zabiak Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 Blbě . Už budou, 2komplet hotové. A dvě čekají na poslední vrstvu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Listopad 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 Tak kola jsou hotové, v pátek je dám na auto. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 24, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 to byl fofr! sem tě popostrčil jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 24, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 to dal rychle nekomu nalakovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 24, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 no jem ta to vypada pekne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 Spíš zima postrčila :) Ráno už sněžilo. Dodělal jsem to sám, ale příště bych se nato vyprd a nechal to nalakovat jinde. Moc tomu nevěřím, že to bude držet. :) No v pátek jedu na přezutí a pak hodím fotku na autě. Ještě jsem koupil pěkné ventilky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Listopad 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 Přemýšlím, že bych si auto vytlumil. Tohle mě zaujalo: http://www.prohifi.cz/tlumici-material/silent-coat-4-m 4metry. nebo toto http://www.prohifi.cz/tlumici-material/sil...ultilayer-2-3-m záleží kolik metrů je na octavii potřeba. Možná, že ty 2,3m by stačilo. Teď budu mít na víkendy super parkování, uklidil jsem stodolu takže se tam dá dobře kutit. :) A jelikož teď občas jezdím rodičů Toyotou tak mě ty pazvuky v Octavii docela štvou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Listopad 26, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 už som to niekde videl, a je to fakt piplačka na dlhé zimné večere a zaujímalo by ma o koľko dB sa zníži hluk, hlavne by to chcelo asi izolovat zvuk od motora a to neviem ako. dufam, že príde z tvojej strany inšpiratívna fotodokumentácia. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Listopad 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 Tady máš výsledky: http://www.prohifi.cz/rady-a-navody/tlumen...em-vibraflex-25 Jestli se do toho pustím tak to samo nafotím. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Listopad 26, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 tak já som myslel toto tlumeni, , a že je to tvoja práca myslel som, že ideálne je znižovať váhu auta, ale s týmto ti tých kíl pribudne asi dosť :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 Tak dneska 17.00 přezuto na zimní, 20:00 začalo sněžit a všude bílo. Jo mám asi čuch. :) Váhu snižovat, tak ono to není tak hrozné, ty 4m2 je 16 kg. No to by vystačilo možná jen na kufr. Takže +dveře. Takže kolem 30Kg. No není to tak hrozné. Jinak kola vypadají dobře. Akorát ta červená byla omyl. Lepší by byla bílá bo by to ladilo k sedačkám. No až ta barva sleze udělám to tak. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 První zkušenosti z Michelin Alpin A4 - jsou krásně tiché. Komfortní. A i když se zastavím na zasněženém kopci tak se rozjedu bez hrabání. Zatím jsem nadšený. Jinak tady fotka kol. Vypadají dobře na to že to jsou ty obyčejné sériovky :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 nez jsem to otevrel, tak jsem myslel, ze si nahodil plechace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 spinavy auticko fujky fuj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bond Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 Moc pěkná. Decentní tuning s citem. Jen tak dále a ať slouží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 Taky jsem myslel že máš plecháče, až po zvětšení jsem zjistil že to jsou liťáky, ale vypadá to good 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 na zimu super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Listopad 29, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 Taky o tom přemejšlím... Na černý by to mohlo být cajk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Listopad 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 Díky :) Jinak octa má teď parádní parkování (jelikož jí garáž zabral Avensis), tak teď byla nějakou dobu na dešti. A teď parkuje ve stodole, o víkendu mi vybagrovali cestu. Takže se tam bude dát bezvadně kuťit. A tu v práglu mám zase nový přístřešek na auto. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 Objednáno tlumení, takže celé auto tutlumím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Prosinec 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 Tak dneska mi dorazil balík. Celkem malej, ale těžkej . 25kg tlumícího matroše. A hnedle bude o víkendech co dělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 10, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 Rozjede se to pak vubec? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 10, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 Rozjede se to pak vubec? MYSLÍM ŽE TĚCH 25 KG OCTA ANI NEPOZNÁ, ALE TO TICHO POZNAT BUDE ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 Už se nemůžu dočkat, až to budu lepit. :D Jsem zvědavý co všechno se tím polepí 8m2. Ale nejdříve začnu kufrem. Do dveří spolujezdce musím ještě sehnat mirkospínač ;) což mě pěkně sere protože je to voser rozebrat to celé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 JÁ BYCH ZAČAL TÍM ŽE BYCH VYTÁHL SEDAČKY , SUNDAL KOBEREC A POLEPIL BYCH PODBĚHY A PODLAHU , PROTOŽE NEJVĚTŠÍ HLUK JDE OD PNEUMATIK :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Prosinec 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2010 Tak zadní podběhy jsou jasné. Podlahu tlumit nebudu jen kufr. Možná bych moch přední podběhy vytlumit to je dobrý nápad :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Prosinec 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 Tak dneska tlumení, teda byla to piplačka. Docela dost plátů mi z těch 40 ještě zbylo na 5dveře a ještě něco se vytlumí takže super. A to mám ještě dalších 40 plátů na ty dveře. Dobře se z tím pracuje. ;) Zatím nechci moc hodnotit protože jsem se byl project jen kousek, ale přišlo mi jako, když mám zalehlé uši. :P Ale výsledek zhodnotím po delší cestě. Co mě sere, že jsem zapoměl zapojit levé repro :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 13, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 TY WOE TO JE DOBRÉ :D TEĎ MÚŽEŠ MÍSTO REZERVY NASYPAT UHLÍKY , HODIT NA TO ROŠT A POŘÁDAT GRIL PÁRTY :( A JAK TY PODBĚHY ? BUDEŠ JE TEDA TLUMIT TAKY ? MYSLÍM ŽE BY TO MOC POMOHLO ;) JINAK PARÁDNÍ PRÁCIČKA JAKO VŽDY :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Prosinec 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 Ty zadní jsem se snažil, a ještě trošku ze stany sedaček to více polepím. A ty přední polepím jelikož, mi toho dost zbylo. Vypadá to pěkně ten materiál. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Prosinec 13, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 pekna prace a kolik stal ten material? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.