Radas Odesláno Září 15, 2010 Sdílet Odesláno Září 15, 2010 Dnes jsem měl auto na rampě a zjistil jsem,že mi to pěkně kvete za kaťakem-vím,že je spousta barev na vysokou teplotu,ale jakou použít,která by fakt vydržela?máte nějaký tip a zkušenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 15, 2010 Sdílet Odesláno Září 15, 2010 Barvu na výfuk nemá cenu dávat, protože i když je na to určená, tak tam stejně dlouho nevydrží, protože vlivem vysokých teplot, vlhkosti a v zimě soli brzo sleze. Já to mám taky rezavý jako liška, ale ono to rezavý vydrží i 10 let (v případě origo. výfukové soustavy) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Září 16, 2010 Sdílet Odesláno Září 16, 2010 ted už to je podle mě zbytečný skoro natírat, maximálně má cenu to natřít, když to tam dávás nový. Ono to stejne na výdrži moc nepřidá. Oni ty výfuky ted dělají takový šmejdy, že to ani není možný. Ty origo asi vydrží nejvc no. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 jo jo , přesně tak. barvy, pásky, pasty apod. srágory na výfuky jsou k ničemu... vydrží to chvíli.. já třeba měl zadní díl TyLL - spokojenost do doby, než jsem trefil patník a zlomil se ve sváru. A to byl rezavý hoooodně. Co se týče nového - hnus hnus hnus. Po 4000 km už dírka na tlumiči, ale neřeším to. Není to hold originál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.