libor.kratas Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Jajine ja ji videl stat u garaze jak si sni hral.......... nechces priznat co ti udelaly spatne ? :D:D nebo ji hodis az bude hotova ? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 spatne udelal jen kamarad "lakyrnik" lakovani interieru, konkretne dveri. Rikal, ze mi to jako kamosovyudela zadaca a dopadlo to :/ ;) Takze to lakyrnik musel davat pryc atd, coz stalo pry dost casu. Dal mel pry nervy se sundavanim kridla - bylo totiz prilepene Pak byl sedreny ten sroubek co drzi vnejsi madla na otevirani, tak to musel nejak resit. Navic auto bylo po kroupach "lehce potlucene". Videl jsem jen dve male durky ale rikal ze to bylo cele pomackane + zadlani toho zadniho vyka kufru - bylo to navarene jen tak tak takze s timmel asi taky dost rpace. No ale konec koncu, tedka rikal ze uz by to melo byt. Behem pristiho tydne tam jedu s tlumicim materialem vytlumit karoserii a pomalu zacneme strojit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 ZASE TO S TÍM TLUMENÍM MOC NEPŘEŽEŇ ,ABY SE TO AUTO VŮBEC ROZJELO ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 No jo Jenze ta invidia strasne rve ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 TAK TO VYŘEŠ TAKHLE , JE TO LEVNĚJŠÍ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 :D a co moje audio :( :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 TADY MÁŠ JEDNY I S AUDIO SYSTÉMEM 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 (upraveno) Jajin, co je to za rouru ?? já kdysi koupil 10cm koncovku a bylo to brutalně moc Upraveno Únor 23, 2011 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2011 Razty ale co budou poslouchat chodci? jinak pointe je to origo INVIDIA se silencerem, en jde ale okamzite pryc videl jsem to prozatim jen na autech ktere to mely vymenene za puvodni tlumic. Jenze jde o to, ze mam misto celeho vyfuku jen trubku + rezonator :D Takze jsem zvedav no :D Sousedi me budou mit urcite radi :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2011 Jelikoz to tady nejak stoji, teda aspon u me v tematu :D Tak sem hodim fotku mojeho skoro souseda :D Je mu taky 18 a auto delal od jeho 15ti let. Sice to neni SKODA, ale jen tak pro zpestreni :( Jinak ja se pokusim ve stredu sem uz konecne hodit nejake fotky moje auta :o tada aspon kostry :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 27, 2011 Sdílet Odesláno Únor 27, 2011 ty brzdy co ma bych bral , no uz jsou fotky ???tak honem sem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Únor 27, 2011 Sdílet Odesláno Únor 27, 2011 no Libore obavam se, ze to jsou pouze ty plastove krytky, ale je mozny ze ne :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 27, 2011 Sdílet Odesláno Únor 27, 2011 Mrknul jsem na to trochu vic a kdyby to auto melo takovy brzdice, byl by asi vetsi kotouc, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 27, 2011 Sdílet Odesláno Únor 27, 2011 asi mate pravdu kluci, ale co ma škodik bych bral 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 27, 2011 Sdílet Odesláno Únor 27, 2011 myslis Jakub-Skodik? Protoze skodik tam ma asi 280mm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 27, 2011 Sdílet Odesláno Únor 27, 2011 myslis Jakub-Skodik? Protoze skodik tam ma asi 280mm. JJ Houmiku Jakuba-škodika :lool: tady ty :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Únor 27, 2011 Sdílet Odesláno Únor 27, 2011 Jelikoz to tady nejak stoji, teda aspon u me v tematu :D Tak sem hodim fotku mojeho skoro souseda :lool: Je mu taky 18 a auto delal od jeho 15ti let. Sice to neni SKODA, ale jen tak pro zpestreni :) Jinak ja se pokusim ve stredu sem uz konecne hodit nejake fotky moje auta :) tada aspon kostry :D Tak ten kluk se ma gdyz ma takove auto od 15ti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Únor 27, 2011 Sdílet Odesláno Únor 27, 2011 jj,já tam mám origo rozměr a Bremba MAXy větší příjdou později.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Únor 28, 2011 Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 (upraveno) Ahoj, chtěl jsem jen hodit takovou starší věc jak se tady řešilo, že logo nejde z pytle na volantu sundat:) Očividně to jde, tak zkoušej :) Mohlo by to být super :) !!! Fandím :) Jinak Celicu od 15ti let. HM.... To je babolap!! a ne octavky :D ale to už se to řešilo xKrát. (Octa je stejně lepší :) ) Jinak ten volant vypadá jako by ujel tak minimálně 5miliónů kilometrů :D:D Upraveno Únor 28, 2011 uživatelem Maxim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 No my jsme strasne dobri kamaradi, ale taky mame odlisny styl co se tyce aut (i holek) :) On ma radsi nizke sportacky a podobne a ja zase opak. Pokoukava ted po 350Z nb G37 a ja zase po EVU VIII MR :) Ale zase si v upravach pomahame jak jen to jde. A sundat ten stred, no uvidime, hlavne nechci nijak poskrabat volant :D tendle vypada, ze ten znak uz odpadl sam tim stavem :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Únor 28, 2011 Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 No, EVO 8 :lool::D hm.. zřejmě slušný oddíl :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 Jako nerikam ze si dupnu a budu ho mit :lool: Na to uz si budu muset aspon neco vydelat sam :D Jinak pro zvedavce Dneska volam do lakovny a delam tam poradky :lool: Zitra tam i jedu, protoze adrenalin mam na plno :/ :D Venku nadherne a ja jak ******* sedim jen doma :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
formis85 Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 jajiN: tak jsem prošel celé tvoje téma a musím uznat že jsi "blázen" . Docela by mě pak zajímalo, na kolik tě ta OCT celkem vyšla (jestli to nebue tajný). Jinak mě napadlo, co by se ti k autu mohlo hodit, když jsi na tu růžovou ;), co udělat takovýhle podsvícení? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 Pokud je ten blazen myslen v dobrem slova smyslu tak to beru ;) jinak na kolik to vyslo, musel bych to presne spocitat, snazil jsem se si delat co nejvice veci sam a co neslo tak po znamostech. Cenu napisu az to vse bude hotovo. Jinak to podsviceni je hezke, ale uz jsem rad ze oktu slozim a budu moct jezdit. Tim celolakem a poskladanim auta je pro sezonu 2011 hotovo vic si nemuzu jak casove - maturita a prijmacky na VS, tak financne - nechci uz do toho dat ani koruunu krome nutnych oprav, dOvolit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 frmis85: ten podsvit je hrůza jajinku, to je dobře, začínáš být rozumnej - nj, 19 let 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 No nevim jestli je to vekem ;) jinak nervy zase pracuji na plno zadni vrata na okte jsou spatne zavarene, takze se to bude muset dela znova :D aaaaa zabijel bych :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 konec ma prumer 10cm :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 ty woe to mozes pouzit aj ako delo keby dosla vojna ! Nie je to nejako moc? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 je to standartni velikost Invidie. Jinak budu to mit v narazniku kde je vyryzly prostor pro dvojitou koncovku. Takze to tam sedne akorat Me osobne se totiz vice libi jedna, nez dvojita. Ta dvojita bud vypada strasne tuzingove nebo antisportovne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
m_tsch Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 No nevim jestli je to vekem :P :) jinak nervy zase pracuji na plno :D zadni vrata na okte jsou spatne zavarene, takze se to bude muset dela znova :D aaaaa zabijel bych :/ Tak ještě promysli, jestli je současná varianta opravdu nejhezčí... Jinak jsem koukal, že na TF se s tebou moc nemazlí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.