Přejít na obsah

Octavia by jajiN

Doporučené příspěvky

za mě taky interier ne. Šlo to udělat jinak, ale věc každého znás aspon je změna a je to pestrý. Jen mě taky překvapil prodej, sr**t se stím takovou dobu, ty nervy a kecy a a vše okolo a pak se toho hned zbavit. Mohl jsi stím zkusit třeba tuning cup atd. Myslím,že auto má kam jít a je jedno , že je tam 1,6. Lepší než 1,4Mpi :palec: Aby si pak nenašel za 14 dní svoje auto v sekci TF ,, Ztracené ozdoby České stylingové scény " a tam auto po kotrmelci ....

Upraveno uživatelem škodik
Odkaz ke komentáři

No tak kazdopadne diky za reakce :palec: Uvidime co s tim. Neni to lakovane, jen je tam folie a taky se mi to moc nelibi ten spodek. Jinak ta bila atd., kdyz to vidite real tak to nevypada tak moc :lol:

Co se tycu tuning srazu, tak urcite zkusim. Ale tuning cup to ee, na takove srani s autem nejak nemam cas uz :/

Odkaz ke komentáři

Palubka by byla mnohem efektnější v černé kůži s bílou nití. Takhle je to přehnané.

Lesklý spodek palubky, to je omyl to fakt není hezké. Ty kola se k tomu autu hodí, ale je fakt, že design je dost zastaralý a jiné by udělali mnohem větší parádu.

Ještě dej fotky sedaček. :pivo:

Odkaz ke komentáři

Trochu me sere, ze jsem neudelal fotku auta z toho srazu. Presne to tam takhle bylo, plato a cely interier v cerny kuzi s bilou niti. Ale musi to byt kuze, kozenka je hnusna. :o Mel jsem za to, ze jsem tu fotku delal, ale nemuzu ji najit...

Odkaz ke komentáři

Ja ji bohuzel fakt nemam. :o Ale v Doksech jsem prave videl auto a to melo na platu kozenku a na Wörthu auto s kuzi. Rozdil byl obrovsky. Ta kozenka je takova lacina proti kuzi. Chapu ty finance, sam to dost resim a vetsinou musim delat kompromisy.

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
ale proč ne? Zkouknou mu to rozhodčí ,řeknou co a jak a bude vědět kam stím dál. Tohle bych bral jako začátek. Letos se neumístí ,ale může to přijít... znám kluka co stavi takhle postupně GIII ....každopádně je to výzva :o

já bych si teda do auta nenechal kecat od rozhodčích.. stavím si auto podle toho, co se líbí mě a ne ostatním :)

Odkaz ke komentáři

Takhle se to nebere. Hodnoti se zpracovani, materialy, napad, detaily atd atd. :o show & shine neni nic, co by se vymyslelo u nas, je to soutez, ktera se kona po celym svete

edit: Prijizdime na letiste v Tynci a chlapik na nas, jedete na sun shine? :) :) Chudak, trochu si to poplet. :D

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

dakie - show shine nechci jezdit. Protoze auta ktere tam jsou, se proste srovnavat nemuzu. Za prve je stavi lidi, kterym bych mohl rikat tati = vice zkusenosti a financi. Za druhe maji auta jen na srazy a za treti ty nejhezci vetsinu jezdi jen na podvalu. Ja s autem jezdim kazdy den pres ty nase "krasne" silnice.

houmik - Ja vim, mas pravdu. Kuze je kuze, ale taky bude muset byt kompromis, jeste uvidim, kolik vyjde polokuze. Jinak chlapek - asi mel z toho upal :o :)

Odkaz ke komentáři

Presne tak. :) A to me osobne prave moc nebere. Mam radsi udelany auto, se kterym se da jezdit.

Ale divil by ses, kdo vsechno se do ty souteze prihlasi. :D Obycejny Felicie kombi na 15" kolech... Hruzostrasny OII. Bys koula. :o :)

Odkaz ke komentáři

Vsak prave nechci do te show shine, ale co jsou ty nektere vetsi srazy rozdeleny i na vice kategorii, tak doufam ze sem tam bych se mohl umistit aspon prozatim s exterierem :o

Jinak tady foto, porovnani Skodovacke bile cady proti te moji frozen. Jen nechapu, proc je ta fotka tak tmava :) btw: ta cady je trosku spinava no :D :)

img0480dn.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Mas pravdu tie svetla…ano nepochopim. Na druhu stranu asi sa musi tocit business - baterku prebija len pri brzdeni motorom, inak nedobija, zamer ju rychlejsie odrovnat? Mne na tom aute chyba pouzitie zdraveho rozumu? Tolko detailov co kazi celkovy dojem… Uprimne - keby mi teraz ponukli SIII co som mal “novy” ja ho hned beriem.    Vyslovene ma otravuju asistenti - pri kazdom starte minas cas vypinanim zbytocnosti a aj tak auto s tebou zapasi, ze nejdes tak na dialnici (uprostred) ako si mysli ono.  Ten olej je v motore tak riedky, ze pri zahriatom motore a stiahnutych oknach v zastavbe pocujem vacku ako cvaka. U SIII radsej vypli kontrolku mazania tusim do 1600 ot inak by preblikavala. A uz sa mi podaril ulomit jazycek na zadnom plate…takze roleta sa uz nezatahuje 🙂  Uvidime dalej, beriem ze je to spotrebny tovar…setrit na neho a vyvalit 1,6 m…toto bych nespravil.  
    • Mám co dočinění s Kodiaqem RS a tam je odezva taky vlažnější. Ale už jsem si asi zvykl u 2.0 TSI 140kW. Jinak ty asistenti to je zlo, u toho Kodiaqu mi několikrát bez viditelného důvodu pískalo upozornění na hrozící srážku. Místo věnování se řízení jsem tak řešil co píská a proč. A zase obrovské displaye všude, ale u tak závažné věci svítí jen chvilku malá kontrolka. Hrozně nerad s tím autem jezdím - furt tam něco pípá. A nechápu jednu věc, auto má světelný senzor, ale i přesto i ve dne při odemčení funguje comming home a leaving home, jako wtf, i 14 roků starý superb pozná den a nesvítí zbytečně světly. A po 5 tis. km už skáčou stěrače. Kdybych to auto koupil, tak jsem pěkně nasraný. Fajn je akorát ticho za jízdy a sedačky.
    • Dnes najazdene 8900 km a neda mi to, ale: 1. Skoda spravila inkognito update a poslala ho do aut. Vysledok - 1. tvrde zabrzdenie uprostred krizovatky, 2. pri parkovani do pozdlzneho smeru 4x brzda, za mna bezdovodne. Chlapci v Skode znesiem toho dost, ale toto je za hranou… Safety First…pred updatom som ziadny problem nepostrehol. Vitaj v online svete! 2. Elektrony - vychytavka - vybranie materialu “jarok”, no s umyvanim sa nepocitalo 🙂 hlavne, ze sme usetrili trochu hlinniku 3. Zadny spojler - vyborne na bezkontaktnej umyvacke. Dva krat vas vysprchuje odrazajuci sa prud vody a date si pozor! Umyvanie okna pod siltom, je to zazitok 🙂 klasicky smetak tam nedate, potreba nosit zo sebou handru! 4. Laura je fajn, ale chuda natvrdle…zatial nevidim jej prinos mimo vykuzlenie usmevu pri je odpovediach, super!  5. Odozva motora, no potom co automobilky online posielaju aktualnu spotrebu “do Bruselu” (pokial to nie je vyhovorka). Pri porovnani na SIII s rovnakou motorizaciou mam pocit, ze Skodovka tie motory jednoducho nechce predavat. Mozno “po zabehu” bude nejake prebranie? Mozno necakany update? Cakanie na Godota? Ta latencia mi pride oproti SIII markantna. 6. A dnes perlicka, to ma prinutilo opat popisat spolunazivanie. Vonku 22 C, vypnuta klimatizacia, teplota v aute na 22 C pootvorene okna a auto miesto (moja predstava) priebezneho pustania vzduchu z vonku KURI tak az to je neprijemne. Ze by novy update?  Neviem ci je to odflaknute odizolovanie prudu tepleho vzduchu z motora, ktore vam moze ist bokmi pod kapotou priamo do nasavania vzduchu do kabiny…alebo sa skratka pocita, ze klimu si vypne len blbec.    A teraz nieco pozitivne…ufff… 7. Dazdnik vo dverach spolujazdca nie je ako pri predchadzajucej generacii 🙂 8. A nalepka LK posobi sitozne ako u predchodcu. Ja neviem mozno inflacia od roku 2020, ale u vlajkovej lodi Skody (mozno uz nie je), som tak nejako na pochybach… Celkovo auto fajn, pohodlne…ale poznate to su tam detaily, ktore otravuju.    
  • Vytvořit...