Přejít na obsah

Před face po face

Doporučené příspěvky

Jedná sa o rozlíšenie modelu Škoda Octavia prvej generácie. Ako predface nazývame Octavie vyrobené v rokoch 1997 až 2001. Facelift je od r.v 2001 vyššie,ktorý je po zavedení výroby Octavia 2 nazývaný ako Tour. Základné rozlišovacie znaky sú: facelift má pred.svetlomety s čírou optikou a kryty svetiel sú z polykarbonátu. Predface má svetlomety so sklenenými krytmi. Rozdiel je dalej v tvare pred.masky, nárazníkoch, zad. svetlách, atd...

Odkaz ke komentáři
Zdravím, jsem tady nový, mám novou oktu. rv. 2003, 1.8T 110kW ambiente. Řekne mi někdo rozdíl mezi tím face a před face ? A podle čeho poznám co mám ?

Děkuji

Máš po face. Je rozdíl ve světlch, v blinkrech, přední masce a nárazníkům. Máš průhledný světla, což před face nemá (nevím jak u LaK), to samé blinkry. Nárazník je trochu jiný a nemá dole tu černou lištu a maska je trochu jinak nahnutá. Nevím co ještě dalšího.

Odkaz ke komentáři
interier, bezpecnost :P

Jaký je jiný interiér? Já mám 99 před, táta 03 face a jediná co má jiný je klimatizace a ta manuální mi vyhovuje víc. A bezpečnost? To teda nevím...

Odkaz ke komentáři

tak samozrejme je jina palubovka, sedacky, jiny barvy interieru, climatronic je chytrejsi atd :P a bezpecnost? Ta se po faceliftu zlepsila :( VSemi ti to popise lip. Face je vseobecne vychytanejsi, napriklad stahovacky, zadni okno atd

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
tak samozrejme je jina palubovka, sedacky, jiny barvy interieru, climatronic je chytrejsi atd :P a bezpecnost? Ta se po faceliftu zlepsila :( VSemi ti to popise lip

Dobře stímto souhlasím, palubku máme stejnou a ž na budíky, sedačky jen jiný barvy i interiér, ale ty mí se mi líbí víc. A climatronic, fakt nemám rád.

Odkaz ke komentáři
muzes mit nejakou mezi verzi a nebo dovoz, to uz jsem taky videl... ale jinak jsou jiny predni sedacky :P maji jiny vykrojeni, aby meli cestujici vzadu o neco vic mista

Tak to mám asi mezi, dovoz to určo není, znám historii toho auta.

Odkaz ke komentáři

99-00 se v slx dělaly už s novou palubkou,ta stará vlna je děs. I sedačky jsou stejné-vykrojení vzádu...jen je to bohužel všechno šedé...

Bezpečnost-B sloupek-jiný materiál,jinak profilovany-o dost vyšší pevnost( já mám ten nový v 00 heč:-D :-D)

těch změn se udělalo dost,z venku je ale vidět jen světla a nárazníky. A interiér.

Odkaz ke komentáři
99-00 se v slx dělaly už s novou palubkou,ta stará vlna je děs. I sedačky jsou stejné-vykrojení vzádu...jen je to bohužel všechno šedé...

Bezpečnost-B sloupek-jiný materiál,jinak profilovany-o dost vyšší pevnost( já mám ten nový v 00 heč:-D :-D)

těch změn se udělalo dost,z venku je ale vidět jen světla a nárazníky. A interiér.

Mám 99 slx, ale sloupek budu mít asi starý, to nepoznám. Jj šedý to sice je, ale k Té stříbrné= se to i hodí a když si to člověk doupraví, tak to jde. Ta stará je opravdu děs, to je mooooc ošklivý.

Odkaz ke komentáři
Vitto: Bohužel nemám, ale poptam se kluků ve škodovce... Pokud vůbec něco takového existuje.

Noac: ten sloupek je až od 01... Jen moje oct je v tomhle jiná:-D

to víš,někdo má-někdo nemá-to je ta výhoda bouráných aut :-D :-D

Viděl jsem to na tvém fóru, hezká práce. To jo no, tak mám třeba zas něco jinýho :P

Odkaz ke komentáři
jenom pripomenu ze facelift je od 10.2000 a ne od 2001 :)

a krome sloupku je silnejsi predek.

Jinak je tam vychitana elektrika, takze tak casto to neblbne jako predface (i gdyz je ten uplne bezporuchovy v porovnani s italama a francouzama :P ).

Musím říci, že s el. jsem ještě neměl problém a mám před face.

Odkaz ke komentáři
Tak tak mám 99 SLX předek předf. a přístrojovka už ta hefčí,ale ta elektrika,spínač varovných světel=měněno. Ještě něco v přístrojovce veškeré ukazatele ,rychlost,otáčky teplota a palivo nejednou neukazujóó= opraveno oboje bratru za 3500 :palec:

Tak tenhle problém naštěstí jsem ještě neměl a to mám svou octu dlouho. Jen jediný vypínač vnitřní cirkulace, ale ten stojí pár korun...

Odkaz ke komentáři
Tak tak mám 99 SLX předek předf. a přístrojovka už ta hefčí,ale ta elektrika,spínač varovných světel=měněno. Ještě něco v přístrojovce veškeré ukazatele ,rychlost,otáčky teplota a palivo nejednou neukazujóó= opraveno oboje bratru za 3500 :palec:

To jsou velice časté závady, ale pěkně si zaplatil. Mě stál spínač varovných světel 2kila a oprava budíků litr. :huh:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...