Přejít na obsah

drasťova Corrida

Doporučené příspěvky

Pipak senzoru zakoupen od BadySe, výměněn a zase krásně čistě pípá :-)

Vady laku nafocene servisem a poslane do MB, ted jen potvrzeni ze se muze zacit s opravou a jde se na to ..

V nejblizsi dobe probehne vymena kotoucu vepredu, protoze mi pri pribzdovani zacaly kopat do volantu... hodne neprijemne vibrace ...

Další úprava co proběhne bude výměna vzpěr patých dveří za klasické originální místo přetlakovaných s pružinama co tam mám teď. Sice se to krásně otevírá, ale dveře kufru to odtlačuje tak o 0.5cm a myslím že to není úplně ideální !

Odkaz ke komentáři

Takže jsem zakoupil vzpěry, říkal jsem si že zkusím neorigo a asi to byla chyba ...ne nedarmo se říká : "nejsme tak bohatí aby jsme kupovali levné věci" ... když se kufr otvírá vše je OK až do doby kdy píst dojde na konec , v tu chvíli to s celýma dveřma škubne ..:-/ Myslím, že je to tím, že ten píst jede pořád stejnou rychlosti a neztlumí to ... prostě to na ten doraz narazí :-((

Nevím jestli s tím půjde něco udělat kurňa :-((

Odkaz ke komentáři

Origo vzpery zakoupene a paradicka, skoda ze jsem je nekoupil rovnou :-(

Zaroven zakoupeny i nove origo sterace, protoze stare uz skoro nechavaly na skle vice vody nez setrely :-D

Ted jsem jel nedavno po mistecke a rikam si proc tady tak hezky u kraje stoji modra FL OII s Tckovou znackou, ze by se merilo?

Tak si hezky pribrzdim a pomalinku kolem nich projizdim a v aute dva panove v reflexnich vestach a za oknem kamerka :-D Takze bacha na nove FL co se tady kolem Ostravy motaji :-)!!! Pokud se nepletu tak maji jeste stribrnou ...;-)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Chlapi, dneska ráno jsem přišel k autu a okno u ridice stahnute uplne dolu. V aute nic nechybi, zadna znamka nejakeho poskozeni.... jsem si na 99.9% jisty, ze kdy jsem vecer prijel tak jsem okna pozaviral.

Muj dotaz ... je mozne aby z nejakeho duvodu okno sjelo dolu? Pripadne muze se stat ze bych treba v kapse stisknul na delsi dobu tlacitko odemykani aby sjely okna, ale sjelo pouze jedno?

Mi se to zda nepravdepodobne....

Odkaz ke komentáři
Chlapi, dneska ráno jsem přišel k autu a okno u ridice stahnute uplne dolu. V aute nic nechybi, zadna znamka nejakeho poskozeni.... jsem si na 99.9% jisty, ze kdy jsem vecer prijel tak jsem okna pozaviral.

Muj dotaz ... je mozne aby z nejakeho duvodu okno sjelo dolu? Pripadne muze se stat ze bych treba v kapse stisknul na delsi dobu tlacitko odemykani aby sjely okna, ale sjelo pouze jedno?

Mi se to zda nepravdepodobne....

Myslím, že to tu někdo už popisoval jako problém - dělalo to auto samo, žádné mylné zmáčknutí tlačítka, zkus pohledat.

nevim jak u okty ale me se u Roomsteru stava, ze kdyz vytahnu okno u ridice uplne nahoru tak se zase samo stahne uplne dolu a je jedno jestli to vytahuju zevnitr tlacitkem nebo to zaviram na dalku pres klic.

Podle mě je tam nějaká překážka (cizí těleso, poškozené těsnění, apod.) a ochrana proti skřípnutí prstů to vyhodnotí a sklo spustí dolů.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

snad to nebude tak horké

každopádně mě moje fólie nijak ve výhledu neomezují, v noci přes ně vidím úplně bez problémů a ve dne mi naopak pomáhají, aby mě neoslňovalo slunce, takže to je kec, že je to pro bezpečnost řidiče, spíše je to proto, aby se policajti nebáli, že na ně někdo z auta míří pistolí :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o měsíc později...
  • o měsíc později...

Tak me potkalo to co muselo prijit u stare baterky a to ze dozila, momentalne ja na nabijecce tak uvidime ....

Mam dotaz, kdyz vyndam baterku a je auto odemcene tak mi zace rvat alarm a nejde vypnout, pripojim baterku a je klid, nevite cim to muze byt pripadne jak vyresit tento problem pri vytahnute baterce?

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...