Petr81 Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 šťastný člověk, z toho blba u nás nakonec vypadlo, že musím do Škodovky a ta mi kola homologuje a zapíše :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Březen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2012 :lool: Na úřadě to TUV nechtějí. Jen TL. TUV slouží pro technika STK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Březen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2012 Tak včera mi dovezl mato88 nové pružiny až do domu, tomu říkám servis Takže teď "jen" namontoval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Březen 30, 2012 Sdílet Odesláno Březen 30, 2012 Na urade uz se ridi jen papirem od technika a razitkem typu K...Kdyz chces zapsat kola, musis mit TL, potvrzeni od dovozce a pak od prodejce,takze celkem 3 razitka.. Protokol o tom,ze je kolo schvaleny, tedy treba TUV..To by melo bohate stacit.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madcore Odesláno Březen 31, 2012 Sdílet Odesláno Březen 31, 2012 Dnes jsem byl na burze ve "vsi" a okouknul jsem Octuli. Máš to pěkné pane. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 :lool: já jsem chtěl prodávat nějaké krámy co se nám tu válí, tak jsem si tam zaparkoval, ale pak jsem tam v té zimě nechtěl mrznout tak jsem se na to vybodl. Díky :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 2, 2012 Sdílet Odesláno Duben 2, 2012 Tak to je snad jasny ze na Stk pri zapisu koukaj i na sirku kola, me zkoumali i hmotnostni a rychlostni indexy na pneu. Kdyby sirku nezkoumali pak by prosla jakkoli natazena guma... ;) jinak na Bohdalci jsem uz jen zapisoval, ale tam jsou hrozny lamy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2012 Pár fotek před snížením. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 :lool: Je to tedy motokára. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 super ted to uz nevypada na 4kolku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 Paráda pane. Líbí se mi, že jsi zvolil takovéto snižení a ne na každé nápravě stejné, pač potom zadek vypadá niž než předek (nemoc oktavek ) Takže velká pochvala :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MAIDEN Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 Hezky přikrčený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 No pěkně to tomu pomohlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 Pěkně si to sedlo a je to tak akorát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 Perfektní pane vypadá super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 Fakt se mi to líbí, přesně takhle jsem si to představoval. Do garáže vyjedu akorát musím trošku vytočit rejd. Jinak jsem s tím byl dneska na proutkách u rybníka po takové polňačce a taky v poho. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 Úplně jiný auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 10, 2012 Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 Rozdil jako prase 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 10, 2012 Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 (upraveno) Dobry to mas. Kuwa, chlapi, jak letos nedorazite vsichni s tema karama na sraz, tak uz fakt nevim. A urcite se musi naplanovat nejaka spanila jizda, at se lidi pekne pokochaji a podivaji, ze v CR nejezdi jen hruzy polepeny samolepkama z tesca. ;) Upraveno Duben 10, 2012 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 10, 2012 Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 no perfekt! takhle to má vypadat ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 10, 2012 Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 Dobry to mas. Kuwa, chlapi, jak letos nedorazite vsichni s tema karama na sraz, tak uz fakt nevim. A urcite se musi naplanovat nejaka spanila jizda, at se lidi pekne pokochaji a podivaji, ze v CR nejezdi jen hruzy polepeny samolepkama z tesca. ;) Presne letos se ta uroven hOdne zvedla, bylo by supr videt to vsechno pohromade 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2012 Tak teď jsem bez auta, probrzdil jsem brzdy až na kotouč nevšiml jsem si, že už tam není destička byla to ta vnitřní co není vidět. Chvilku jsem si myslel, že tam je kamínek, pak že se tam něco urvalo. :lool: Protože když se měnil podvozek tak jsem byl upozorněn na sjeté brzdy se ptal jak dlouho ještě vydrží a prej tak 5tisíc. No na tuhle se asi nepodíval. Takže objednány kotouče Brembo Max + destičky Brembo a když jsem si prohlížel web cc dílů tak jsem objevil i pravé velké zrcátko v mojí barvě za 800stováků, takže jsem ho taky objednal protože v tom malém je hovno vidět. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Duben 17, 2012 Sdílet Odesláno Duben 17, 2012 To je ještě má? Asi dobrý zdroj. Já jsem tam to zrcátko kupoval loni. Taky ke spolujezdcovi. Pak sem časem dej vědět, jak to brzdí. Musim letos taky něco vymyslet, tak bych se inspiroval :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 17, 2012 Sdílet Odesláno Duben 17, 2012 Brzdi to normalne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Duben 17, 2012 Sdílet Odesláno Duben 17, 2012 Máš taky tuhle kombinaci? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2012 Tak zrcátko v mojí barvě neměli. Ale brzdy jsou už doma, vypadají úžasně. A hlavně jeden kotouč za 779Kč? Paráda. :lool: Spousta lidí dává na ty Bremba Texary, ale já jsem chtěl zkusit obojí od samé firmy. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 18, 2012 Sdílet Odesláno Duben 18, 2012 Jojo, mam to taky. Jen nevim, co k tomu mam rict. Brzdi to fakt normalne, no. Jezdim plynule, takze urcite nevyuzivam potencial tech brzd. Ja jsem je kupoval hlavne kvuli tem drazkam. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Duben 18, 2012 Sdílet Odesláno Duben 18, 2012 Taky nejsem zavodnik. Takze pokud to brzi normalne, coz u Octavie znamena hodne dobre, nemusis rikat nic :) Jsem spokojeny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 Co kdybych dal boční sloupky do černé ano či ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.