Přejít na obsah

Octavia by jajiN

Doporučené příspěvky

Nene, ta vyztuha tam porad je. Jen prece, mam o sebe trosku strach :huh: a ono z dalky to ani nejde videt. Je tam koupeny takovy umelohmotny tahokov. Nekdo mi tady na foru na nej daval odkaz, az budu doma na PC tak ho sem hodim. JInak vyrizle je to naprosto amaterks,y takze z blizka zadny zazrak. Ale pokud teda chcete, tak to sem nekdy az bude cas a budu konecne doma hodim ;) Uz se nemuzu dockat az tam bude vyfuk a lizo a pujde to trosku k zemi :P Snad se zadari no

A k te SPZ: Neni nikdo mi nic nerekl, ono ani vlastne nemuze. Ten tvar SPZ je cschvaleny v CR a nezalezi na jakem je voze. Jediny kdo muze mit neco proti tak je ta urednice nebo urednik - ale kdyz ji vysvetlis ze sis koupil US naraznik na oktu a proste tam to misto nemas, tak Ti vydaji :D :huh:

Odkaz ke komentáři

Jak o několik řádek výše dával pointfrost odkaz na tu předělávku , tak jsem měl přesně namysli to boční dovaření nárazníku a lišty aby to nepůsobilo tak vykuchaně ;)

Jajine vyfoť to , jak tam je moc vidět ta výztuha , když to je vyřízlé :-)

Je pravda , že IC by ten prostor vyplnilo uplně nádherně :P

Odkaz ke komentáři

No tak jak tady bylo psano. Jen zkousim. Opravdu ze bych ji chtel za kazdou cenu prodat to fakt ne. Kdyby prisel ale nejaky "chytrak" a dal mi na stup 130tis, tak je jasne ze ji prodam :) Ale verte, to kdyz se za vama vsichni otaci, na benzince za vama pulka ostatnich prijde a ocumuje, ten pocit bych nevymenil :) :)

A co se tyce vykonu, motor je tam pouze 55kw, tech 75kw je tam jen od oka, verim ze to asi tolik nema, ale tak podle oka podle uprav jsem to strelil. Kazdpodadne prakticky to jede mnohem lip nez 75kw kterou mame doma. Aspon teda v rychlostech do 130 :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...