Ol@f Odesláno Červen 23, 2011 Sdílet Odesláno Červen 23, 2011 aby ti nedala takovou tu pistolku ze kdyz to zmacknes vyleti praporek s napisem BANG :( :) :D nebo par hodinove sezeni o pocuravani v detstvi ;) :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Červen 23, 2011 Sdílet Odesláno Červen 23, 2011 aby ti nedala takovou tu pistolku ze kdyz to zmacknes vyleti praporek s napisem BANG :) :D ;) nebo par hodinove sezeni o pocuravani v detstvi :lool: :lool: :lool: :lool: Jj, čekám nějaké překvápko, ale teď je v Itáliii, tak mám klid.... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2011 Super kanadskej žertík, ale vzala to sportovně...akorát teď musím být ve střehu, je mstivá... To jsem rád, že to vyšlo a byla legrace, ale bacha na psychology, občas tam musíme všichni ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 27, 2011 Sdílet Odesláno Červen 27, 2011 tak co, už je hotovo??? :) kde jsou fotky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Červen 28, 2011 Sdílet Odesláno Červen 28, 2011 Marek to svoje téma vyložena zanedbává, už je jak já :o tak coo Mari? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červen 29, 2011 Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 (upraveno) Pokud vím, tak Marek si už touto dobou válí koule někde na dovolené, a co se týče vosičky, tak ta už je zase v kondici i s překvapením .... Upraveno Červen 29, 2011 uživatelem Alessi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2011 (upraveno) Tak jsem z dovolené zpátky a konečně Vám můžu dát potřebné a hlavně Vámi chtěné údaje :D Byli jsme na Vysočině na Třech studních, ubytování nic moc (hotel Pavla), ale klouček tam dělal velké pokroky :D Upraveno Červenec 2, 2011 uživatelem pentadius 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2011 (upraveno) Bohužel po výměně turba, došlo ještě k načnutí hadice od turba k sání, čímž se celá oprava prodražila o dalších 3 100 Kč :D Tak jsem využil možností rodinného vozu Škoda Octavia I Tour s paketem RS, ujeli jsme asi 360 km a spotřeba nepřesáhla 5,5 litrů/100 km. Ovšem díky schopnostem pana Chládka alias Humla, je vosička nyní v plné kondici podávat nejvyšší výkony. 190,01 PS ------- 391,29 PS Graf série a po celkové úpravě (velký IC, hybrid turbo 180 PS) pred_po_vosa.pdf Upraveno Červenec 2, 2011 uživatelem pentadius 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 2, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2011 hmmmmmm. to ja s tema 100 konma se asi moc chytat nebudu :D ale jsem rad, ze mam atmosferu benal a ze me tyhle problemy v zivote (s timhle autem) trapit nebudou :D Ty uz mas to HP nebo neee: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 3, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 týjo, ten krouťák je ještě nějakej slabej, ne??? kámoš má na G3 (původně to samý co mám já, TDI 66kW) turbo VA, IC z OII nebo GV a od reeshy 169PS a 430Nm.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 dakie: Peťo, krouťák mám schválně takovej, původně měl být něco okolo 430 Nm, ale říkal jsem Reeshovi, že nechci zase za rok měnit spojku, takže se to trochu snížilo. No uznej, že nám to stačí ... kubajz: ještě nee, čekám na pružiny a musím zajet za klácou to namontit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 3, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 No hezká práce Marku. Můžu se zeptat, jestli ti to čudí? Když tomu sešlápneš tak jestli si to odfoukne. Já mám na tom samém motoru v Passatu 170 koní a 398 krouťák a když sešlápnu na podlahu, tak si hezky odfoukne. Tak přemýšlím, že to nechám trochu sundat aby to bylo jako v sérii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 3, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 Máro: ty závodníku jeden ;) Hele já jsem před měsicem měl tu čest zkusit Fabii RS II 1,4 132kW a mužu Ti říct že to je mazec neskutečnyyyy :) i co se podvozku týče,provedení hodně dobrých sedaček,prostě opravdu podle mě povedený sporták.Jen ta cena...referenčka je dostupná okolo 400 tisic s najetýma 15 tisicema km :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 No hezká práce Marku. Můžu se zeptat, jestli ti to čudí? Jirko, nemám na tom moc najeto, ale co jsem tak koukal do zrcátka, trochu to odfoukne. Ovšem chtělo by to vědět názor někoho kdo pojede za mnou, což by nemusel být takový problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 3, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 hele gde montujes ty pruziny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Máro pěkný parametry vzhledem k dvouhmotě.. :lool: Musí to hezky utíkat..teda sory bzzz letět. Romane:Ty bejku zas takový žihadlo ta FRSII není..taky jsem se s ní svezl(předváděcí kus s pár km) noo jako nejede to špatně,ale jak to nemá aspon 5000Ot/min tak je to lemra..no a při využívání potenciálu tě to sežere..Se starým PD trochu poladěným jí ujedeš a hlavně tak max za 7l nafty.. ;) :D Jinak podvozek na 17" překvapivě nepouštěl žádný velký rázy a brzdy taky zabíraly hned a dost slušně.Jen ta cena je trochu mimo no.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave68 Odesláno Červenec 5, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2011 Marku srdečně Tě zdravim..ty nepotkame se někde ať to všechno proberem? Rád bych Tě viděl.......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 5, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2011 Petane: tak na to zapomen!!! TSi versus TDi nikdy v životě bys ji s naftou neujel!!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 5, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2011 Tak tak... TFSI neujedes.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Červenec 5, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2011 Sice to točí jak pila a sází 7 kvaltu rychlostí blesku,ale až natočí 215tkm muže se stavit na srovnání... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2011 (upraveno) hele gde montujes ty pruziny? :) Jsem domluvenej s uživatelem Kláca, je to bezva chlap jen trochu z ruky :) Marku srdečně Tě zdravim..ty nepotkame se někde ať to všechno proberem? Rád bych Tě viděl.......... Jsem pro Davide, jen napiš kdy a kde? Poslední SMS byla asi u tebe v nějakém rauši, když se domlouvalo u koho zakotví Jarda Jágr 68. Protože mě přišla zpráva, kde bylo asi jen stokrát napsáno "PITTSBURGH PENGUINS" a na konci jen 68 68 68 Tak tak... TFSI neujedes.... Fído, nechci kecat, ale dobře upravený TDI klasickýmu TFSI určitě ujede. Mezi Fabii RS I a Fabii RS II bych to určitě prohrál, pže narozdíl od DSG o dost pomalu řadím :) Upraveno Červenec 6, 2011 uživatelem pentadius 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červenec 6, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2011 Jirko, nemám na tom moc najeto, ale co jsem tak koukal do zrcátka, trochu to odfoukne.Ovšem chtělo by to vědět názor někoho kdo pojede za mnou, což by nemusel být takový problém :) nekouri ti to skoro vubec oproti me :) mari me to kleklo vcera kdyz jsem jel k nasim zitra si pro to pan chladek prijede ke me do prace a zacne laborovat ..... jinak mas moc pekny kroutacek a i koniky.... to mas vrtuli od andreho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2011 Luky, to mě mrzí doufám, že to nebude nic vážnýho jako u mě. Ano vrtulka je od Andreeho :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 Máro já bych jí asi nedal, ale Ty už jo..vždyt máš o 10Ps ale hlavně o 140Nm víc.. ;)Kola už musej mít problém při rychlejším sešlápnutí 2. stupně ne..? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 abych byl v obraze... takže máš teď cca o 120 kobyl víc než já? tož to mi asi ujedeš.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2011 Máro já bych jí asi nedal, ale Ty už jo..vždyt máš o 10Ps ale hlavně o 140Nm víc.. ;)Kola už musej mít problém při rychlejším sešlápnutí 2. stupně ne..? ;) Ještě jsem nezkoušel vypnout ESP a nejsem takovej drak-men jako ty B) abych byl v obraze... takže máš teď cca o 120 kobyl víc než já? tož to mi asi ujedeš.... To je možný Peťo, ale nemám to v plánu Spíš bych dojel příští týden, co ty na to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červenec 8, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2011 marrrro tak turbinka je KO... brno je ted nejaky zapeklity ta turba :) takze se z toho soku jeste dostavam... vcera jsem emli doma pohreb - stare vrtulky :) uz nikdy si neodfoukne do DPF :) :D :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2011 Kudy jsi jezdil, to teda fakt čumím, ale ty jsi měl trochu víc na něm najeto nee? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červenec 8, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2011 (upraveno) Kudy jsi jezdil, to teda fakt čumím, ale ty jsi měl trochu víc na něm najeto nee? 187 000km na KKK..... v nedeli jedu pro turbinu od hanztd 2.0tdi 8V DPF pry tam pasne... huml to tam narve..aspon me tesi ze to bude garett a ne KKK ... Upraveno Červenec 8, 2011 uživatelem burek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Červenec 11, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2011 doraž a co na severu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.