Přejít na obsah

Octavia by jajiN

Doporučené příspěvky

spatne udelal jen kamarad "lakyrnik" lakovani interieru, konkretne dveri. Rikal, ze mi to jako kamosovyudela zadaca a dopadlo to :/ ;) Takze to lakyrnik musel davat pryc atd, coz stalo pry dost casu. Dal mel pry nervy se sundavanim kridla - bylo totiz prilepene :lol: Pak byl sedreny ten sroubek co drzi vnejsi madla na otevirani, tak to musel nejak resit. Navic auto bylo po kroupach "lehce potlucene". Videl jsem jen dve male durky ale rikal ze to bylo cele pomackane + zadlani toho zadniho vyka kufru - bylo to navarene jen tak tak takze s timmel asi taky dost rpace. No ale konec koncu, tedka rikal ze uz by to melo byt. Behem pristiho tydne tam jedu s tlumicim materialem vytlumit karoserii a pomalu zacneme strojit :lol:

Odkaz ke komentáři

Razty ale co budou poslouchat chodci? :palec::smich: jinak pointe je to origo INVIDIA se silencerem, en jde ale okamzite pryc :pivo: videl jsem to prozatim jen na autech ktere to mely vymenene za puvodni tlumic. Jenze jde o to, ze mam misto celeho vyfuku jen trubku + rezonator :D Takze jsem zvedav no :D Sousedi me budou mit urcite radi :(

Odkaz ke komentáři

Jelikoz to tady nejak stoji, teda aspon u me v tematu :D Tak sem hodim fotku mojeho skoro souseda :D Je mu taky 18 a auto delal od jeho 15ti let. Sice to neni SKODA, ale jen tak pro zpestreni :( Jinak ja se pokusim ve stredu sem uz konecne hodit nejake fotky moje auta :o tada aspon kostry :lool:

post-4870-1298804553_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Jelikoz to tady nejak stoji, teda aspon u me v tematu :D Tak sem hodim fotku mojeho skoro souseda :lool: Je mu taky 18 a auto delal od jeho 15ti let. Sice to neni SKODA, ale jen tak pro zpestreni :) Jinak ja se pokusim ve stredu sem uz konecne hodit nejake fotky moje auta :) tada aspon kostry :D

post-4870-1298804553_thumb.jpg

Tak ten kluk se ma gdyz ma takove auto od 15ti :angry::angry:

Odkaz ke komentáři

Ahoj, chtěl jsem jen hodit takovou starší věc jak se tady řešilo, že logo nejde z pytle na volantu sundat:) Očividně to jde, tak zkoušej :) Mohlo by to být super :) !!! Fandím :) Jinak Celicu od 15ti let. HM.... To je babolap!! a ne octavky :D ale to už se to řešilo xKrát. (Octa je stejně lepší :) ) Jinak ten volant vypadá jako by ujel tak minimálně 5miliónů kilometrů :D:D

post-2836-1298888298_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Maxim
Odkaz ke komentáři

No my jsme strasne dobri kamaradi, ale taky mame odlisny styl co se tyce aut (i holek) :) On ma radsi nizke sportacky a podobne a ja zase opak. Pokoukava ted po 350Z nb G37 a ja zase po EVU VIII MR :) Ale zase si v upravach pomahame jak jen to jde.

A sundat ten stred, no uvidime, hlavne nechci nijak poskrabat volant :D tendle vypada, ze ten znak uz odpadl sam tim stavem :) :)

Odkaz ke komentáři

Pokud je ten blazen myslen v dobrem slova smyslu tak to beru ;) jinak na kolik to vyslo, musel bych to presne spocitat, snazil jsem se si delat co nejvice veci sam a co neslo tak po znamostech. Cenu napisu az to vse bude hotovo. Jinak to podsviceni je hezke, ale uz jsem rad ze oktu slozim a budu moct jezdit. Tim celolakem a poskladanim auta je pro sezonu 2011 hotovo :smich: vic si nemuzu jak casove - maturita a prijmacky na VS, tak financne - nechci uz do toho dat ani koruunu krome nutnych oprav, dOvolit.

Odkaz ke komentáři
No nevim jestli je to vekem :P :) jinak nervy zase pracuji na plno :D zadni vrata na okte jsou spatne zavarene, takze se to bude muset dela znova :D aaaaa zabijel bych :/

Tak ještě promysli, jestli je současná varianta opravdu nejhezčí... Jinak jsem koukal, že na TF se s tebou moc nemazlí :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...