pentadius Odesláno Únor 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 Tak jsme byli s Vosičkou na výletě na Šumavě :) Něco o radostech zimních mrazivých dnů píšu i tady ;) Fotky budou hnedle co je stáhnu s foťáku. Slibuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Únor 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2012 Fotky z Horské Kvildy a okolí: Kdy má vosička o dva koně více? :D Připraveni na odjezd B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Únor 17, 2012 Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 ta fotka s koňma je suprová :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Březen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 (upraveno) Tak po dlouhé době v sobotu vyměněna plaketka řadící páky a doplněna přihrádka pod sedadlo řidiče :) a začalo se ozývat asi horní uložení LZ tlumiče. Po sundání kola, podběhu a pohlazení zadního tlumiče to přestalo :D Tomu říkám léčba Dneska máme jubileum 75 000 km a příští týden se bude měnit olej v převodovce Upraveno Březen 7, 2012 uživatelem pentadius 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 6, 2012 Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 Fakt pekne ty fotky z hor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 už začíná bejt teplo, hm? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Březen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Ale meze jsou ještě studený ... to Ti vzkazuje vedle mě právě sedící Hrábě :D Na to ostatní bude třeba minimálně telefonátek. Přemýšlím o snížení zadní nápravy a mám tlumiče od HP a péro od Eibachu. Nějaké rady? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Vymenit pruziny za kratsi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Březen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Honzo, a to jsou nějaký nebo bych musel ty původní řezat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Březen 13, 2012 Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 řezat je nemůžeš kvůli závěrným závitům ;) musíš koupit nižší :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 13, 2012 Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 co jsem se dival, tak na OI eibach moc kratky pruziny nedela. nevim jak na FI, ale ja jsem s tema HR docela spokojenej. az budu zase v brne, tak bych Te klidne mohl na oplatku svezt... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Standis Odesláno Březen 22, 2012 Sdílet Odesláno Březen 22, 2012 Marku, možná by jsi mohl koupit komplet pružiny -55, aby jsi docílil toho, aby jsi měl zadek jak předek http://www.kmobchod.cz/tuning/4985/13384/supersport-snizeni-55mm.htm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Březen 23, 2012 Sdílet Odesláno Březen 23, 2012 kratší pružiny + sehnat někde štelovací misky = ideál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Standis Odesláno Březen 23, 2012 Sdílet Odesláno Březen 23, 2012 akorát ty štelovací misky vyjdou na nehorázný peníze dal bych nižší pružiny a max zadky došteloval silonovými podložkama,aby to bylo dle Markových představ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Březen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 Tak v neděli jsme si s Vosičkou troufli na BMW E46 s motorem 328i a docela jsme ho potrápili. Udělala mě opička - vosička opravdu radost, jela jak o život Když tak Karle, dej sem pak nějakou fotečku. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Březen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2012 Při nedávné návštěvě Prahy jsem obejvil jeden německý vůz, který byl podle všecho upraven dvorním úpravcem koncernu firmou ABT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave68 Odesláno Duben 14, 2012 Sdílet Odesláno Duben 14, 2012 Marku, tento týden sem byl na den v Prostějově....komplet xenony, zadní parkovák a maxidot 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 14, 2012 Sdílet Odesláno Duben 14, 2012 Při nedávné návštěvě Prahy jsem obejvil jeden německý vůz, který byl podle všecho upraven dvorním úpravcem koncernu firmou ABT že ty jsi mu tu ladičskou značku sundal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Duben 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2012 (upraveno) Vosička boduje i u konkurence www.skodahome.cz/novinky/1797-zname-viteze-auto-roku-skodahome-2011.html P.S. bohužel nevím proč je zakázano použit tento odkaz jako URL? že ty jsi mu tu ladičskou značku sundal Ne ne, Jardo viš takto značky nesbírám, ale moc mě to pobavilo :lool: Marku, tento týden sem byl na den v Prostějově....komplet xenony, zadní parkovák a maxidot Gratuluju, kdy mi tu krasavicu ukážeš a na kolik to vyšlo? Upraveno Duben 24, 2012 uživatelem pentadius 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Duben 24, 2012 Sdílet Odesláno Duben 24, 2012 je to ze SH, tak se to tady tomu odkazu brani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Květen 18, 2012 Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 Maro,vse nej k dnesnim narozkam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 19, 2012 Sdílet Odesláno Květen 19, 2012 Tak přidávám gatulaci ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 20, 2012 Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 a panacek mel narozeniny, vse nej .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 jaj, pozdě, ale přece :( Máro, vše nejlepší, hlavně zdravíčko Tobě i celé rodině 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 Díky páni kluci :) Dakie: v pohodě Peťo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 8, 2012 Sdílet Odesláno Červen 8, 2012 Byste neverili, co se mi tuhle stalo..Byl sem v pracovne v Brne, du na jidlo a pivko, prechazim a tam nejakou krizovatku a najednou u me zastavi bila fabie, modrej pruh, rikam si, jeeeee, měšťáci a najednou nekdo vyskoci a kričí "Nazdar Márty, co ty tady?" :D :D Málos' mě dostal Máro.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červen 8, 2012 Sdílet Odesláno Červen 8, 2012 Martyp: ... buď rád, že tě nezablokoval autobusem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 (upraveno) V neděli jsme se s Vosičkou a rodinkou vrátili z dovolené z italského přímořského města Vieste :) Vosička vše zvládla na jedničku a my skoro taky. Zde jsou stavy kilometrů před odjezdem z Brna a těsně po návratu: Balení bylo docela divoké, ale není pravda, že se do Fabie málo vejde :D Cestou se občas zastavilo, ale kvůli Kryštůfkovi se jelo na noc aby co největší část cesty prospal. Také se nám to podařilo a toto je ranní snídaně a čúrání u Ancony B) Cesta probíhala bez problémů, jelo se po klasické trase Brno - Vídeň - Graz - Villach - Udine - Benátky - Padova - Boloňa - Ancona - Termoli - Vieste. Někdo mi navrhoval sjet u Benátek na E55 a jet okolo pobřeží až na Rimini, ale mě to za těch ušetřených 7 Euro nestálo a jelikož jsme jeli v noci i průjezd okolo Boloně byl bez komplikací. Cesta trvala asi 14,5 hodiny a v podstatě jsme zastavovali jen 2x u mýtnice a benzinek v Itálii. Nafta se tam pohybovala okolo 1,664 a 1,76 Euro za litr, což nebylo až tak horzný. A co se týká dodržování rychlostních limitů moc s tím Italové hlavu nelámou. Ubytování bylo v bungalovu pro 2 osoby BILO. Jednalo se o nenáročné rodinné ubytování Villaggio Turistico Sabbiadoro, asi 300 metrů od moře. Bohužel auta nemohla stát před bungalovem. Jen při příjezdu a odjezdu bylo povoleno zajet si před něj, také absence klimatizace mě při výběru nevadila, čehož jsem alespoň já na místě litoval Ono se totiž v 36° špatně spí Moře, pláže, promenáda a výhled na historickou část města: Upraveno Červenec 3, 2012 uživatelem pentadius 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 (upraveno) Pár fotek ze samotného města, které bylo moc hezké a hlavně na večer vždycky řádně ožilo. Co se týče osobních aut v Itálii, byl jsem šokován jakým způsobem se tam majitelé ke svým "miláčkům" chovají. Nebyl problém potkat BMW1 120d, který mě odřené a promáčklé dveře, nárazníky apod. Tady je pár fotek zmíněných aut. Upraveno Červenec 3, 2012 uživatelem pentadius 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 Také co se týče zanček to tam bylo zajímavé, tady jsou chronologicky (od nejstarších po nejmladší) vyfoceny typy poznávacáhc značek na osobních automobilech: Skútry měli toto staré a nové kódování: Motorky měly toto staré a nové kódování: Také tam bylo dost cizích značek, ze kterých bylo jasné o koho se jedná Zpátky jsme se vraceli v sobotu večer. Až na mlou objížďku na dálnici A4 za Benátkami, lehké sejmutí srnky před Klagenfurtem a pokutou 35€ za rychlost na sjezdu z Vídeňské dálnice A5 na Mikulov u Poysdorfu ubíhala cesta úplně v pohodě Hlavně Kryštůfek ji snad celou prospal, což bylo pro nás nejdůležitější. Tady je pár hodnot z maxíku, ta spotřeba mě na to nafutrovaný auto a jízdu s klimou docela příjemně potěšila Takhle vypadala přední maska Vosičky po návrátu :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.