Přejít na obsah

Octavia by jajiN

Doporučené příspěvky

Tak dneska, sice za spatneho pocasi, jsem rozstridil vsechny dily, ktere budou cerne a ktere bile, a pripravil auto na cestu do lakovny :lool: Zahladil veskere dirky a nedokonalosti, ted jen pockat do stredy nez prijdou sedacky a jedeme :smich:

post-4870-1292158043_thumb.jpg

Jo a zbyli mi nejake dily, tak kdyby mel nekdo zajem tak daruju

post-4870-1292158187_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

urcite bych to zkusil :palec: pokud ti jdou vystrazny, tak bude problem v ty pacce, ktera nereaguje na impuls. Kamarad na GIII mel taky problem s tou packou, az mu to tam zacalo horet :D

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Musim si vam postezovat . . . od listopadu, teda spise od prosince, trpim silenymi depresemi pri procitani tohodle fora :P Skoro vsichni tady mate fotky svych milacku v zime a snehu a ja si to nemohl splnit :D Ale jelikoz jedu za 7 tyden do lakovny a v pondeli davam auto na zavareni + dodelani vyfuku, musel jsem zjistit jestli je pojizdne. Namontoval jsem teda aspon jednu sedacku, volat, radicku a vyrazil na slavnostni kolecko po vesnici :blink: Zastavil jsem na svojem oblibenem miste. Sli zrovna kolem moje skoro sousedky (duchodkyne - ktere na me uz jednou zavolali PCR kvuli hluku) a asi 10 stali u auta a cumeli, zenema spz, narazniky a vnitrek :huh:

post-4870-1294154949_thumb.jpg

post-4870-1294155003_thumb.jpg

post-4870-1294155060_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem byl v lakovne si vybrat lak. strecha, difuzor + to vodorovne na kridlu pujde na klasickou cernou a zbytek auta na frozen white :blink: je to barva od fordu co se dava tedka na ty "sportovni" verze. Pry klasicka bila s troskou modri, tak vypada jeste vic bila nez normalni :huh:

Odkaz ke komentáři
A ta face pasuje na predface? :) Jako tedka mam v hlave zase myslenku :( jste zli :D videl bych to na bilou masku, cerny ramecek a znak upraveny motivy cernou a ruzovou :palec:

jo pasuje ale ted nevim jestly kdyz menis masku z predface na face tak musis mit face masku z drzakama opravte mě jestly se pletu :-)

edit: ale ty jsi mel face masku, jak vidim podle prvnich fotek :)

Odkaz ke komentáři
A ta face pasuje na predface? :) Jako tedka mam v hlave zase myslenku :( jste zli :( videl bych to na bilou masku, cerny ramecek a znak upraveny motivy cernou a ruzovou :D

TY WOE TADY NA FORU SE ROZMÁHÁ NĚJAKÁ RŮŽOVÁ NEMOC :D :D :D CO VŠICHNI BLÁZNÍ S TOU RŮŽOVOU :palec: :)

Odkaz ke komentáři

No ja se uz tesim az me zase "serve" houmik :D poprve to bylo za cernou strechu, pak za bile auto :( a tedka urcite i za ruzovou :D :) Ja ji chtel celkem davno, lakala me bud fosforova zelena (ta ale vynikne spise na cerne) a nebo ta ruzova :palec: nejak jsem se zamiloval do toho sileneho german style :)

Odkaz ke komentáři

German styl se mi strasne libi, ale ocamcad pocamcad :D Nelibej se mi moc ty stary auta, ale kdyz lezi je to hezke. A zase se mi nelibi ty nove jetty, jak je upravuji do toho RAT stylu, to je podle me otresne :/ kazit takhle moderni auto. Libi se mi proste to snizit, a dat krasne kola. To je taky jedina vec, kterou budu delat na dalsim aute (+vykon). Bohuzel tady to auto poznamena mladistva nerozvaznost a touha balit na auto holky :D :)

rehy: odkaz Ti nejak nefunguje :( Jinak si myslim, ze my tri se musiem nekdy nekde potkat :D To budou skoro sestricky :( :(

Kube: Diky :palec: zrovna ted jsem resil finance :) vypada to snad slibne :D Bohuzel cas se krati. mame 27.unora nam zacinaji jarni prazdniny, tak bych uz rad mel auto doma a skladal ho at v breznu muzu vyjet aspon projet vesnici. Protoze po cestach se to opravdu u nas neda. diry maji az 20cm :/

Odkaz ke komentáři

[

Kube: Diky :palec: zrovna ted jsem resil finance :) vypada to snad slibne :D Bohuzel cas se krati. mame 27.unora nam zacinaji jarni prazdniny, tak bych uz rad mel auto doma a skladal ho at v breznu muzu vyjet aspon projet vesnici. Protoze po cestach se to opravdu u nas neda. diry maji az 20cm :/

Jo a kopeček k tobe je taky o hub.. :) uz vim ze jezdis z hora :(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...