drastys Odesláno Leden 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 tak mam novy poznatek, auto stalo hodinu mozna vice v garazi a senzory zacly fungovat, potom co jsem ujel asi 20km v mrazu -15 tak pri parkovani uz zase nefungovaly ... :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Octávky asi nejsou dělany do zimního počasi :) Mě zase pro změnu když jsou větší mrazy pořádně nedrží tlumiče zadních pátých dveři :) Dnes už podruhé ranní start až na podruhé (bylo minus 18) ale zase pro změnu auto se ohřálo během 9 km na 90 stupnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 no kazdopadne asi skocim na diagnostiku ... takze uvidime co zjisti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Add 90 stupnu: najdi si tu nekde ten postup na servisni menu climatroniku co sem daval tusim Corado a uvidis jak moc ten teplomer keca. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Octávky asi nejsou dělany do zimního počasi :o Mě zase pro změnu když jsou větší mrazy pořádně nedrží tlumiče zadních pátých dveři ;) Dnes už podruhé ranní start až na podruhé (bylo minus 18) ale zase pro změnu auto se ohřálo během 9 km na 90 stupnu. Jsem Ti psal ať si vzpěry vyměníš, časem se prostě opotřebují. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 u předface odchází park senzory jeden za druhým jak na běžícím páse, nic nového ;) řeším pomalu každý den, jedno čidlo začne blbnout a je to.... jednotky jsou OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Nestraš! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 badys: no ale je divne, ze kdyz to postavim na hodku do garaze, tak to pak funguje, ale staci 20min jizda a pak uz zase nic :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 dneska jsem dolil vodu do ostrikovacu a zadni porad neostrikuje ... :-/ jeste me napada ze by mohl byt zamrzly ... V patek postavim do garaze k nasim a uvidim ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 tohle je TV kterou jsem nedavno koupil ... :-) Ale zpet k autu ...dneska bylo temer plus a zadni ostrik porad nefunguje :-(( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 Můžeš napsat nějaký specifikace? Moc to z tý fotky nepoznám.. to je Samsung? Taky se chystáme koupit ňákou "placku" LCD +-82cm a zvažujeme, jestli LED nebo ne.. jakej na to máte názor? Pak nevím, jestli Samsung nebo Sharp.. každej prodejce říká, že je lepší jedno nebo druhý (asi podle toho, co zrovna potřebujou prodat). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 To vypadá na LEDku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 je to presne tohleto ... http://www.kamennyobchod.cz/televizor-sams...37b651-lcd.html LED to neni, ne proto, ze bych nechtel, ale proto ze preci jenom ta cena je nekde jinde .... co jsem zjistoval tam samsung ma jednu z nejnizsich spotreb .... tenhle ma udavanou vyrobcem 105W ... Ted mam na nej napichnuty merak proudu a spotreba se pohybuje 85W - 97 W ... takze bych rekl ze good ... Kvalita obrazu dle meho nazoru super, co se mi nejvice libi, ze pres USB jde prehravat 99% filmu ... Jen me stve ze nejsem schopny naladit CT1HD a NovaHD :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 Přes USB ? To má nějaký vnitřní program ? Co všechno to umí přehrát ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 twe ... telka za 21 tyček.. no nejsem magor... na telku nekoukám :P :D B) ale asi to musí být fajný obraz, ale taky dost záleží na vstupu, že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 STORM: no umi to prehrat vsechno ... zatim jsem nenarazil na nic co by to nezvladlo ... Ma to nejak svuj player ... stacui pripojit HDD a jedes ... je odzkousen 1.5TB :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 Vorlito: Ja za ni dal 18 tycek ... jasne ze zalezio na vstupu ... cucel jsem na filmy v HD i ve FullHD a je to parada, ale da se i obyc .... hraju na tom i hry na Xboxu a to je paradicka :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 u předface odchází park senzory jeden za druhým jak na běžícím páse, nic nového :) řeším pomalu každý den, jedno čidlo začne blbnout a je to.... jednotky jsou OK Tak jsem dnes konečně udělal diagnostiku senzorů a vypadá to, že to bude tím senzorem, prostříkal jsem kontakty jak na senzoru, tak na jednotce a pořád to hází, že tam je zkrat. Výpis závad je u mě ve VLÁKNĚ ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 uz jsem cetl u Tebe... no je to nemile :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 No pokud by to bylo jen tím senzorem, tak by to bylo celkem v pohodě, dá se tam dostat rukou, takže minimální práce, ale jestli to bude závada v el. vedení od senzorů, tak to bude průser ...., to by byla blbá práce .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 jj to mas pravdu, kdyz to bude jen ten senzor tak je to v pohode .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Dnes jsem byl na diagnostice a zjisteni je takove ze zavadu hlasi vsechny 4 zadni cidla :-( .... tak to nejspise vypada na vadnou kabelaz :-( Uvidime ... musi se sundat naraznik a mrknout na to ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 a nemáš ty problémy od té doby co jsi dal ten RS nárazník??? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 nene, zadni RS uz tam jedlouho ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 aha... ale taky byl dodělvanej... takže se tam mohla stát nějaká chybka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Dnes jsem byl na diagnostice a zjisteni je takove ze zavadu hlasi vsechny 4 zadni cidla :-( .... tak to nejspise vypada na vadnou kabelaz :-( Uvidime ... musi se sundat naraznik a mrknout na to ... Tak to je nepříjemný ..., nejvíc mě vždycky štve, že se takové věci podělají většinou v zimě, kdy se s tím pak člověk musí drbat v mrazu, a u mě ještě hůř, protože nemám garáž ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Vorlajz: myslim ze tim to nebude ... Alessi: Ja nastesti muzu vet do garaze od rodicu ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Únor 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 Dneska asi navstivim kamaraduv servis a necham konecne seridit mlhovky a nastavit je jako denni sviceni ... teda pokud se nerozhodnu to nechat tak jak to je ted ... tj denni sviceni pres hlavni svetla ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 nakódovat denní svícení ameriku a na mlhovky je podle mě nejlepší varianta pro OII :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Únor 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 jo uz vim ze se to tu nekde resilo ... jak to presne funguje? BTW: senzory dneska opet fungujic ...nechapu to :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.