFF a dovezl jsem celý komplet černý vnitřek. Jen ta výměna je šílená práce, ale už mám skoro hotovo a rovnou se vyměnily popraskané pirelky za nové. Pedály RS už taky dělají parádu Také jsem členem klubu zatuhlých stěraču , ale i to se podařilo odstarnit. Bremba brzdí perfektně tam není co dodat jen trochu víc špiní kola - nic co by se nedalo zvládnout ......snad ještě letos stihnu folie,silentbloky a vstřiky s chipem by Dieselpower. Uvidíme...a dorazily konečně pružily -35mm zas dodám nějaké foto a málem bych zapomněl,součástí vnitřku bylo i pouzdro na brýle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Jen tak dál pane... Jen tak dál. Je vídět že dovolenou využíváš naplno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 díky Tome, užívám. Zítra ještě vyčistit sání a zaslepit EGR a přeleštit nové plasty,změna je super. Ten černý plast podrthl krásně ty kožený sedačky. Jen je potřeba to ještě doladit a taky jsem se rozhodl, že pošlu do kopru origo rádio a nahradím ho jiným. Zatím nic extra jelikož zůstanou origo repra tak by to nemělo významnější smysl a hudba není stejně na pořadu dne :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 tak jsem vyčistil a zaslepil :lool: přístup naprd, ale jde to. Zahnojený to bylo luxusně a těm co to ještě neudělali to vřele doporučuji viz foto. Projet to půjdu na večer 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 26, 2010 Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 dobre ty :lool: a od ted to chce tocit, tocit a tocit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 26, 2010 Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 To taky u me musim cistit :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Červen 27, 2010 Sdílet Odesláno Červen 27, 2010 tak jsem vyčistil a zaslepil :) přístup naprd, ale jde to. Zahnojený to bylo luxusně a těm co to ještě neudělali to vřele doporučuji viz foto. Projet to půjdu na večer :D Tak to je teda mazec....Uz jsi pocitil, ze je to v nizsich otackach zivejsi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2010 jj,včera jsem to jel projet a super,jen mi zase příjde,že jezdí nějak pomalu, ještě se chystám vyčistit turbo. Bohužel jsem to nemohl udělat najednou. Taky jsem včera koupil obyč rádio Sencor SCD - 5025 MR. http://autoradia.heureka.cz/sencor-scd-502...CFQVgZwodg0BF5Q Audiofilové budou remcat,ale jelikož se snažím ze svého života vymazat CD(dvd) tak proto tato volba. Do budoucna až se bude řešit audio bude nahrazen :) momentálně origo repra,takže není co řešit a pěkně tam zapadne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2010 jelikož se k auto dostanu až za dlouho,tak aspon vymýšlím co a jak a nainstaloval Photoshop a tak jen lehký VT jak by asi mohla moje octava vypadat v budoucnu,ještě bych chtěl spodek předního nárazníku face a kola barvou alá OZ,no ještě uvidíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červenec 24, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2010 aaaa..dalčí co se chystá zatónovat přední lampy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2010 je to jedna z variant. Na 100% budou old face světla takže to udělám tak jako jsem se to naučil,když jsem měl bmw a chtěl černý Hella světla ,tzn. přes terčíky,tady kříže viz. foto co se vloží do světel. činná plocha zustane lesklá a jelikož sklo není čirrý tak se to krásně rozleze a vypadají jako černý bez snížení svítivosti apod. Hodně koukám na vw klub kde mají podobnou barvu a ruzné druhy úprav tak je z čeho čerpat a ta černá k tý zelený sluší,jen kola max šedý nebo stříbrný rozhodně ne černý to se mi nelíbí. na obrázkách je pak vidět jak to nakonec vypadá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 24, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2010 aaaa..dalčí co se chystá zatónovat přední lampy :smich: :D :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2010 :smich: :D :smich: Nějak jsem nepochopil co tě rozesmálo,taky se rád zasměji :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2010 aaaa..dalčí co se chystá zatónovat přední lampy ty taky? :smich: :D mám jedny na pokus tak uvidím jak to bude vypadat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.