Přejít na obsah

CC-AUTODÍLY


Doporučené příspěvky

to Hydraulik - bohužel osobně vyzkoušené nemám - to ti musí sdělit někdo zde z fora kdo s tím má osobní zkušenost : )

 

 

to: princes : není problém super domluva i z tvé strany - díky za obchod - dej vědět co tvé první dojmy ;)

 

 

Jasne pane dam,davam je tam ale az v breznu takze musis chvilku pockat :lol: ale urcite napisu sam jsem zvedav,priste zase neco nakoupim od tebe neboj :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ahoj vsichni,

potrebuju vymenit predni kotouce a desticky na Octavii TDI 66kW. Premyslim o Brembo MAX nebo (http://www.cc-autodily.cz/kotouc-brzdy-predni-7) nebo Ferodo Premier (http://www.cc-autodily.cz/kotouc-brzdy-predni-6_6). Co by ste doporucili ? A jake by byli k tomu vhodne desticky ? K Brembu Textar, k Ferodu asi Ferodo, nebo vzit original ATE ?

 

Taky jsem si neni jisty, jestli mam signalizaci opotrebeni. Je nejaky problem vzit se signalizaci opotrebeni a kdyz tak dratek nezapojit (nebo ucvaknout), kdyz to auto nepodporuje. Na posledni fakture ze servisu jsem nasel 1J0698151J, co je zrejme bez signalizace.

 

Dekuji za radu.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

yoggi - mas sz .

 

i my přejeme vše členům OC - klidné svátky hodně štěstí a zdraví v roce 2012 .

 

držte nám přízeň :beer::palec:

 

 

Vsechno dorazilo ok, diky.

Odkaz ke komentáři

Tady si nejde snad ani stěžovat pokud obchod je super tak se lidi vraci s usmevem. Ceka me naprava a brzdy :-D... Jednou mi zapomněl poslat poloosu tak se mi jELDA nabidnul že mi ji hodi do Prahy... Prostě tak ochotneho človíčka jen tak nepotkávám. Chválim a zase děkuji :-)

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Líbí se mi, jaká se tu kvůli výměně čelního skla rozvinula diskuse ... . Má zkušenost je taková, že mi nikdy nikdo nenutil "zalepení" skla, vždy se sklo měnilo. Ano, vím, že výměna skla má svá rizika, ale stejně to sklo je po nějaké době  a porci kilometrů "osekané" a poškrábané, navíc u staršího auta se už začíná i odlepovat, takže vždy výměna. Mě tedy ca 1000,-kč/rok a spoluúčast 1000,- nezabije, takže sklo mám pojištěné a měním, když je potřeba. 
    • bigfavo vaša objednavka je už pripravena a zajtra ju posielam
    • tak potom si treba nastudovat, ze kedy sa opravuje a kedy meni a ked s tym ides do servisu, tak predsa zhodnotia, v akom je to sklo stave a navrhnu nejake riesenie. ci co len tak niekde das auto s tym, ze netusis, co sa s nim bude diat? to pochybujem.
×
×
  • Vytvořit...