Poky Odesláno Září 26, 2010 Sdílet Odesláno Září 26, 2010 Prosim zkusenejsi o pomoc jak vyndat druhou podlahu kufru v COMBI OII. Nerad bych neco znicil. Diky za pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Září 26, 2010 Sdílet Odesláno Září 26, 2010 mám lifta ale bude to stejný. Horní deska drží v bočnicích pomocí dvou chromových příchytek ve 2/3 podlahy, stačí s nima jen otočit a pak už desku v pohodě vyndáš. Bočnice drží pomocí 2 chromových držáků nasunutých na oka v zadní části kufru pro připevnňování zavazadel, stačí s nima opět lehce otočit, držáky sundat a bočnice opět v pohodě vyndáš. Jestli si ale dobře pamatuji, tak se s těma držákama točí na druhou stranu než obvykle... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 26, 2010 Sdílet Odesláno Září 26, 2010 jj presne tak ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Září 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2010 Diiky. Zkousel jsem s tim deska tocit..opravdu proti smeru hod. rucicek. Takze princip sem pochopil.. Zitra to budu vyndavat.. A rikas ty chromovy uchyty bliz k viku kufru vyndat uplne? (jde s nima pootocit jen o 180°) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Září 27, 2010 Sdílet Odesláno Září 27, 2010 180° ti stačí, pak ten uchyt normálně zvedni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Září 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2010 Vyborne. Dekuji kolegove. Prave jsem ji vyndal. Musel jsem se smat jak az to bylo jednoduchy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Koudelka Odesláno Duben 4, 2012 Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 Nebudu začínat nové téma a tak pokračuji s jiným problémem. Koupil jsem do své OII Combi, starší mezipodlahu do kufru, ale bohužel nemám kompletní spojovací materiál. Konkrétně tu malou chromovanou úchytku s očkem pro spojení desky k bočnicím(foto), a oba úchyty bočnic k zadním okům. Ne že by to bylo nějak extra nutné, ale chtěl bych to mít pořádně uchycené origo materiálem. Ve škodovce vůbec ani podle Etky neuměli poradit. Tu podlahu tam našli, ale úchytky žádný katalogový čísla nemají, takže já netuším kde to sehnat. Uvítám jakýkoli tip kde to sehnat anebo to má někdo nevyužité v garáži a prodal by to. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 4, 2012 Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 da se to dokoupit... ve skodovce to maji staci at ti to najdou v etce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomasek Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Potřeboval bych, jestli nevíte kde se dají na internetu koupit dva šrouby pro uchycení bočnic, pro dvojitou podlahu. Mám Octavia II Combi FL, a ty šrouby jsem ztratil a nemůžu je teď nikde najít, chtěl jsem tady ukázat i fotky, ale ani na fotkách se mi to nedaří najít :-( moc díky za pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomasek Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Skoda... :-) a nevíš kde na internetu(nebo u jakého prodejce) no spíš mám problém pod jakým číslem nebo názvem to hledat. Jsem mimo ČR, a domů se vracím za 14dní a tak jsem si to chtěl objednat a nechat poslat domů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 7, 2014 Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 Za 1. Necituj prispevky a za 2. Jakykoliv prodejce Skoda ti to objedna a doveze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomasek Odesláno Duben 22, 2014 Sdílet Odesláno Duben 22, 2014 Tak na radu p2p jsem by v oficiálním servisu Škoda. A řekli mi, že se šrouby pro uchycení bočnic nedají objednat. Jde jen objednat znovu celý celek. Tak se Vás chci zeptat, jestli nevíte co s tím, nebo aspoň výrobce mezipodlahy, abych mohl kontaktovat přímo výrobce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 22, 2014 Sdílet Odesláno Duben 22, 2014 (upraveno) Jestli chceš tak těch šroubů mam cca 8 a podlahy mam uz jenom dvě. Podlahu používám když menim olej abych nelezel na zemi. Upraveno Duben 22, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomasek Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Touto zprávou chci poděkovat uživateli marekczek za rychlou domluvu a poslání šroubů. Mezipodlaha už je na místě Díky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Tak ve skodovce te pekne odrbali. Jde to samostatbe koupit. Sam jsem jedny kupoval... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koci Odesláno Březen 15, 2015 Sdílet Odesláno Březen 15, 2015 Zdravím, koupil jsem OII FL a má dvojitou podlahu v kufru. Jelikož potřebuji mít co největší kufr, tak bych to rád demontoval. Je s tím nějaký problém? Musí se pak něco dokoupit, aby byla jedna podlaha? U Fabie jsem to neměl, tak se raději ptám :) Díky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 15, 2015 Sdílet Odesláno Březen 15, 2015 nemusis ... jenom vyndat a prodat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
plasis Odesláno Březen 16, 2015 Sdílet Odesláno Březen 16, 2015 Když jsem si do své OII dodělával dvojitou podlahu, také mi chyběl materiál, a dealer Škoda taky tvrdil, že to objednat zvlášť nejde. Nedal jsem se, vzal to přes stránky škoda auto, během hodiny kontakt z Bolky, naskenovaný "typový list" k mezipodlaze se všemi potřebnými díly v emailu, kde jsem si jen vybral číslo, a ochotně posláno. Řešeno jeden den okolo 15. hod., druhý den ráno ve Škodě k vyzvednutí... Takže super. Zdravím, koupil jsem OII FL a má dvojitou podlahu v kufru. Jelikož potřebuji mít co největší kufr, tak bych to rád demontoval. Je s tím nějaký problém? Musí se pak něco dokoupit, aby byla jedna podlaha? U Fabie jsem to neměl, tak se raději ptám :) Díky moc. Nechci kecat, ať odpoví někdo zkušenější, ale mám pocit, že je tam ak třeba jiný koberec do kufru... Pod mezipodlahou bývá menší - alespoň u kombi to tak je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 17, 2015 Sdílet Odesláno Březen 17, 2015 Mas prvdu u Komba je urco jiny koberec pod dvojitou podlahu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 17, 2015 Sdílet Odesláno Březen 17, 2015 je to aj u liftbacku.. koberec pre medzipodlahu je užší ako klasický štandardný B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PanKuko Odesláno Říjen 8, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2015 Ahoj. Koberec do OII kombi bez zvýšeného dna mám navíc. Zato sháním ty dva chromové úchyty na zajištění bočnic zvýšené podlahy, případně děkuji za jejich objednací čísla. Marek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matesobart Odesláno Říjen 14, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2015 Cisla nekde mam, ale abys nebyl prekvapeny, jsou drahá ta oka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 14, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2015 Jedny ty chromovane oka na dvojitou podlahu mam doma navic... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
georgeOII Odesláno Listopad 9, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2015 Zdravim, chci se zeptat, zda-li tu neni někdo, komu by doma překážely ty 2 plastový zámky na uchycení bočnic do kufru... Mám vše, jen tyhle 2 zámečky mi chybí :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 10, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2015 Jak jsem psal v predchozim topicu, jedny doma mam... vice pres sz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 18, 2016 Sdílet Odesláno Květen 18, 2016 Sháním ty upevňovací šrouby do dvojité podlahy na OI Combi...kdyby někdo měl, nebo alespoň věděl čísla dílů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.