Přejít na obsah

drasťova Corrida

Doporučené příspěvky

Octávky asi nejsou dělany do zimního počasi :o Mě zase pro změnu když jsou větší mrazy pořádně nedrží tlumiče zadních pátých dveři ;)

Dnes už podruhé ranní start až na podruhé (bylo minus 18) ale zase pro změnu auto se ohřálo během 9 km na 90 stupnu.

Jsem Ti psal ať si vzpěry vyměníš, časem se prostě opotřebují.

Odkaz ke komentáři

Můžeš napsat nějaký specifikace? Moc to z tý fotky nepoznám.. to je Samsung? Taky se chystáme koupit ňákou "placku" LCD +-82cm a zvažujeme, jestli LED nebo ne.. jakej na to máte názor? Pak nevím, jestli Samsung nebo Sharp.. každej prodejce říká, že je lepší jedno nebo druhý (asi podle toho, co zrovna potřebujou prodat).

Odkaz ke komentáři

je to presne tohleto ...

http://www.kamennyobchod.cz/televizor-sams...37b651-lcd.html

LED to neni, ne proto, ze bych nechtel, ale proto ze preci jenom ta cena je nekde jinde ....

co jsem zjistoval tam samsung ma jednu z nejnizsich spotreb .... tenhle ma udavanou vyrobcem 105W ...

Ted mam na nej napichnuty merak proudu a spotreba se pohybuje 85W - 97 W ... takze bych rekl ze good ...

Kvalita obrazu dle meho nazoru super, co se mi nejvice libi, ze pres USB jde prehravat 99% filmu ...

Jen me stve ze nejsem schopny naladit CT1HD a NovaHD :-(

Odkaz ke komentáři
u předface odchází park senzory jeden za druhým jak na běžícím páse, nic nového :)

řeším pomalu každý den, jedno čidlo začne blbnout a je to.... jednotky jsou OK

Tak jsem dnes konečně udělal diagnostiku senzorů a vypadá to, že to bude tím senzorem, prostříkal jsem kontakty jak na senzoru, tak na jednotce a pořád to hází, že tam je zkrat. Výpis závad je u mě ve VLÁKNĚ ...

Odkaz ke komentáři
Dnes jsem byl na diagnostice a zjisteni je takove ze zavadu hlasi vsechny 4 zadni cidla :-( .... tak to nejspise vypada na vadnou kabelaz :-(

Uvidime ... musi se sundat naraznik a mrknout na to ...

Tak to je nepříjemný ..., nejvíc mě vždycky štve, že se takové věci podělají většinou v zimě, kdy se s tím pak člověk

musí drbat v mrazu, a u mě ještě hůř, protože nemám garáž ...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...