Přejít na obsah

Zabiak ŠkodaOctavia.CZ

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...

Tak si takhle jedu na chalupu a najednou rup, nevěděl jsem co to bylo, ale jedu dál.

A po půl kilometru bum a okno u řidiče zajelo do píče do dvěří. Stahovačka v řiti. ;)

K posrání a zejtra jedem někam pod stan k vodě takže musím sehnat stahovačku nebo tam dám prkno. :)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Po dlouhé době bude zase něco nového. Dneska šlo auto na výměnu oleje na tachometru je již 300tis. kolíků, a nechal jsem si namontovat nové koncovky co mám od houmíka. Na výsledek teprve čekám, vyříznou mi díru v nárazníku a přivaří koncovky. Bylo už na čase stará koncovka, už byla prorezlá skrz, zřejmě šlušný oddíl.

A ten černý difuzor co má už skoro rok si tam pak přilepím sám, bo ještě nevím jestli ho nechám bez laku jako přední masku nebo ho hodím do klavíru.

Odkaz ke komentáři

Tak tady navařený výfuk. U dieselů to nejde přímo do toho výřezu, ale použila se stará koncovka, která byla vybočená na druhou stranu a akorát se to otočilo a navařilo.

Zatím to vypadá takto a ještě tam bude ten difuzor takže ten výfuk nebude takto vystrčený.

post-59-1283271372_thumb.jpg

post-59-1283271386_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ach jo bych se z toho fakt posral. Nemůže být chvíli klid. Ta stahovačka co jsem měnil se posrala a to totálně.

Ty ocelová lanka se na tom kolečku zacuchala a je to celé v píče a já si neschoval účtenku.

Mohl jsem to blbě namontovat nebo se to posralo samo? Fungovalo to v pohodě až teď se to poto.

Ta stahovačka je china diamont.

Když bych si koupil trpajzlíka tak mi vyroste.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...