Přejít na obsah

Koupě O I 4x4 diesel

swatji

Doporučené příspěvky

Ahoj, prosím vás o radu. Chci kupovat nějakou 4x4 s nízkou spotřebou, doma máme Subaru Outback a vím, že jiné auto než 4x4 nechci a rád bych nějaké, které by se Otíkovi mohlo aspoň trochu přiblížit. O I jsem si vybral hlavně díky ceně ND a pořizovací ceně. Mohli by jste mi hodit pár rad čeho si při koupi všímat, co rozhodně nebrat atd.? Známej mě od koupi 4x4 zrazuje, že prej je dost poruchová a následné náklady na opravu monstrózní a hlavně při samotné koupi, je velký problém zjistit jestli je pohon 4x4 funkční.

Proto vás prosím dávejte sem vše co se O I 4x4 týče a mohlo by mi to pomoci při výběru a ujasnit si jak je to s tou poruchovostí.

Předem díky

Odkaz ke komentáři

on mi tvrdí, že prej nejvíce odchází jakési čerpadlo na ten pohon 4x4. Takže spíš se nebát a zkusit než to předem odsoudit? JJ, bláto nebo prašná cesta mě taky pak napadla.

Zatím jsem se díval na tyto auta:

http://auto.bazos.cz/inzerat/6771884/Octav...va6ti-rychl.php

http://auto.bazos.cz/inzerat/7021844/OCTAVIA-19-TDI-4X4.php

Kdyby jste někdo měl nějaký typ budu rád.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
Ahoj, prosím vás o radu. Chci kupovat nějakou 4x4 s nízkou spotřebou, doma máme Subaru Outback a vím, že jiné auto než 4x4 nechci a rád bych nějaké, které by se Otíkovi mohlo aspoň trochu přiblížit. O I jsem si vybral hlavně díky ceně ND a pořizovací ceně. Mohli by jste mi hodit pár rad čeho si při koupi všímat, co rozhodně nebrat atd.? Známej mě od koupi 4x4 zrazuje, že prej je dost poruchová a následné náklady na opravu monstrózní a hlavně při samotné koupi, je velký problém zjistit jestli je pohon 4x4 funkční.

Proto vás prosím dávejte sem vše co se O I 4x4 týče a mohlo by mi to pomoci při výběru a ujasnit si jak je to s tou poruchovostí.

Předem díky

Se ctyrkolkou problem neni, kdyz menis pravidelne oleje a filtry, tak jak by se mely, tak haldex opravdu drzi. Zeptam se ale jinak, co si predstavujes pod pojmem "4x4 s nizkou spotrebou"?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
Se ctyrkolkou problem neni, kdyz menis pravidelne oleje a filtry, tak jak by se mely, tak haldex opravdu drzi. Zeptam se ale jinak, co si predstavujes pod pojmem "4x4 s nizkou spotrebou"?

Auto které mi při odjezdu od baráku nezačne hrabat jen předníma kolama, ale budou brát všechny 4 a dostanou mě pryč a nebude to žrát přes 10l :huh:

P.S. už jsem si Octu koupil, tak je to asi stejně jedno

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...