chjetjov Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 možná že jí zima je protože nějak nechce naskočit poslední dobou... Dneska jsem navštívil MartinaRS ten mi zjistil na diagnostice nějaký chyby a poslal mě za svým šikovným bráchou trošku poštelovaly předevstřikování ale stejně to není ono asi bude startér v hajzlu... jinak nějaký novinky... stěrač fuč dneska a světla origo mě se to takhle líbí mnohem víc... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 Vojto, nechytá za studena nebo za tepla? Zkus možná dřív vyměnit baterku. Startér mám původní, auto má 280t nalítáno a není problém jo a ty plechy vypadaj hrozně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 jo a ty plechy vypadaj hrozně petr81: dost uprimnej.. :) Jinak ja mam problemy se startovanim kazdou zimu! Ja nejezdim zadny dalky.. jenom se couram po meste.. takze vozim startovaci kabely a obcas si dam nejakou zbytecnou trasu na dobitii baterky TDiičko je pro me v zime pekne vo hovne.. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 no nechytá to hlavně když je motor zahřátej ale je to dost proměnlivý někdy to chytně teplý hned někdy teplý až po 10 sekundách :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 dělalo mi to to samý a stačilo vyměnit baterku. Zkus to, řekl bych, že to bude stačit a bude to levnější než startér 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 31, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 bílý světla sou hezčí :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 Uvidíme ve čtvrtek jedu do servisu tak uvidíme co s tím... Podle mě to baterkou není není tam tak dlouho a všechno ostatní je na pohodu navíc někdy to chytne úplně v poho... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 jj, to jsem přesně řešil taky, občas chytla, občas ne. V servisu taky neviděli a chtěli měnit startér protože když prý baterka nastartuje za studena tak nemůže zlobit ta. PAk Cosby poradil zkusit ji vyměnit, na týden jsem si půjčil baterku skoro novou z jinýho auta a bylo po problému. Takže jsem koupil baterku a už skoro 2 roky je klid. Půjč si od někoho baterku a vyzkoušej to, za to nic nedáš. Servis tě bude tlačit do toho co je výhodný pro ně ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 svícema to bejt nemůže ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 žhavičky s teplými starty nic neudělají a jiný svíčky nafťák nemá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 jj, to jsem přesně řešil taky, občas chytla, občas ne. V servisu taky neviděli a chtěli měnit startér protože když prý baterka nastartuje za studena tak nemůže zlobit ta. PAk Cosby poradil zkusit ji vyměnit, na týden jsem si půjčil baterku skoro novou z jinýho auta a bylo po problému. Takže jsem koupil baterku a už skoro 2 roky je klid. Půjč si od někoho baterku a vyzkoušej to, za to nic nedáš. Servis tě bude tlačit do toho co je výhodný pro ně ;-) okej okej no hele zkusím to nějak ještě a uvidíme ;) ale svítí mi furt kontrolka ASR tak stejně musím do servisu... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Tak problem vyřešen on to majitel napíše jak to dopadlo a i člověk který to dal dohromady může dát reference samozřejmě pokud by to šlo do škodovky tam by vyměnovali vše co by je napadlo na ukor peněženky zákazníka.......:-))) já jsem si osobně myslel že to bude baterka nebo startér ale bohužel...... PS byl jsem u toho když se to dávalo dohromady ..............bohužel vadné čerpadlo........... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest volnmar Odesláno Listopad 9, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 Na kolik přišla výměna?? Mám úplně stejný problém... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 11, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2009 Napiš Vittorio majitel vozu nebo Jeřáb člověk který to opravoval .......jinak psal vojta že už to opravdu maká a asr také ok.....Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Listopad 11, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2009 Napiš Vittorio majitel vozu nebo Jeřáb člověk který to opravoval .......jinak psal vojta že už to opravdu maká a asr také ok.....Mrs. VOLNMAR dostal ode mne SZ s cenou. Bavil jsem se s kamarádem co Chipuje kárky a prodává diagnostické SW a HW, jestli může mít chip návaznost na předčasné opotřebení čerpadla a potvrdil, že nemůže. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 Tak bylo to teda to naftový čerpadlo jak už asi víte zatím to šlape krásně tak doufám že to vydrží... Jinak včera jsem úspěšně propíchnul zadní gumu už se poseru to prostě není tejden co by tomu autu něco nebylo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 Vojto,proste Ti to auto asi neni urceny a neni Ti prano.. :( :D Hele,nekdy to tak je prote... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 Vojto,proste Ti to auto asi neni urceny a neni Ti prano.. :( Hele,nekdy to tak je prote... :D njn holt se mu asi člověk musí nejdřív trochu věnovat aby ho pak odměnilo :D i když už jsem s ní najel skoro 10tis km co mi jí brácha předal :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Listopad 14, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2009 V parlamentu by to svedli na předchozí vládu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Listopad 14, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2009 ;) :) :D ! To bolo dobré 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Listopad 24, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 tak to tu ešte nebolo, to je pravda :) ! Ale pár pekných predface sa tu nájde - napr TomášT má dosť dobú octu r.v 2000 myslím :) óóóó děkuji za uznání ale je to r.v. 1999 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Prosinec 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 ja vam dam predchozi vladu :) ja mam zase novinku - leon nema zadni sedacky, jsou sklpeny a operky vyhazeny, je tam krasna cervena fleece deka a jezdi tam hokejova taska, teda uz nejela asi 3 tydny zase :) aby mi to nezamrzlo :) to musim asi strcit za mustanga na dovolenou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 :) Máš nejaké foto toho mustanga?? to TomasT: tak som sa trošku sekol s tým rokom no :) ale aj tak sa mi tá tvoja octa páči :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 nemam ale muzu udelat :D minule jsem vam to zkusil fotit telefonem ale ypadalo to vopravdu desive :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 VAZENI RPATELE ZA PAR DNI SE OPET PRAVDEPODOBNE STANU ZPET MAJITELEM SVEHO KRASNEHO KOCARU !!! BRATR SI BUDE VOZIT PRDELKU V OII A JA SE VRATIM KE SVE KRASCE :lool: A ABY JI TO NEBYLO LITO TAK HEZKY NA NI ZASE ZACNU NEJAK PRACOVAT A VYLEPSOVAT :D TROCHU ME SERE ZE BRATR PREHODIL SEDACKY ZA ORIGINALY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 sakra a já už si brousil zuby na puč a na místo prezidenta :lool: :) sežeň lepší - z Golfa IV nebo Topsporta. A nebo na vw-clubu mají z R32 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 a budeš jezdit i s tím svetrem na střeše? :) sedačky už stihnul prodat jo? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Zas to půjde od desíti k pěti v rukách tajemníka :lool: Svetr určitě nechat! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Jo svetr nech! Svetr je dobra vec! :( Aspon ji nebude zima na zada! :lool: Hlavne vypada dost dobre.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.