zabiak Odesláno Květen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 jasný no, jediné co mění je výška vozidla. Našel jsem mail na toho Pokorného. Tak mu zkusím napsat. Schválně jestli odepíše :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Květen 4, 2012 Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 Pokud žádáš o info v souladu se zákonem o svobodném přístupu k informacím,odpovědět ti musí Žádost o poskytnutí informace podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím http://www.mdcr.cz/cs/Potrebuji-se-poradit/106.htm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 Taky zkusím. Chci nějaké stanovisko o, které se můžeme opřít, když se to stane dalšímu tak aby věděl jak to doopravdy je. Udělám pak článek návod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Květen 4, 2012 Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 Jestli se Ti podaří udělat návod v té spleti protichůdných názorů zúčastněných subjektů,tak si zasloužíš metál. jsem zvědavý na výsledek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 Tak rezerva je vyřešená. Tam máme dostatek argumentů, že je to blbost. Zákon + zápis v TUV listu ke kolům. Teď ty pružiny. :lool: v pondělí si zajdu tam kde jsem zapisoval kola a zkusím to zapsat, každopádně tu žádost o poskytnutí informace podám tak jako tak. :lool: Kontrolní úkony stk: http://www.stk-myto.info/zavady_a4.pdf Nové kontrolní úklony stk od 2012: http://www.stk-myto.info/kontrolni_ukony_01052012.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Tady je ten TUV list, zkusím si ho přeložit jestli tam nebude něco zajímavého. Hlavně by mě zajímala věta: Serien-Dämpferelement oder sport Dämpferelement, das vom Dämpferelement für die angegeben Fahrzeigentypen freigegeben ist und in serien Abmessungen den Serienteil entspricht. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Tady je ten TUV list, zkusím si ho přeložit jestli tam nebude něco zajímavého. Hlavně by mě zajímala věta: Serien-Dämpferelement oder sport Dämpferelement, das vom Dämpferelement für die angegeben Fahrzeigentypen freigegeben ist und in serien Abmessungen den Serienteil entspricht. Serien-Dämpferelement=Seriovy Tlumicovy Element nebo sport Dämpferelement=Sportovni Tlumicovy Element, ktere jsou povoleny a shvaleny na tento Typ vozu a rozmerove odpovida seriovym tlumicim elementum. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Jsi na omylu o tom, že jsme v EU a že tu platí TUV. TUV tu neplatí, je to německá zkouška a EU nemá žádné stejdnocující normy v tomto ohledu mezi členskými státy. Co je tu podporované je ATEST8SD. Takže buď narazíš na neznalost úředníka, který ti uzná český překlad TUV nebo budeš muset navštívit Dekru s tím tvojim protokolem TUV a oni to posoudí a vystaví ti české prohlášení o shodě a povolení, to jestli budou provádět další zkoušky je na nich a zadarmo to nefunguje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 http://www.autosport-tuning.cz/cs/legislativa/kompletni-uprava-vozu/ Magistrát hlavní město Praha - Odbor dopravně správních agend pracoviště Praha 5 Stodůlky. Číslo na techniky kdyby někdo potřeboval, tam se zapisují věci do TP: 251 622 758 Tady budu psát jednotlivá vyjádření: HP sporting Dobrý den, naše podvozky jsou určené do běžného provozu, ale do TP je zatím nikdo nezapisoval. Ani na technické prohlídce s nimi problém není - pokud budete potřebovat, tak na felicie, fabie, octavie... mohu poslat záruční list, s větou, že podvozek je určený do běžného provozu. Shop A1racing,Sportovniautodoplnky Dobry den, nemusite, na to dokonce nehledi STK ani policie, u na stady mame vsechny auta vetsinou snizene, tak ze jezdime po STK a nikoho to vubec nezajima, musel by to byt opravdu nejaky viditelny extrem, coz bezne sportovni pruziny nemaji, Pokud by vas cokoli dale zajimalo, velice rad vam pomohu. S pozdravem David Žamboch A1 RACING s.r.o. www.sportovniautodoplnky.cz www.a1racing.cz Ministerstvo Dopravy Dobrý den, mění-li se výška vozidla, je nutné tuto změnu zaznamenat do technického průkazu a je třeba ověřit, zda-li nedošlo tímto zásahem k pozměnění jiných parametrů na vozidle. S pozdravem Lenka Wasyliw referent Oddělení administrativní a operativy Ministerstvo dopravy Nábřeží Ludvíka Svobody 12 110 15 Praha 1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Tak podle technika STK musí být rezervní kolo stejné jako je na nápravě! Takže zimní rezervní kolo a letní!! Tohle mi řekl!!!!! A to není jediný problém, protože ve vyhlášce je že se průměr nesmý lišit o 1,2%cca takže musíte to zerevní kolo nějak sníždět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Voe, co je to za kravinu. To je buzerace! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 To je haji toto :wallbash: ! To ti kontroluju aj toto? Mna sa typek vzdy len spyta, ci mam povinnu vybavu, ale este nikdy som mu kufor neotvoril :o ! Strasna buzeracia toto. Ja skutocne nechapem ako ti moze niekto povedat,ze tvoje auto nie je schopne prevadzky ked mozno hned za tebou bude dotycny kontrolovat nejaky 30 rocny kram, co drzi len vdaka farbe :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Samozřejmě že je to naprostá kravina. Jenže on je šéf. Když jsem mu řekl, že MD mluví jinak tak on řekl, no my se snima taky občas hádáme a naznačil, že je tady on kdo rozhoduje co je v pořádku a co ne a né nějaké MD. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Květen 9, 2012 Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 To jsou obštrukce , to je šílený !! Když už tady debatíte ohledně typ. listů ,.. existuje někde TL na podložky pod kola ? V pondělí mě chytli s audi a podložky byli za 500,- :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Květen 9, 2012 Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 (upraveno) Typový list asi neexistuje,dá se jenom stáhnout protokol TUV.Níže na sortiment H&R. TUV není u všech.Jenom u tvý B6 nemůžu najít slajnu 150kW,tak se v tom katalogu pohrab,třeba najdeš co se Ti hodí. http://web1.carparts-cat.com/default.aspx?230=1&34=0,2014087&36=3792&35=0&32=16322&14=1&10=BF959CD2AB44194AE040A8C0143E4006107001&12=130 Upraveno Květen 9, 2012 uživatelem mikl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 Typový list se totiž vydává pouze na kola a tažné. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 Tak ve středu další pokus. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 Ministerstvo Dopravy Dobrý den, mění-li se výška vozidla, je nutné tuto změnu zaznamenat do technického průkazu a je třeba ověřit, zda-li nedošlo tímto zásahem k pozměnění jiných parametrů na vozidle. S pozdravem Lenka Wasyliw referent Oddělení administrativní a operativy Ministerstvo dopravy Nábřeží Ludvíka Svobody 12 110 15 Praha 1 Takže pružiny se zapisovat musí! Bohužel na některých úřadech je to problém. Pružiny jsou většinou na stk tolerované protože po několika měsících provozu nikdo nepozná co to je za pružiny jak jsou zasrané. Auto mám v servisu (sundat pružiny, stk, nahodit pružiny) a v pátek hotové. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 to nemas nikoho, kdo by ti technickou zaridil jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 No právě moc ne. Můj servisák je kámoš a říkal, že by to zařídil kdyby to šlo rovnou přes něj, jakmile je to v techničáku a v té databázi tak je to prej blbý. Každopádně už je to u něj a v pátek mi to přiveze hotové. Prej příště to mám rovnou přes něj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 Dobrá patálie, to jako vubec. Srat na ně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 tak to je mazec teda. hlavne ze jim na silnicich nevadi totalni sroty, stary nakladaky, karosy... je to tady u nas smutny :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 Chybami se člověk učí a já se naučil, že lidé jsou svině a že v ČR člověk musí vždy počítat s tou nejnepříznivější možností a že s debilem se nemá smysl hádat, a že debil z razítek má neomezenou moc. Měl jsem prostě jít o měsíc dřív na stk než jsem namontoval pružiny. Kdo by to čekal, že největší problém bude prvek, který má pozitivní vliv na bezpečnost. Zde prostě platí, že lidé nehledají způsob jak by něco šlo, ale hledají důvody proč to nepůjde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2012 Kurváááá už nééé. Teď mi volal mechanik, že ve slaném mu řekli, že musí jed na STK do prahy tam kde ho vyhodili ani když pude znova. Přitom když jsem tam byl minule tak to šlo. Doprdele zkurvenej stát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 17, 2012 Sdílet Odesláno Květen 17, 2012 To si děláš prdel :o , to by mělo být přece jedno, kde tu opakovanou STK uděláš ne? Příště radši zajeď někam, kde jsou benevolentnější a budeš to mít bez problémů :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 17, 2012 Sdílet Odesláno Květen 17, 2012 Tak to je uz silena buzerace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2012 Já nechci opakovanou já chci právě novou. Opakovanou musíš v místě, ale novou kde chceš aspoň co jsem slyšel. Minulej týden jsem tam v tom Slaném byl a řekl, že si jí zaplatím novou, že nepotáhnu auto bez stk do prahy a normálně jo zaplatil jsem, jenže pak přišel, že ty pružiny jsou špatné a že by mě musel vyhodit tak mi tu objednávku stornoval. A teď to najednou nejde?? Jenže já to auto musím mít v pátek a jsem v Praze auto ve Slaném. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2012 Tak jsem tam volal a ona mi řáká můžete i na tu opakovanou k nám my to máme propojené. Tak jí říkám, ale mechanik tam byl a poslali jste ho pryč a ona se šla zeptat a tak prý musíte do Prahy a já proč? Vedení rozhodlo, že Vás prostě nevezmeme!!!!! Je možné, že mi to ten čurák z prahy nějak zařídil???? Když jsem mu řekl, že pojedu jinam???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Květen 17, 2012 Sdílet Odesláno Květen 17, 2012 No tak to je slusne... S tim k*k*tem z technicke co te vyrazil a dal dela pravdepodobne problemy by jsem si to VYRIDIL. Ne fyzicky, ale psychicky, ze by to rozdejchaval jeste tyden a nevedel kdo co jak a proc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2012 Nebo s tím nic nechtějí mít, protože je jim jasný, že nechci do prahy protože s nima mám problém tak se do toho nechtějí montovat. Ať tak jako tak tak je to neuvěřitelné a řekl bych že překročení pravomocí oni si přeci nemohou vybírat zákazníka! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.