Přejít na obsah

Oznamovna

Doporučené příspěvky

před 13 minutami, krysarr napsal:

Ja mam zatim jeden poznatek... takhle se mi to zobrazuje 🙂

Firefox, win10

Snímek obrazovky 2023-12-19 144024.jpg

Zobrazeni obrazku taky koukam nejak vazne. Nejdriv nic, po uprave se ukaze sedy obdelnik a nic vic. Po rozkliknuti to pak videt je

Přepni si ten vzhled dole v patičce na Výchozí... ten starý bude fakt už bugovat a na ten nový se dá zvyknout během pár dní a je super

Odkaz ke komentáři
před 8 hodinami, Oktavián napsal:

To ne 🙁. Jenom díky tapatalku jsem na fóru dlouhodobě aktivní, času je čím dál míň, a co si budeme povídat ale uživatelská přívětivost aplikace je prostě jinde než web, byť ty mobilní stránky se o hodně zlepšily..

Odkaz ke komentáři
před 23 hodinami, header009 napsal:

To ne 🙁. Jenom díky tapatalku jsem na fóru dlouhodobě aktivní, času je čím dál míň, a co si budeme povídat ale uživatelská přívětivost aplikace je prostě jinde než web, byť ty mobilní stránky se o hodně zlepšily..

já vím no, taky jsem se ten tapatalk snažil udržet co nejdéle (alespoň nějaká ta výhoda oproti skodahome co jsme tu měli), ale prostě je třeba žít už bez něj no 😞

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 6 měsíců později...
V 16. 7. 2024 at 23:39, Fireee napsal:

zajímavá konstrukce

tak s tím co jsi řekl nelze nesouhlasit, já jen reagoval na megaprezidenta, který má asi jediný správný světonázor, což je samozřejmě hloupost, ale tak proč se hádat, pro mě je to ztráta času. Každý má svůj vesmír. Ale každý vesmír má své limity. A tihle autisti..... se uplácají sami 🙂

V 17. 7. 2024 at 8:45, TomasB napsal:

Aneb až si kopím tuctovou Audinu, poběžím se pochlubit na OC a od té chvíle budu mistrem světa.

V 17. 7. 2024 at 11:07, TomasB napsal:

Hosi, vul je tady jeden, ktery neustale prudi, ackoliv jsem ho zadal, aby vubec na me nereagoval. Evidentne toho neni schopen a vysira. Zase ale odsud, po tud. Chlapec ma nejaky problem sam se sebou.

V 17. 7. 2024 at 11:19, Ol@f napsal:

jestliže nechceš číst reakce na tvé veřejné projevy tak se veřejně neprojevuj, všichni mají právo napsat svůj názor, to je princip otevřeného diskusního fóra. Nebo si udělej vlastní diskusní fórum a tam si to řiď jak se ti to zlíbí.

V 17. 7. 2024 at 11:50, Petr81 napsal:

Asi tak 

No s tím co tu občas napíšeš ty bych radši moc nevyskakoval. To jsou poslední dobou vážně perly....

V 17. 7. 2024 at 13:25, Petr81 napsal:

V pořádku. Každý máme svoje názory a postoje. Já se za ty svoje rozhodně nestydím, ale taky nikomu nevnucuju, že cokoliv jiného je špatně.

V 17. 7. 2024 at 13:32, TomasB napsal:

Už lepší? Jinak abych to shrnul, tak na pohadky jsem uz moc velkej.

Ani já se za své názory nestydím, ba naopak. Pokud se to týká existenčních věcí, neřkuli existenčních věcí mých dětí, tam jsem nekompromisní. Ono se dá tolerovat dost, ale jakmile jde o ohrožení normální budoucnosti, tam je třeba rázněji vystoupit. 

V 17. 7. 2024 at 13:50, Petr81 napsal:

To si klidně buď, ale respektuj, že jiní na to můžou mít jiný názor.

V 17. 7. 2024 at 14:27, krysarr napsal:

Budu tak smely a vlozim se do toho... jiny nazor je ale neco jineho nez zbytecne (a v podstate tolerovane) trolleni, ktere tu celkem casto na Tomase posledni dobou vidim. Ze je Tomas radikalni vime leta letouci, o tom zadna 🙂

V 17. 7. 2024 at 15:09, TomasB napsal:

To se ti, Jardo, jen zda. Vsak i moderator napsal, jak rozhodne nezneuzil funkce. 😉

V 17. 7. 2024 at 15:09, Petr81 napsal:

já teda žádné zbytečné trollení nevidím 

V 17. 7. 2024 at 18:10, krysarr napsal:

Já jo, včetně zbytečných invektiv. Nejen v tomhle tématu...

V 18. 7. 2024 at 9:03, Ol@f napsal:

čekal jsem zda k tomu napíše někdo něco dalšího, doufal jsem že by se případně vyjádřil někdo ze skupiny adminů nebo moderátorů zda to třeba vidí podobně jako ty nebo ne. Vzhledem k tomu, že se už zde začalo řešit něco dalšího tak by to asi zapadlo takže pokud chceš můžu to odsud vysekat třeba oznamovny, kam má každý přistup a můžeme to řešit dál.

V 18. 7. 2024 at 9:24, CvencA napsal:

Tak já se taky trochu vložím, i když se do těch dohadů tady nemíchám, ale ať má moderátor (Olaf) pohled ještě z jiný strany. Čtu tady dlouhodobě takřka poctivě všechny příspěvky v hospodě. Já si teda nemyslím, že by tu bylo tolerováno zbytečné trolení na Tomáše. Fireee má prostě nějaký názor (každý máme na různé věci nějaký názor) a nezdráhá se ho napsat. Ať už Tomášovi nebo na jakékoliv jiné téma. To, že je Tomáš názorově takový jaký je, neznamená, že je to ta jediná pravda. Já s ním taky v něčem souhlasím a v něčem prostě ne. Tož tak.

V 19. 7. 2024 at 10:33, krysarr napsal:

Jasne, asi se v tom nebudeme rejpat, kdyz se to uklidnilo, tak to nechme byt. Neni ale samozrejme problem par prispevku odcitovat, ktere opravdu byly zbytecne a bylo to ciste o navazeni se, zbytecne. Nejen v tomhle tematu. Jedna vec je normalni reakce na neco, co se resi, at ma Tomas nebo kdokoliv nazor jakykoliv, druha vec jsou zbytecny provokace a pak se ten flame pekne rozhoriva.

Vidis, a to by stacilo, kdyby Rusak mentalita nementalita odtahl zpatky domu. Pak bysme mohli v Evrope resit jen krasnejsi veci jako je green deal nebo velikost koblih 🙂 

no snad se aspoň něco podařilo odcitovat aby to mělo hlavu a patu teď přesun do oznamovny

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

ja o něm moc nevidím, vzhledem k tomu že nemá žádný příspěvek nevidím ani IP a tím pádem lokaci. Fórum nemá nic moc antispam ochranu a množí se tu spam jak pomocí již existujících uživatelů s legitimními příspěvky několik let zpět pak asi došlo k odhalení nebo odcizení jejich hesla a následnému vkládání spamu, těmhle uživatelům blokujeme možnost vkládat další příspěvky. Ty co mají v okamžiku vložení spamu jednotky postů a všechny z nich jsou spam značíme jako spamery tím se jejich posty mažou a uživatel je blokován. Většina z nich jsou účty staré 2-3 roky, je možné že ten co jsi poslal dnes je připravený aby později byl použit k pustnutí spamu.

Možná by stálo za to přes admin nástroje registrované s 0 posty a starší 6 měsíců identifikovat a bloknout nebo smazat @Oktavián

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...