Kimrider Odesláno Srpen 22, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 Zdravím, jsem tady nový, mám novou oktu. rv. 2003, 1.8T 110kW ambiente. Řekne mi někdo rozdíl mezi tím face a před face ? A podle čeho poznám co mám ? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juro sdi Odesláno Srpen 22, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 Jedná sa o rozlíšenie modelu Škoda Octavia prvej generácie. Ako predface nazývame Octavie vyrobené v rokoch 1997 až 2001. Facelift je od r.v 2001 vyššie,ktorý je po zavedení výroby Octavia 2 nazývaný ako Tour. Základné rozlišovacie znaky sú: facelift má pred.svetlomety s čírou optikou a kryty svetiel sú z polykarbonátu. Predface má svetlomety so sklenenými krytmi. Rozdiel je dalej v tvare pred.masky, nárazníkoch, zad. svetlách, atd... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 22, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 Zdravím, jsem tady nový, mám novou oktu. rv. 2003, 1.8T 110kW ambiente. Řekne mi někdo rozdíl mezi tím face a před face ? A podle čeho poznám co mám ? Děkuji Máš po face. Je rozdíl ve světlch, v blinkrech, přední masce a nárazníkům. Máš průhledný světla, což před face nemá (nevím jak u LaK), to samé blinkry. Nárazník je trochu jiný a nemá dole tu černou lištu a maska je trochu jinak nahnutá. Nevím co ještě dalšího. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimrider Odesláno Srpen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 Děkuji Vám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 22, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 Děkuji Vám Není zač od toho tu jsme přece. Jo a na ty zadní lampy jsem zapomel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 22, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 interier, bezpecnost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 22, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 interier, bezpecnost :P Jaký je jiný interiér? Já mám 99 před, táta 03 face a jediná co má jiný je klimatizace a ta manuální mi vyhovuje víc. A bezpečnost? To teda nevím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 22, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 (upraveno) tak samozrejme je jina palubovka, sedacky, jiny barvy interieru, climatronic je chytrejsi atd :P a bezpecnost? Ta se po faceliftu zlepsila :( VSemi ti to popise lip. Face je vseobecne vychytanejsi, napriklad stahovacky, zadni okno atd Upraveno Srpen 22, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 22, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 tak samozrejme je jina palubovka, sedacky, jiny barvy interieru, climatronic je chytrejsi atd :P a bezpecnost? Ta se po faceliftu zlepsila :( VSemi ti to popise lip Dobře stímto souhlasím, palubku máme stejnou a ž na budíky, sedačky jen jiný barvy i interiér, ale ty mí se mi líbí víc. A climatronic, fakt nemám rád. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 22, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 muzes mit nejakou mezi verzi a nebo dovoz, to uz jsem taky videl... ale jinak jsou jiny predni sedacky :P maji jiny vykrojeni, aby meli cestujici vzadu o neco vic mista 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 22, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 muzes mit nejakou mezi verzi a nebo dovoz, to uz jsem taky videl... ale jinak jsou jiny predni sedacky :P maji jiny vykrojeni, aby meli cestujici vzadu o neco vic mista Tak to mám asi mezi, dovoz to určo není, znám historii toho auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Srpen 22, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 99-00 se v slx dělaly už s novou palubkou,ta stará vlna je děs. I sedačky jsou stejné-vykrojení vzádu...jen je to bohužel všechno šedé... Bezpečnost-B sloupek-jiný materiál,jinak profilovany-o dost vyšší pevnost( já mám ten nový v 00 heč:-D :-D) těch změn se udělalo dost,z venku je ale vidět jen světla a nárazníky. A interiér. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 22, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 99-00 se v slx dělaly už s novou palubkou,ta stará vlna je děs. I sedačky jsou stejné-vykrojení vzádu...jen je to bohužel všechno šedé...Bezpečnost-B sloupek-jiný materiál,jinak profilovany-o dost vyšší pevnost( já mám ten nový v 00 heč:-D :-D) těch změn se udělalo dost,z venku je ale vidět jen světla a nárazníky. A interiér. Mám 99 slx, ale sloupek budu mít asi starý, to nepoznám. Jj šedý to sice je, ale k Té stříbrné= se to i hodí a když si to člověk doupraví, tak to jde. Ta stará je opravdu děs, to je mooooc ošklivý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 22, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 nekde uz to tady ale prece je :P chtelo by to najit nekde proste fundovanejsi sepis OI a OII co se zmenilo na pred face a face a kdyz se to menilo, vsemi nemas neco podobnyho? chtelo by to s i fotkama abysme to sem a na web oc vyvesili a mame klid :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Srpen 22, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 Vitto: Bohužel nemám, ale poptam se kluků ve škodovce... Pokud vůbec něco takového existuje. Noac: ten sloupek je až od 01... Jen moje oct je v tomhle jiná:-D to víš,někdo má-někdo nemá-to je ta výhoda bouráných aut :-D :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 22, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 jo, diky za doplneni, to vis... kdyz ty auta nerezu, tak se v tom tak nevyznam :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 22, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 Vitto: Bohužel nemám, ale poptam se kluků ve škodovce... Pokud vůbec něco takového existuje. Noac: ten sloupek je až od 01... Jen moje oct je v tomhle jiná:-D to víš,někdo má-někdo nemá-to je ta výhoda bouráných aut :-D :-D Viděl jsem to na tvém fóru, hezká práce. To jo no, tak mám třeba zas něco jinýho :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Srpen 22, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 To víš Jeníčku, když mě už když sem byl malý bavilo skládat autíčka z lega...a pořád mě to baví:-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 jenom pripomenu ze facelift je od 10.2000 a ne od 2001 :) a krome sloupku je silnejsi predek. Jinak je tam vychitana elektrika, takze tak casto to neblbne jako predface (i gdyz je ten uplne bezporuchovy v porovnani s italama a francouzama :P ). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 jenom pripomenu ze facelift je od 10.2000 a ne od 2001 :) a krome sloupku je silnejsi predek. Jinak je tam vychitana elektrika, takze tak casto to neblbne jako predface (i gdyz je ten uplne bezporuchovy v porovnani s italama a francouzama :P ). Musím říci, že s el. jsem ještě neměl problém a mám před face. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 pokud vím já tak 8mesíc 2000........... ale je to brané už jako modelový rok 01... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 nový modelový rok nabíhá vždy po odstávce, čili v srpnu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 pokud vím já tak 8mesíc 2000........... ale je to brané už jako modelový rok 01... :) přesně tak, face modely šli od srpna 2000, modelový rok 2001, po celozávodní dovolené 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 tak uvidis treba na ten trojuhelnik, prepinac bezpecnostnich svetel ten mi u 97cky odesel 3x 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Tak tak mám 99 SLX předek předf. a přístrojovka už ta hefčí,ale ta elektrika,spínač varovných světel=měněno. Ještě něco v přístrojovce veškeré ukazatele ,rychlost,otáčky teplota a palivo nejednou neukazujóó= opraveno oboje bratru za 3500 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Tak tak mám 99 SLX předek předf. a přístrojovka už ta hefčí,ale ta elektrika,spínač varovných světel=měněno. Ještě něco v přístrojovce veškeré ukazatele ,rychlost,otáčky teplota a palivo nejednou neukazujóó= opraveno oboje bratru za 3500 Tak tenhle problém naštěstí jsem ještě neměl a to mám svou octu dlouho. Jen jediný vypínač vnitřní cirkulace, ale ten stojí pár korun... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 r.v. 1999 - MR 2000 a taky mám novou přístrojovku. Na vývoz šly nejspíš dřív než na tuzemský trh. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 r.v. 1999 - MR 2000 a taky mám novou přístrojovku. Na vývoz šly nejspíš dřív než na tuzemský trh. To je možný, taky mám MR2000 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Do nejvyšší výbavy se montovaly od 99... Kombi myslím dokonce 98 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 Tak tak mám 99 SLX předek předf. a přístrojovka už ta hefčí,ale ta elektrika,spínač varovných světel=měněno. Ještě něco v přístrojovce veškeré ukazatele ,rychlost,otáčky teplota a palivo nejednou neukazujóó= opraveno oboje bratru za 3500 To jsou velice časté závady, ale pěkně si zaplatil. Mě stál spínač varovných světel 2kila a oprava budíků litr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.