motoosman Odesláno Srpen 9, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 (upraveno) A máte v hlavní nabídce vše, nepřečtene atd... přes tyto ikonky se tam dá dostat. Upraveno Srpen 9, 2016 uživatelem motoosman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Srpen 9, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 jo to tam mam, ale jakmile nekam jdu, tak to bud zarve, ze nejsem prihlasenej (ale pritom jsem), pak me to hodi na login, prihlasim se (prihlasi se), ale zase to zarve, ze nemam session a porad dokola.. nebo mi to hodi rovnou hlasku, ze nemam opravneni. do topicu se dostanu (krome Vase Octavia, jen pro cleny atd..) proste tam, kde to je verejny, se dostanu, ale nemuzu prispivat a chova se to neprihlasene. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Srpen 9, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 Pak jedině odintalovat TT, vše vymazat , nainstalovat a zkusit. Mě jde vše korektně, jen občas blbnou obrázky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Srpen 9, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 (upraveno) nepomohlozajimavy je, ze mi feed funguje a nabizi topicy, stejne jako notifikace fungujou Upraveno Srpen 9, 2016 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Srpen 9, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 Ještě jsem zaregistroval, že někonu pomohlo změnit heslo na fóru. Ale už nevím na jakém a ani podrobnosti. TT trochu udělal bordel v heslech. Pak už fakt nevím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Srpen 9, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 (upraveno) to me ted taky napadlo edit: hm tak nic Upraveno Srpen 9, 2016 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Srpen 9, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 tak zkusil jsem jeste totalni unfollow a zpetny pridani. Skodahome facha v pohode. Tady se prihlasim, ale vzapeti mi to napise, ze nemam opravneni zobrazit toto forum. Prihlasenej ale jsem, vyjedou mi subscribed topicy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 9, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 To je zvláštní, mě funguje vše, dokonce i moderování.. Máš poslední verzi TT? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Srpen 9, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 (upraveno) jj, mam vse nejnovejsi update: tak jsem si vytvoril cistej novej ucet a vse na nem facha v pohode.. update2: dalsi zavada, tentokrat na webu v prohlizeci. Session se mi udrzi jen nekolik minut necinnosti (Zapamatovat si me je zaskrtnuty) priznavam, ze jsem z toho uz docela kok*t :( Upraveno Srpen 9, 2016 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 9, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 Ne tt v pohodě včetně mod fce... Nemáš náhodou root??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Srpen 9, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 ne, mam cistej iOS 9.3.4 (dnes updatovan) na 9.3.3 to zaclo delat asi pred par dny. Presne nevim, byl jsem na dovoleny.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Srpen 10, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2016 Hale ale to je divny protoze me to jde a mam stejnej iOs jako ty ☺️ Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Srpen 10, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2016 (upraveno) no mne to nejde na tomhle uctu ani na Androidu, dalsi cistej ucet mi jde a to jak na iOS tak na Androidu. Je to fakt neco s pravama tady na OC (tapatalk plugin v IP board?). Skodahome a dalsi mi jedou taky v pohode.Zkousel jsem i smazani cache, zkusil jsem uplne vsechno. V prohlizeci se to taky po par minutach odhlasi. Uz me to nebavited mne to ukazuje tohle: Upraveno Srpen 10, 2016 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eddie29 Odesláno Srpen 10, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2016 Me zas na dva dny vypadl ucet na detailingu, vsechny ostatni fora v pohode, ale na detailing se me to zeptalo jestli jsem to ja a od te doby me to hodilo pres jinej ucet a na svuj mi neslo dostat. Po trech dnech to bylo najednou zase v pohode... Kamarad to mel na jinem foru stejne, tak si rikam, jestli jim nejak nezablbnul tapatalk.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Srpen 10, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2016 to se me pta furt.. Skoda Octavia ClubAre you xxxxx (emailova adresa) in this forum?_________________Yes - Log Me InNoObe volby me prihlasi, ale v zapeti mi to napise, ze session vyprsela, Permission error atd.. a jede se kolecko znova. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Srpen 11, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2016 Skusal si reinstal Tapatalku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 11, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2016 Já jsem koukal do administrace fóra, tady nic nastavit nelze, žádný práva ... ten plugin je docela přímočarej ... to bude spíš na Viktora, který má přístup do administrace Tapatalku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Srpen 11, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2016 (upraveno) Lumi: jj, asi 5x jsem to reinstaloval, mazal cache, mazal data, odhlasoval, prihlasoval, uplne vsechno - porad stejny. Pisu si i s tapatalk supportem a posilam debug vypisy ketys: aha ok. A vis aspon verzi toho pluginu? Zatim jsem se dostal jen k tomu, ze muze byt starsi verze pluginu a TT to prubezne updatuje, tak jestli by nepomohlo jen aktualizovat plugin. Ja se dokazu prihlasit na Home zalozce, tam vidim i ucet, ale jakmile vlezu do vlakna, tak se to tvari jako Guest/neprihlaseny. Upraveno Srpen 11, 2016 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 11, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2016 Je tam verze 1.6.1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 13, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2016 musim rict, ze jsem docela zmatenej tedko. prihlasim se do adminu TT na jejich webu a nevidim vubec zadny veci ohledne OC.... A to posilali pred mesice 5 USD za reklamy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Srpen 14, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2016 Tato témata, pojednávající o aditivaci benzínu, by se mohla sloučit do jednoho:http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=2735&hl=aditiva&do=findComment&comment=1344362 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=9746&hl=aditiva&do=findComment&comment=1233617 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=16213&page=1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 16, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2016 no, blbe je, ze jedno je v hospode, dalsi v OI a dalsi v OII a ted kam s nim po spojeni. hospoda me irituje :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Srpen 16, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2016 Je tu sekce nazvaná "Společná technická témata". Pro taková obecná témata (určitě jich na foru bude víc) ideální - jsou společná pro všechny modely. Tak bych tam pro ně stvořil chlíveček. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 16, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2016 vidis, na ty jsem zapomnel, diky ;) musime tedy udelat podkategorii, ale nevim, zda jedna podkategorie navic bude prospesna, zda to nenechat. sam nevim, co na to ostatni? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 16, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2016 Tím pádem by se tam mohly přesunout i témata jako Letní pneumatiky, zimní pneumatiky, tankování u čerpacích stanic a podobně.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Srpen 17, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2016 tak ako Dakie hovori to bude super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 19, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2016 no tak to je ale na cely den :D Pojdme se tedy nejak dohodnout, co tam ma byt, protoze podle toho budeme muset udělat podkategorie... Pneumatiky Kapaliny / Sterace / Zarovky Co dál? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Srpen 21, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2016 Ahoj Vito, nějak mi nefungují příspěvky - vložím příspěvek do existujícího tématu a ten se zobrazí na hlavní stránce fóra, ale po pár minutách z hlavní stránky zmizí aniž by někdo odpověděl. Jo a ještě jeden dotaz proč ve své vizitce pod jménem status varování?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 22, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2016 Cau, Varovani = vice hledej, je tady i v pravidlech vysvetleno mnohokrate Ten prispevek moc nechapu, na hlavni stranu fora se davat neda. tam jsou jen kategorie. Kam jej vkladas presne? Posli screeny pripadne a taky typ prohlizece, jeho verzi a zda mas nejnovejsi Javu ;) Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.