vittorio Odesláno Leden 27, 2016 Sdílet Odesláno Leden 27, 2016 no to taky nechapu, nikde vzadu jsem ten daily digest nenasel, ze by se dal vypnout nebo ne. kazdopadne to vypada, ze prestalo z niceho nic fungovat PHP odesilani mailu, kdyz to nastavim manualne na svuj email jako SMTP, tak to bezi. uvidime, odpoledne se tomu budou venovat kluci z ahostingu me to samozrejme nepotesilo, protoze se zasekl nocni mailing :) nastavil jsem si denni sledovani tohoto tematu, tak jsem zvedav kdy a co mi prijde, pak si nastavim volbu najednou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 27, 2016 Sdílet Odesláno Leden 27, 2016 Mně novinky v noci přišly, ale jen jednou, takže asi z webu OC. Běžně to chodí dvakrát - jednou z webu a jednou z fóra. Což, pokud by šlo ošetřit, by mohlo pár mailů taky ušetřit a možná by to pár lidí ocenilo. Ale osobně mi to ve výsledku nevadí, jen je to zbytečný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 27, 2016 Sdílet Odesláno Leden 27, 2016 Zkusim to ale vymyslet malicko jinak, napadlo me jak ;) Aby chodil jen jeden vzdycky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 28, 2016 Sdílet Odesláno Leden 28, 2016 Tak už maily zase chodí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Leden 28, 2016 Sdílet Odesláno Leden 28, 2016 Jojo, teď jsem se chtěl akorát zeptat, jestli vám to už chodí :) dík ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 28, 2016 Sdílet Odesláno Leden 28, 2016 Jo, už jsou věci zase při starým (plná schránka OC mailů) :D Ale díkybohu za to, rozhodně je to lepší, než když nechodilo nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 31, 2016 Sdílet Odesláno Leden 31, 2016 co mas u ty brnensky knajpy nastaveny v tom sledovani tematu? kterou polozku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 31, 2016 Sdílet Odesláno Leden 31, 2016 Tu první "Najednou". Zkoušel jsem i tu druhou, "Pouze když nejsem online", ale to mi nepřišlo nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 ja mam ted "Denne" a upozorneni na tvuj prispevek mi neprislo :D zajimaci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 Tohle fungovalo driv. Taky mam "Najednou", na starym foru se chovalo tak, ze kdyz se v nasi knajpe rozjel technikuj, skaja a kdo vi kdo jeste a prisla tam smrst prizpevku, tak misto notifikace 1 mail za kazdy post ve vlakne mi prisla jedna s lehkym zpozdenim za vice postu. Ted tohle nefunguje. Zaroven notifikace si zijou dost svym vlastnim zivotem, sleduji kolem >150 vlaken, urcite i vice, z toho minimalne >50 aktivnich a na mail mi z tech aktivnich chodi zlomek notifikaci. Nekdy pomohlo odhlasit a prihlasit k odberu, ale po jiste dobe jsem na tento postup rezignoval a proste lezu pres ''profil/Obsah, ktery sleduji''. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 Je to zvlastni, vse je nastavene jak ma, ale tipuji, ze problem bude v samotnem foru no... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 Taky bych to tak viděl, že to bude problém fóra. Otázkou je, jestli se někomu bude chtít to hledat a případně řešit na úrovni zdrojáku. Já bych se za to přimlouval, už kvůli tomu snížení zátěže serveru zbytečnými maily. Ale na druhou stranu chápu, že to není stěžejní věc a nikdo se do toho dvakrát hrnout asi nebude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 no ona je to otazka no, polkud funguje to okamzite a nefunguje to denni, pak je to samozrejme na prd a zatezuje to server. ketys ma ted napilno, takze ho nechame, zkusim ahosting, zda by nam s tim nepomohl. otazkou je, co se stane, az budeme donuceni najet na verzi 4, coz bude co nevidet... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 Tak pokud nás čeká v dohledné době další upgrade, tak bych to možná nechal plavat. Když jsme to vydrželi do teď, tak už to nějaký ten pátek doklepeme. A třeba to v nové verzi bude mít vyřešený přímo IPB. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 Presne tak, nechal bych to plavat, prijde mi, ze to tu nekdy zmini skaja, ja a ketys :D coz asi neni objem zasazenych uzivatelu, ktery by vedl k motivaci to resit na urovni zdrojaku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 Tak ono se ozývalo více lidí, hlavně při tom přechodu, kdy to přestalo fungovat. Jenže nám to bylo prt platný, tak to zbytek asi vzdal. Zbyla nás jen hrstka statečných, nebo spíš vytrvalých :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 Ja pri tim priblemu vsechno odhlasil a znovu se prihlasil k odberu...mne to pomohlo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 27, 2016 Sdílet Odesláno Únor 27, 2016 Prosím o smazání již neaktuálního inzerátu http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=31168 , díky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 27, 2016 Sdílet Odesláno Únor 27, 2016 presunuto... proc to pises sem... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 27, 2016 Sdílet Odesláno Únor 27, 2016 Díky ;) , kam jsem to měl napsat? :O 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 28, 2016 Sdílet Odesláno Únor 28, 2016 Kluci pouzivaji pod ikonou clena "nahlasit"... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 28, 2016 Sdílet Odesláno Únor 28, 2016 Aha, tak to vůbec nevím, k čemu to slouží... :O Takže pokud se použije tato ikonka, tak se nahlásí jen smazání přízpěvku nebo to má i víc možností (nezkoušel jsem na tu ikonku zatím klikat, takže vůbec nevím)? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 28, 2016 Sdílet Odesláno Únor 28, 2016 Primární účel toho tlačítka nahlásit má být hlášení závadnýho příspěvku (vulgarismy, spam, atd), aby to mohli moderátoři řešit. Ale začalo se to používat i k tomu požadavku na smazání (přesunutí) inzerátu v bazaru ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 28, 2016 Sdílet Odesláno Únor 28, 2016 Jj oba zpusoby jsou pouzitelne, ta otazka nebyla myslena zle.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 28, 2016 Sdílet Odesláno Únor 28, 2016 Díky za vysvětlení, zase jsem chytřejší a aspoň vím do budoucna, co a jak ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Březen 1, 2016 Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 Duplicita:http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=31360&hl= http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=31361&hl= 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 1, 2016 Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 smaznuto jedno tema... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 5, 2016 Sdílet Odesláno Březen 5, 2016 diky modum za reseni ukolu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.