Vladan Odesláno Červenec 24, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2010 Nějak jsem nepochopil co tě rozesmálo,taky se rád zasměji :smich: Ja se smal Vsemi-u Tobe nic nerikam kamo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2010 Ja se smal Vsemi-u ;) Tobe nic nerikam kamo :) však jsem to namyslel zle,jen ti smajlíci jsou občas nic neříkajíc a jindy zase řeknou víc než slova ;) :P :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červenec 26, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2010 mě....on se smál mě.......................tož toto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2010 a takový klidný vlákno to bylo.... jinak díky netu jsem si objednal tenhle dálkáč,už mě nabavilo otvírat auto kufrem a předělávat na 3-tí gen. taky ne. http://www.rakso.cz/index.php?co=detail&am...n=ano&id=94 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 26, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2010 mě....on se smál mě.......................tož toto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2010 hele ,kluci klídek,nebo napíšu vašim rodičům 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 26, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2010 Sorry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2010 Sorry ;) já jen aby jste tu nerozjeli nějaký bláznivý smajlíkování :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2010 tak jsem si hrál opět s Photoshopem a výsledek je upravený nárazník s a bez DL. Inspirace brána taky od Konwase :) s tím,,že intercoler bude v prostřed. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 27, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2010 (upraveno) proc davate to denni sviceni? :lool: setrite zarovky za 100 Kc nebo proc? :) Upraveno Červenec 27, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2010 Houmi, neni to jen o šetření na žárovkách a jelikož jsi chytrý kluk :lool: tak si to jistě najdeš, ale zkoušel jsem jak by to vypadalo kdyby dole svitily jen DL ....styling :) jinak jsem měl službu tak i dost času najít zajímavý článek i s vyčíslením,tzn. konkrétní údaje v číselných hodnotách :lool: takže když bude mít někdo zájem si počíst o DL tak tady http://www.auto-moto-elektronika.cz/Zajima...nky-a-informace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 Chtěl jsem měnit podklad budíků,dlouho jsem se nemohl rozhodnout,až včera se mi zalíbily podle Hondy accord type R. Jenže kdo je udělá? Kouknul jsem na aukro a tam nabízí poláci bílý. Tak jsem jim napsal jestli je malinko upraví podle mě. Mail mi dorazil okamžitě,at pošlu návrh,poslal jsem do 5-ti minut došla odpověd,že ano. Účet mají v čr a cena je za cenu za kterou u nás dělají jen samolepku a to ještě ani neodpověděli. Takže spokojenost,konečná cena je 500,- za podklady ve formě štítků ,které jen vyměním. Ještě budou jiný ručičky a super podsvit jsem dal zelený,jelikož mě vyhovuje :) Taky jsem si vybral kolečka :) jsou od a. firmy drag a váha je kolem 8kg kolo 17" ted je můžu mít v 18" ale mám strach,že je to moc velký tzn malá guma a hodně široký a nehledě cena těhle gum i obyč. Nevím,ale 18" by byly pecky..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Září 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2010 Tak podklady budíků dorazily,práce perfektní a jednání můžu doporučit za cenu 450kč mi polská firma vyšla bez problému vstříc tak jak jsem to chtěl bez příplatku, jen jsme se trochu nepochopili a podsvícení místo zelené mi udělali modré, ale to přežiji. Bohužel namontuji to až budu doma tzn. v říjnu pak dám i reálná fota, jelikož změn je dosti, taky jsem nestihl nafotit změnu na komplet černý interier, bylo to moc forf. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 tak to samozrejme jezdis celorocne na 15" gumach, aby si setril nebo ty vyrovnavas spotrebu za 17" tim dennim svicenim? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Září 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2010 tak to samozrejme jezdis celorocne na 15" gumach, aby si setril :) nebo ty vyrovnavas spotrebu za 17" tim dennim svicenim? nějak jsem to nepochopil.... 15" mám jen zimní jinak auto má 17" letní a co se týče toho denního svícení je u obrázku napsáno,že je to VT jak to bude vypadat a je to jedna z možných variant. Momentálně má předface seriový nárazník.....Honzo už to nehul a nebo toho co hulíš beru celej vagon,to se dobře prodá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JJM Odesláno Září 1, 2010 Sdílet Odesláno Září 1, 2010 dej odkaz kde si to objednal diki 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Září 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2010 http://www.aukro.cz/item1201611430_bile_bu...a_19_druhu.html nekupoval jsem to přes aukro,ale napsal jsem jim nejdřív mail a poslal svoji vizi co jsem udělal v photoshopu. Oni mi odpověděli ,že OK. Cena je stajná jak přes aukro a účet mají v čr,takže vše super,jen jak jsem psal jsme se něak nepochopili a podsvit mi udělali modrej,tak kdyžtak předělám na modrý podsvit celý auto,to už není taková tragedie newman chtěl 1000,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 (upraveno) Tak jsem konečně doma a vrhl se na balíčky co mi mezitím došly. Vyměnil jsem podklady budíků, sice je nakonec neudělali přesně jak jsem si přál ,ale nevadí a dodělal jsem je,sám. Jelikož jsem chtěl ten prostředek černý tak jsem ho vystřihl z těch starých podkladů a chtěl jsem zelený podsvícení a udělali mi modrý tak to asi časem překopu do modra. Rafiky jsem našel doma tak jsem to zmákl rychle :lool: Taky jsem konečně vyměnil prasklou masku aby nedělala ostudu za novou a momentálně pracně odstaňuju chrom z rámečku. Zadní lampy byly nahrazeny jinými značky SONAR. Ještě vyměním zadní nápis a zapojím alarm s vystřelovákama ;) pak půjde auto na rozvody a hydrocvaky . Práce je na autě ješté víc než dost aby bylo k světu, bohužel k tomu patří i celolak....fotky s novými světlami a černým vnitřkem atd postupně dodám :) Upraveno Říjen 11, 2010 uživatelem škodik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Tak vítej doma a koukej sem sypat fotky ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2010 (upraveno) tak jsem dneska vyčistil turbo jelikož auto netáhlo jak mělo a dříve, když jsem ho logoval tak už bylo vidět,že se lehce seká. Práce je to děsná, ale zvládl jsem to za dopoledne. Už jsem to byl projet a zlepšení je znát ;) ještě to zkontroluju logem jestli je vše opravdu OK. Upraveno Říjen 17, 2010 uživatelem škodik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 Tak jsem se konečně dostal k nafocení nových zadních světel a změny nápisu. Světla ještě příjdou trošku zakouřit a později doladit k tomu i předek. Jak tu někde někdo psal tak ten toluen na sundání lepidla je super :) ještě příjdou sundat boční lišty. Letos už dávat nižší pružiny co mám doma nebudu,ale spojím to s výměnou silentbloků příští rok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2010 Tak jsem dneska poladil krytku na budíky, nalepil jsem na ni tu nejsvětlejší folii na okna. Výsledek je přesně tak jak jsem to chtěl,bohužel to nedokážu nafotit svým fotákem taky jsem konečně nechal vybrousit planžetky k novým klíčům,takže už mám vystřelováky ;) A pokud vše dopadne jak má tak 26. mi TDIfun poladí motůrek k nějakým hodnotám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2010 (upraveno) Po vyčištění turba auto nejelo jak mělo, myslel jsem, že jsem něco udělal špatne ,ale jak se ukázalo i po telefonické pomoci od TDIfuna jsem dal zpátky starou váhu vzduchu co ležela rok v dílně a auto jede jak má takže spokojenost :) ještě jsem musel vyměnit čidlo brzdovýho pedálu,jelikož jsem byl nebezpečný :D a nesvítily ani jedny brzdovky,cena byla lidová v autorizáku 300,- Upraveno Říjen 25, 2010 uživatelem škodik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 (upraveno) Tak jsem se ted vrátil od TDIfuna,ještě teď mám úsměv na tváři. Cesta z jižních čech do Těšína není krátká,ale stálo to za to. Nikdy jsem takhle auto profi netunil,takže to pro mě bylo nové. Po zjištění stavu Zdeněk odpadl. Motor nevykazoval ani seriový výkon,při čištění turba se zjistilo,že je turbo poškozené a následovně se to potvrdilo,to samé se ukázalo s necelý rok starou váhou vzduchu od JasteRa,která byla ještě horší než má stará co ležela rok v dílně jen tak. Dále mi ukázal jak vypadají OPRAVDOVÉ silikonové hadičky a ne ty co jsem koupil na netu. Můj plán byl výměna vsttřiků + doladění softu,po zjištění faktů a stavu jsem čekal,že jen vyměníme ty vstřiky a pojedu domů. ZZdeněk to nakonec pojal jako výzvu stím,že se to seškrtilo tak aby vydržely načaté díly jako turbo a spojka a jiné drobnosti. Z přiloženého grafu je vidět jaký je velký rozdíl o proti tomu co jsem tam dovezl a odvezl,tím to smekám velikou poklonu už jen že mě neotočil mezi dveřma. Ted jsem stím jel přes 400km a vše OK a jede to šíleně :) Výkon na brzdě 142,52 PS a 309,43 Nm Jsou tam trysky Power Plus 764 s ohledem do budoucna Jen jak nestíhám,jsem nestihl auto umýt a ještě nějaký nedodělky........snad příště Ještě jednou díky Zdeňkovi as TDIfun za práci a ochotu odpovídat na mé blbé dotazy a připomínky a všelijakéto vyrušování a pobíhání po dílně :D Upraveno Říjen 26, 2010 uživatelem škodik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 jj.....Zdena je kouzelník a hlavně profík každým coulem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 27, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2010 Tak gratulace... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2010 díky,mě až tak nemusíš celý to dělal Zdenda,já tam jen poskakoval. Teď teprve začíná moje práce udělat ty věci na kterých jsme se domluvili a když dá bůh tak na jaře zase zpátky na Stage 2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 27, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2010 Jiříku, kdyby bůh hodně dal tak pojedeme společně ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2010 to by bylo super ;) když na to tak koukám tak má Bůh hodně co dělat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 27, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2010 No to sakra co dělat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.