pointfrost Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 Jo ták. Čoveče tak to nevím z hlediska bezpečnosti, jestli by se mi chtělo vzít flexou tu výztuhu. Už mě hodně-krát zachránila chladič apod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 Nene, ta vyztuha tam porad je. Jen prece, mam o sebe trosku strach a ono z dalky to ani nejde videt. Je tam koupeny takovy umelohmotny tahokov. Nekdo mi tady na foru na nej daval odkaz, az budu doma na PC tak ho sem hodim. JInak vyrizle je to naprosto amaterks,y takze z blizka zadny zazrak. Ale pokud teda chcete, tak to sem nekdy az bude cas a budu konecne doma hodim ;) Uz se nemuzu dockat az tam bude vyfuk a lizo a pujde to trosku k zemi :P Snad se zadari no A k te SPZ: Neni nikdo mi nic nerekl, ono ani vlastne nemuze. Ten tvar SPZ je cschvaleny v CR a nezalezi na jakem je voze. Jediny kdo muze mit neco proti tak je ta urednice nebo urednik - ale kdyz ji vysvetlis ze sis koupil US naraznik na oktu a proste tam to misto nemas, tak Ti vydaji :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 Jajin : Tak prvni ale uplni prvni byly octavie WRC, a me to laka proto ze bych mohl hezky vystavit ICcko ktere by komplet ten prostor vyplnilo ;) ma na vysku 230 mm :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 Hoblik jsem taky htel davat IC taky na tom miste je to pro IC super! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 JJ jak půjde vidět IC tak to bude mooooc fajné !!! Asi se stavím na úřad s SPZ ;) stejně ji mam tu přední podřenou z posledního ťukance :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 Jajine nerad tě zklamu, ale na SPZ můžou prudit policajti. Ne na její tvar, ale umístění, protože na to, aby jsi ji mohl mít u kraje jak máš ty nebo v serii třeba Alfa Romeo, tak by jsi musíš mít zapsanou vyjímku ve velkým TP. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 tady je ten odkaz: http://www.skodaoctavia.cz/clanek/uprava-rs-narazniku jn ta spz to tak bude ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 Je to mozne, ale zastavovali me uz trikrat a nikdy nic nerekli no ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 Jak o několik řádek výše dával pointfrost odkaz na tu předělávku , tak jsem měl přesně namysli to boční dovaření nárazníku a lišty aby to nepůsobilo tak vykuchaně ;) Jajine vyfoť to , jak tam je moc vidět ta výztuha , když to je vyřízlé :-) Je pravda , že IC by ten prostor vyplnilo uplně nádherně :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 na výztuze nárazník sedí, mám ho říznutý podobně a výztuha vidět není a nemuselo se na ní ani šáhnout... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 rozkaz vyfotim. Ale uprimne taky rikam ze nejde videt. Teda ta moje asi jo, mam juz samou musku jeste jak jsem jezdil bez vyplne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 TEN VYKUCHANÝ NÁRAZNÍK BY VYPADAL JEŠTĚ LÍP KDYBY TAM NECHYBĚL KUS LIŠTY CO TVOŘILA RÁMEČEK SPZ-KY ............VYPADÁ TO TAKOVÉ VYKOUSLÉ ;) ALE JINAK MOC PĚKNÉ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2011 TADAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ;) :P :D Uploaded with ImageShack.us 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 28, 2011 Sdílet Odesláno Květen 28, 2011 no pěkný!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Květen 28, 2011 Sdílet Odesláno Květen 28, 2011 hele pane, tenhle styl se mi sice nikdy uplně nezamlouval, ale máš to fakt hezky...ta bílá barva asi dělá svoje ;) na týhle poslední fotce vypadá parádně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Květen 29, 2011 Sdílet Odesláno Květen 29, 2011 celá je dokonalá, jen nesnáším když někdo dělá ty mřížky masky do nějaké barvy jiné než klavíru ;) btw. nevšiml jsem si že by si psal proč seš zase v nemocnici ? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2011 No mel jsem podezreni na slepe strevo, tak jsem tam musel lezet 4 dny ;) Ale uz je to ok, pry tam neco je, ale neni to akutni. Tak me kvuli pisemnym maturitam pustili domu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Květen 29, 2011 Sdílet Odesláno Květen 29, 2011 jo to jsou ty zaražené prdy, nesmíš jíst všechno co ti příjde pod ruky zrovna na maturu tě pustí, to je pech že ? hele tady máš podobnou koktičku na té uchcané pohromě v olomouci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Květen 30, 2011 Sdílet Odesláno Květen 30, 2011 Máš to pěkný , akorát bych přemýšlel o tom stříknout rámečky světel do černé (jako jsem stříkal já) - aby to prostě navazovalo na ten tmavý blinkr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 30, 2011 Sdílet Odesláno Květen 30, 2011 http://www.sportovnivozy.cz/17912-skoda-octavia ???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 30, 2011 Sdílet Odesláno Květen 30, 2011 :) :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Květen 30, 2011 Sdílet Odesláno Květen 30, 2011 Sotva to dodělal, už to dává pryč. To je pane obchodník :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 30, 2011 Sdílet Odesláno Květen 30, 2011 NECHÁPU :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 30, 2011 Sdílet Odesláno Květen 30, 2011 No ja jen nechapu tu cenu, promin...... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Květen 30, 2011 Sdílet Odesláno Květen 30, 2011 jajiN to jen zkouší jestli je vůbec prodejná. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Květen 30, 2011 Sdílet Odesláno Květen 30, 2011 wtf :) ? Cakal som, ze to pride. Ale tak skoro???? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
McDrapi Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 55 kw nebo už 75 kw :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 No tak jak tady bylo psano. Jen zkousim. Opravdu ze bych ji chtel za kazdou cenu prodat to fakt ne. Kdyby prisel ale nejaky "chytrak" a dal mi na stup 130tis, tak je jasne ze ji prodam :) Ale verte, to kdyz se za vama vsichni otaci, na benzince za vama pulka ostatnich prijde a ocumuje, ten pocit bych nevymenil :) :) A co se tyce vykonu, motor je tam pouze 55kw, tech 75kw je tam jen od oka, verim ze to asi tolik nema, ale tak podle oka podle uprav jsem to strelil. Kazdpodadne prakticky to jede mnohem lip nez 75kw kterou mame doma. Aspon teda v rychlostech do 130 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Tak toho chytráka bych chtěl potkat. :) Jinak auto pěkný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 jajiN uz se ti nekdo ozval ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.