Přejít na obsah

vittorio - il coche del presidento :)

Doporučené příspěvky

možná že jí zima je protože nějak nechce naskočit poslední dobou...

Dneska jsem navštívil MartinaRS ten mi zjistil na diagnostice nějaký chyby a poslal mě za svým šikovným bráchou trošku poštelovaly předevstřikování ale stejně to není ono asi bude startér v hajzlu...

jinak nějaký novinky... stěrač fuč dneska a světla origo mě se to takhle líbí mnohem víc... :) :palec:

30102009082.jpg

30102009083.jpg

Odkaz ke komentáři

jj, to jsem přesně řešil taky, občas chytla, občas ne. V servisu taky neviděli a chtěli měnit startér protože když prý baterka nastartuje za studena tak nemůže zlobit ta. PAk Cosby poradil zkusit ji vyměnit, na týden jsem si půjčil baterku skoro novou z jinýho auta a bylo po problému. Takže jsem koupil baterku a už skoro 2 roky je klid. Půjč si od někoho baterku a vyzkoušej to, za to nic nedáš. Servis tě bude tlačit do toho co je výhodný pro ně ;-)

Odkaz ke komentáři
jj, to jsem přesně řešil taky, občas chytla, občas ne. V servisu taky neviděli a chtěli měnit startér protože když prý baterka nastartuje za studena tak nemůže zlobit ta. PAk Cosby poradil zkusit ji vyměnit, na týden jsem si půjčil baterku skoro novou z jinýho auta a bylo po problému. Takže jsem koupil baterku a už skoro 2 roky je klid. Půjč si od někoho baterku a vyzkoušej to, za to nic nedáš. Servis tě bude tlačit do toho co je výhodný pro ně ;-)

okej okej no hele zkusím to nějak ještě a uvidíme ;) ale svítí mi furt kontrolka ASR tak stejně musím do servisu... :)

Odkaz ke komentáři

Tak problem vyřešen on to majitel napíše jak to dopadlo a i člověk který to dal dohromady může dát reference samozřejmě pokud by to šlo do škodovky tam by vyměnovali vše co by je napadlo na ukor peněženky zákazníka.......:-)))

já jsem si osobně myslel že to bude baterka nebo startér ale bohužel......

PS byl jsem u toho když se to dávalo dohromady ..............bohužel vadné čerpadlo...........

Odkaz ke komentáři
Napiš Vittorio majitel vozu nebo Jeřáb člověk který to opravoval .......jinak psal vojta že už to opravdu maká a asr také ok.....Mrs.

VOLNMAR dostal ode mne SZ s cenou. Bavil jsem se s kamarádem co Chipuje kárky a prodává diagnostické SW a HW, jestli může mít chip návaznost na předčasné opotřebení čerpadla a potvrdil, že nemůže.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o měsíc později...

VAZENI RPATELE ZA PAR DNI SE OPET PRAVDEPODOBNE STANU ZPET MAJITELEM SVEHO KRASNEHO KOCARU !!!

BRATR SI BUDE VOZIT PRDELKU V OII A JA SE VRATIM KE SVE KRASCE :lool: A ABY JI TO NEBYLO LITO TAK HEZKY NA NI ZASE ZACNU NEJAK PRACOVAT A VYLEPSOVAT :D

TROCHU ME SERE ZE BRATR PREHODIL SEDACKY ZA ORIGINALY :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...