Přejít na obsah

Octavia by jajiN

Doporučené příspěvky

DIky ;) ja mam auto jen na litacku do skoly :huh: coze je cca 15km :) takze dene najedu cca 30-40km a na to je ten motor myslim si idealni :) sice spotrebu mam porad kolem 9-11litru :) ale kdyz se clovek snazi tak se ta trasa da zajet i pod 6litru coz je jako diesel :)

Nejdyl jela od puvodni majitele :D a to z Nymburku ke me domu (Opava) :)

Odkaz ke komentáři

Tak a dneska dalsi balicek :P

post-4870-1290703776_thumb.jpg

Takze pokud mate nekdo problem s pneu jako ja, nebo proste na image, a jste tady nekde kousek, staci napsat :palec: Pujcim za kamaradskou cenu :)

Jinak jsem dneska jestou zkousel nastartovat auto. Den predtim jsem vycistil klapku a vse bylo v poradku. Dneska jsem nastartoval a otacky byli na 1500, trosku jsem proslapl plyn a otacky zustali na 2000, asi po pul minute to pak spadlo pod 1000 . . . nevite nekdo co to mohlo mit za pricinu? Je to nizka teplota?

Odkaz ke komentáři

tak zalezi, o kolik ho to pusti, ta cina :palec: neco jako to ma burek, ale ten ma 17", takze muze jit jeste niz... navic te limituje ten RS naraznik, s normalnim se dostanes jeste vic dolu

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Razty: doufejme :palec:

Houmik: nj, nebyli finance, ted bych sel do KW :) Ale co znam, a maji JOM tak zatim problemy nemeli a maji ho par let. A ja (musim zaklepat) taky nemam. Chci to dat nizko, ale asopn abych vyjel z baraku :P

Zivocich: Hele ja si myslim ze na nas, ridice oktavek bude jezisek hodny na vsechny :smich: :D Navic vy kombici jste spise vice do elegance :smich: :( takze myslim ze na Tebe neco zustane :D jinak jsem taky zvedavej jak to vse dopadne, momentalne me brzdi pan, ktery mi dela sedacky :( Musim auto zavezt do lakovny, ale na plechu sedet nechci :( a ani na zidlicce z IKEI :/

Odkaz ke komentáři

Konwe takze Tvoje okta je uz z domu? :( Snad jen doufat ze je v dobrych rukach :) Ja se to snazim vse stihnout pres zimu :) pak uz do auta nedam ani korunu :D

Jinak, chtel bych se vas zeptat, nevite nekdo o faceliftovem stredovem panelu pod palubku? Komplet ramecek okolo radia, popelnik, obdelnicek na radicku, kolem rucky az dozadu i s tim zadnim popelnikem, proste komplet stred. Nekdo, kdo by to prodaval? Psal jsem asi 3 lidem, ale vykaslali se na me :( Tak jsem celkem v zoufale situaci :( Brzdi to me plany. Kdyby nekdo neco tak bud tady nebo SZ ;) dekuju

EDIT: jo a jeste prosim, ten ramecek na facelift palubku co je okolo budiku? Dekuji

Odkaz ke komentáři
Tak a dneska dalsi balicek ;)

post-4870-1290703776_thumb.jpg

Takze pokud mate nekdo problem s pneu jako ja, nebo proste na image, a jste tady nekde kousek, staci napsat :) Pujcim za kamaradskou cenu :)

Jinak jsem dneska jestou zkousel nastartovat auto. Den predtim jsem vycistil klapku a vse bylo v poradku. Dneska jsem nastartoval a otacky byli na 1500, trosku jsem proslapl plyn a otacky zustali na 2000, asi po pul minute to pak spadlo pod 1000 . . . nevite nekdo co to mohlo mit za pricinu? Je to nizka teplota?

Jejda, co to je ? Co to přesně umí ? TO vidím poprvé, čumím a přemyšlim jak se jen dá.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...