Přejít na obsah

Octavia by jajiN

Doporučené příspěvky

Vždyť říkám-když to chce-tak pokud budem vědět poradíme. Mě to problém nedělá. Já taky když sem poprvé vidět dodělané turbo na golfuIII gt sem si říkal-to chci na moje. Ale ceny-práce-výsledek-moc si to neodpovídalo.

Pokud to najdu tak mám v pc taky nějaké věci ohledně dodělání turba atd... Tak bych to sem šupl.

Bude to stát hodně času a pokud nejsi mechanik a nemáš vybavení tak i spoustu peněz.

Nějaké malé turbo by šlo i bez coleru ale mapy na míru,hodiny na brzdě-to není zadarmo....takové věci dělají většinou tuningove firmy jako svoji reklamu. Tak přeju hodně štěstí...

Odkaz ke komentáři

Tatici jsou dobří sponzoři...kuva,škoda že ten můj nechce pustit ani korunu:-D

taky sem znal jednoho co mu tatik koupit v 18 když udělal papíry nové bmw m3, bílá v červené kůži.... Krásná,dokud malém nezabil sebe a spolujezdce;-)

předvádět se za cizí umí každý,ale vydělat si a koupit za svoje to už je horší. To se pak tolik neupravuje:-D

motor samo že půjde do kytek, to už bude jen na ježdění po sprintech,nikde jinde,kor kdyby to uviděli poliši-zas tak blbý nejsou a poznají že to je dodělávka. Elektronika,spojka,brzdy, ideálně převodovka...střeva-ten motor musíš předělat od sání po výfuk...takže šup za tatou aj solí:-D :-D

kuva-poloosy jsou na té 55ce taky slabé...vlastně celá náprava... Ty voe-sežeň si rozstřelenou 1,8T a přeskladej to:-D

pak ještě vstřik "nitra" už se taky dá sada sehnat kolem 25 kdybys to chtěl dělat pořádně;-)

Odkaz ke komentáři

ne ze bych se tady do toho chtel nejak extra plest, ale neda mi to.

ja bych byl docela rad, kdyby ses do toho turba pustil, pac by tady bylo hodne zajimavyho cteni a fotek. cenove se to urcite nevyplati, ale investice do auta se nikdy nevyplati, tak co...

VSemi: chapu, ze pro Tebe je Octa podradny auto a jenom spotrebni zbozi, ale nemusis to cpat kazdymu a vsude. ja treba taky jezdim v aute nasich a cpu do nej penize s tim, ze to od nich potom koupim. a i kdyz nekomu rodice daji k 18ti auto, tak co? proc to tady resis proboha?

Odkaz ke komentáři

Jednak nevěřím že s toho dostaneš víc jak 70kW... a za druhé nezapomeň že když chceš výkon-musíš ho něčím ubrzdil!takže první bych prehodil přední i zadní brzdy! Páč ty co máš teď jsou fakt jen na těch 55kW tak akorád.... Takže bych začal tam...pak se hrabat v motorů.

Odkaz ke komentáři

On to tu neriesi, on chcel dat len-podla mna logicku radu nech sa na nejake extremne vrazanie do tohoto auta vyserie a ak este ma nejake chechtaky-svoje, tak nech ich investuje na dolezitejsie veci do toho auta.Ak budu financie na taketo upravy od tatika, tak nech sa paci, aj ja sa pozriem na turbo v 55Kw :D

Odkaz ke komentáři

Jen sem mu vypsal co všechno musí udělat-ono to není jen o turbu-to je ta poslední věc co by na tom byla. První by byla spousta dalších věci co mu tu nikdo z vás nenapsal... Uvědomte si že kompletní přestavba auta není jen o motoru a pár plastech v exteriéru. Ty peníze co by dál jsou šílené. Jedině přeskládát např z 1,8t všechno. Zajímavé čtení o 18letem klukovy co o tom nic neví a chce ladit motor? Mě to zajímavé nepřijde. Kdyby tu úpravu dělal např jaster nebo tdifun tak by to zajímavé bylo-ti vědí co a jak je potřeba. A pokud chce auto na sprinty tak jak psal konwas-hondu...

Odkaz ke komentáři
Tohle nějak nechápu...tuhle reakci...

Pokud chceš adrenalin neměl sis kupovat holou 1,6 55 ale rovnou to rs:-D

i když-předjizdes s tím kamión-to asi adrenalin je:-D

Při dnešních cenách bude mít starou OCT v 18 spousta lidí-je to už skoro za ceny jaké dřív byly feldy ;-) takže oct je dnes už nic moc na machrovaní ;-)

a v 17 by mě byla v ničemu když sem s tím nemohl jezdit. Takového sponzora(rodiče) bych chtěl taky...

Kdo chce kam, pomožme mu tam... :-D

Tatici jsou dobří sponzoři...kuva,škoda že ten můj nechce pustit ani korunu:-D

taky sem znal jednoho co mu tatik koupit v 18 když udělal papíry nové bmw m3, bílá v červené kůži.... Krásná,dokud malém nezabil sebe a spolujezdce;-)

předvádět se za cizí umí každý,ale vydělat si a koupit za svoje to už je horší. To se pak tolik neupravuje:-D

Jen sem mu vypsal co všechno musí udělat....

vylozene mu v kazdym postu pises, co vsechno musi udelat...

to, ze je mu 18 a ZATIM o tom mozna nic nevi, jeste neznamena, ze behem par let ty vedomosti mit nebude...

ale nechci se tady s nikym hadat...

sory za zbytecny OT. to uz bylo opravdu posledni :D

Odkaz ke komentáři

přiznám se, že nechápu co tady řešíte. KAždý si snad může dělat co chce. Ano, jednou napsat, že si myslím, že je to blbost ano, ale vytvořit celou stránku? Jděte si pokecat do hospody. A navíc v některých příspěvcích jasně vidím typickou českopu vlastnost. Ano závist .....

Odkaz ke komentáři

to není o závisti ale o tom že někdo chce něco dělat a nic o tom neví....a myslím že na to ani nemá keke

a taky nemám v oblibě frajírky co se předvádí a přitom nemají nic a jen je dotují rodiče...........nic proti tobě jajiNe :palec:

no nic...řešit to tu už řadši nebudu....

něco se řešilo i na SH ale s 1,4... http://forum.skodahome.cz/topic/67792-turbo-pro-14-mpi/

Odkaz ke komentáři

No tak uprimne diky vsem, co se me zastali :palec:

Jinak proc by bylo nerealne se dostat na 83kw? Chip, ostra vacka, snizena hlava, uprava řj, prime sani a jses na nejakych 75kw :)

A co se tyce prestavby na 1,8T . . . to bylo to prvni nad cim jsem premyslel. Sehnal jsem si komplet nastrojeny motor s prevodovkou a se vsim vsudy za 20tisic, coz byla prizniva cena. Trosku jsem se o tom s tim majitelem bavil a musel by se vymenit komplet elektricky svazek v aute, to nemluvim o brzdach, naprave, atd . . . Takze ono by nakonec z toho auta zustala jen karoserie.

A jeste jeden dotaz, mam r.v. 97, a chci se zeptat, maji ty novejsi oktavky plastove predni bocni blatniky nebo ne?

Odkaz ke komentáři
to není o závisti ale o tom že někdo chce něco dělat a nic o tom neví....a myslím že na to ani nemá keke

a taky nemám v oblibě frajírky co se předvádí a přitom nemají nic a jen je dotují rodiče...........nic proti tobě jajiNe :palec:

a když o tom nic neví tak získává informace. od toho tady to forum je. A že na to teď nemá? No a co, za rok třeba mít bude a bude to ta samá úprava takže už bude vědět co a jak. Taky řeším věci, který budu na autě dělat časem protože teď zrovna na ně není.

Já nemám rád ani frajírky, který se předvádí a myslí si, že na to mají .....

2Jajin: podběh nad kolem je plastovej a blatník plechovej. To bylo u všech Octavií. A buď rád, tatík má C4 a někdo se mu opřel do blatníku a plast se nejen prohnul, ale i prasknul. Takže to co by u plechovýho auta vyřešil klempíř se bude řešit výměnou blatníku....

Odkaz ke komentáři

Nebavi me tu porad dokola cist nejake ospravedlneni! Co to je sakra? Jijin prisel na forum, - mel ocekavat i takove ohlasy a taky je dostal. My se mu to snazime rozmluvit ale ne zakazat, takze nechapu ze se vzdycky najde ten, kterej je na druhy strane barikady a musi se do vseho jebat a urcovat tu pravidla. Myslim si, ze mu tak strasne zase neublizujeme. Na jednu stranu jsou to rady jako rady, jak pozitivni tak i negativni.. Najednu stranu, uz jednou si nechal svuj topic promaznout, tak co? Zajimal by me duvod proc? Mohl v klidu pokracovat a nemuselo by se to resit porad dokola..

Odkaz ke komentáři

Když chceš mít poladěnou 1,6 proč,ne...takže

tady odkaz i http://www.motor-excel.cz/ dále bych postupoval podle zažitých a osvědčených postupů,jako spasovaný a vyleštěný sání,nechat udělat pořádně výfuk se svody,dá se odlehčit setrvák,snížení hlavy atd. Tyto základní postupy jsou známe.

tady odkaz na jednu oturbenou 1,6 sice feldu http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=442 a tady slováci to brali vážně http://www.motortech.sk/motortech.htm

nebo ho zaměnit za 1,8, ted nevím jestli jsou bloky atd podobné,ale si kdyžtak dohledáš,pak by to to byl lepší základ,sice spotřeba se zvedne,ale...

co se týká tvých závodních plánu,doporučuji zajet někam na letiště,kde se prohání trochu upravený hondy a dej si snimi sprint jen,tak....ten pocit,že stojíš na místě hned po startu,kdy ti nadělí +/- 10 -20m stojí za to :palec: jen v základu má ta malá lehká honda v 1,6 vti kolem 160 Hp........

Odkaz ke komentáři
No tak uprimne diky vsem, co se me zastali :palec:

Jinak proc by bylo nerealne se dostat na 83kw? Chip, ostra vacka, snizena hlava, uprava řj, prime sani a jses na nejakych 75kw :)

A co se tyce prestavby na 1,8T . . . to bylo to prvni nad cim jsem premyslel. Sehnal jsem si komplet nastrojeny motor s prevodovkou a se vsim vsudy za 20tisic, coz byla prizniva cena. Trosku jsem se o tom s tim majitelem bavil a musel by se vymenit komplet elektricky svazek v aute, to nemluvim o brzdach, naprave, atd . . . Takze ono by nakonec z toho auta zustala jen karoserie.

A jeste jeden dotaz, mam r.v. 97, a chci se zeptat, maji ty novejsi oktavky plastove predni bocni blatniky nebo ne?

vždyť sem ti to psal.....motor by byla nejlevnější položka.

ty brzdy a poloosy počítej že stejně budeš muset dělat....pokud ten výkon v tom budeš mít..to co máš teď by to nesneslo :)

blatník je plech...podběh je plast...

jak říká konwas....já mu to nezakazuju..pokut by se do toho kdokoliv chtěl pustit klidně.. počítám že taková úprava by šla přes 100tis

Odkaz ke komentáři

tak ještě jednou: Ano, názory z obou stran jsou rohodně prospěšný, ale není nutný to opakovat na celou stránku do zblbnutí. Doufám, že už to někteří pochopili

2Konwas: jebe tady spíš někdo jinej, píšu na to svůj názor stejně jako vy. Taky se my nelíbí číst spoustu plků, který se tady píšou v jiných tématech. Ty sám jsi je chtěl kdysi promazat

Odkaz ke komentáři

Prosim, uz se nahadejte :palec: Jinak diky, myslel jsem blatnik a je to fakt kus plechu :) Musim ho dat jinej, pac mi trosku uhniva ze spodku :D Byvaly majitel asi moc necistil tu "tajnou" komurku za podbehem.

Jinak diky vsem za nazory, ja je beru vsechny. A konwe, minuly topic jsem smazal kvuli neprehlednosti, coz se stava pomalu ale jiste tady taky :( Takze s enehadejte, prijmu radu i kritiku. Rad se priucim :)

A padla posledni volba uprav motoru, takze uz prosim to s turbem atd zahodte :D Budou se kupovat nove svody, pokud budou penize tak pry nejake sportovni a rezonator, vyfuk trosku ozivim. Ostra vacka a mozna snizena hlava. To bude vse co na motoru.

A kluci prosim poradte, kde a jak sehnat lizatko z te cupry R? :( Ja vim ze ho ma plno lidi, ale jen prece, chtel bych asopn zkusit jak to bude sluset ale nemuzu ho sehnat :( Psal sem do mistni prodejny seat a napsali todle :(

Dobrý den pane Moravec,

v příloze Vám zasílám vyobrazení předního nárazníku LEON CUPRA, pokud Vás

zajímá díl, který je na tomto

obrázku pod číslem 5, tak tento díl se samostatně bohužel nedodává.

Pod cislem 5. bylo samozrejme lizatko :( nevite jak to udelat? :(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...