Přejít na obsah

Řehyho Sněhulka

Doporučené příspěvky

V tom kufru to jsou jen takové blbinky, ještě pár podobných prkotin v hlavě je :)

S těma žárovkama jsem celkem v koncích, ať tam dám jakýkoli, přijde mi, že nevidím lautr nic, šílený...říkal jsem, že už do toho auta nebudu cpát ale xeny by se sakra hodily, jezdím cca 80% svých cest po tmě a vážně je to o držku :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak dnes přezuto konečně na letní, velký mínus je, že mi všechny kola mamrd sedřel, když je obouval, takže je budu dostříkávat ještě na autě :P

Jinak jsem s výsledkem nadmíru spokojen, fotky dost zkreslují a kola tam vypadají menší než jsou, real je dle mýho super :palec:

Přikládám pár strašných fotek z mobilu, jakmile bude čas a místo, vyfotím to líp :P

post-4966-1301075714_thumb.jpg

post-4966-1301075838_thumb.jpg

post-4966-1301075864_thumb.jpg

post-4966-1301075905_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Tak dnes přezuto konečně na letní, velký mínus je, že mi všechny kola mamrd sedřel, když je obouval, takže je budu dostříkávat ještě na autě :P

Jinak jsem s výsledkem nadmíru spokojen, fotky dost zkreslují a kola tam vypadají menší než jsou, real je dle mýho super :palec:

Přikládám pár strašných fotek z mobilu, jakmile bude čas a místo, vyfotím to líp :P

Rahy Super sluši neni co dodat, jen škoda že ti je sedřel :D

Odkaz ke komentáři

Myslím, že názory budou asi dost rozporuplný, s tím počítám, ale toho rozhodnutí nelituju. líbí se mi to a až mi bude 50 tak už takový chujoviny vymejšlet nebudu :palec: na příští sezonu přijde zas jinačí barvička třeba :P

Jinak jsem to dělal klasika sprejem, nejdřív základ, pak několik vrstev barvy :P

Odkaz ke komentáři

Ja jsem se byl ptat ve 3 pneuservisech, jestli mi prezuji disk bez skrabnuti, byl jsem jim disk i ukazat. Hned jsem jim rekl, ze pokud je skrabnou, budu na nich vymahat skodu. ;) Ze 2 me vyhodili, az v tom tretim meli nadobicko, ktery to zvladlo krasne bez skrabnuti. :)

Ale jestli je to tak, jak rikas, urcite bych to nejak resil. Preci si nekoupis (v tvym pripade nalakujes) novy kola s tim, ze je budes mit po prvnim nazuti hned dojebany.

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Tak on je s tim tak trošku problém, protože mi to jako 90% oprav na autě dělá známej za pusinku, takže držim hubu a krok a radši si to dostříknu dodatečně ty škrábance, jelikož dát to do pneuservisu, kde mi dělali nový kola na bavora, sice bez škrábanců, ale zas za 2000,- (včetně ventilků a vyvážení) tak se z toho poseru...tenhle chlápek mi to udělal za 4 kila, tak to budu muset překousnout, jelikož vím, že k němu ještě několikrát pojedu a všechno mi udělá za polovic oproti jakýkoli konkurenci...

Odkaz ke komentáři

Tak presne takhle to mam i ja, ale kamarad mi rovnou rekl, ze mi nezaruci neposkozeni. Prave z duvodu dobrych pratelskych vztahu, ktery si chceme udrzet, jsem jel kola prezout jinam, nez abych na nej pak nadaval. :)

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

TAK MI ZASE PRO ZMĚNU PŘI PŘEZOUVÁNÍ PRVNÍHO KOLA PONIČILI TEN BÍLÝ PROUŽEK PO OBVODU ;) KDYŽ SI VŠIML ŽE TO ZNIČIL , TAK PŘI DALŠÍCH KOLECH POUŽIL TASKOVÉ PLASTOVÉ UDĚLÁTKO...........NECHÁPU PROČ HO NEPOUŽIL HNED ;) BOHU ŽEL JSEM SPLACHOVACÍ A NERAD SE Z NĚKÝM HÁDÁM , TAK ŽE JSEM ŘEKL NA SHLEDANOU A CELOU CESTU DOMŮ JSEM SI NADÁVAL :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...