Ol@f Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 budes kupovat nove turbidlo teda ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 Heh, tak to nepotěší. To já můžu být nakonec ještě rád za těch svých 150tis km. I když na na 1.9 TDI nám odešlo po 30tis km a bylo to naprosto sériový, žádnej chip, navíc se s tím jezdilo slušně. Ale naštěstí to tenkrát vzala škodovka na sebe, i když to bylo po záruce. BTW, nezkoušel jsi se zeptat ve škodovce?? ...Svýho času se říkalo, že turba se většinou do nějakých 80tis km uznávají na "záruku", i když je to už starší než 2 roky. Ale otázkou je, jestli to v rámci úspor nezrušili :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 no tak ze to turbicko tlacilo trosku vic uz z vyroby vsichni vime a kdyz mu jeste nekdo pridal tak to fakt byla asi otazka casu. Aspon ze mas tu moznost jet zitra MHD do prace, a neee sakra vy stavkujete to je smula, holt pesky no, kdyz stavka tak i belasek by mel stat ne !!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 budes kupovat nove turbidlo teda ? Budu muset, co mě zbývá ... ty tam máš toho známého, že? Heh, tak to nepotěší. To já můžu být nakonec ještě rád za těch svých 150tis km. I když na na 1.9 TDI nám odešlo po 30tis km a bylo to naprosto sériový, žádnej chip, navíc se s tím jezdilo slušně. Ale naštěstí to tenkrát vzala škodovka na sebe, i když to bylo po záruce. BTW, nezkoušel jsi se zeptat ve škodovce?? ...Svýho času se říkalo, že turba se většinou do nějakých 80tis km uznávají na "záruku", i když je to už starší než 2 roky. Ale otázkou je, jestli to v rámci úspor nezrušili :( Jirko, nezkoušel jsem to, ale zase tam chip od Reeshy, větší IC a pokud by mi daly práci zadarmo, ale zaplať si součástky, tak turbo vyjde od nich za 30 000 Kč a kdo ví s jakou kvalitou to udělají ve Škodovce, takže pořád mi to vychází levněji u Humla, kterej umí daleko víc než kdejakej ofiko servis. Zkusím se ale ještě zeptat. Stejně bych tam kupoval Garetta na 110 kW. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 můžu se zeptat svýho mechoše, za kolik by sehnal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 Jééé Marku to je ale smůla :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 No tak to pěkně nasere a ještě k tomu před dovolenou :o Zkus se na to turbo zeptat jELDY, nebo odkud ho budeš kupovat (toho Garetta 110kw) ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 Alessi + Kalic: budu kupovat turbo od Andreeho. Což je osoba velmi prověřená a mnohokrát ověřená. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 16, 2011 Sdílet Odesláno Červen 16, 2011 Kura tak ta turbina fakt nasere :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červen 16, 2011 Sdílet Odesláno Červen 16, 2011 kuwa pred ctrnacti dny jsem ji videl na Baldovci v plny sily a ted tohle tak to nasere drzim palecky at je vse zase ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 Jo to je holt život, nic s tím nenaděláš. Vosička je u léčitele a snad bude brzo hotová ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 18, 2011 Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 Osobne doporucuji jit do noveho turba... pokud nekdo chce vysledek a funkcnost, tak jedine nove.. zacinam mit pri ladeni ruznych repasi problem, ze se to v posledni dobe dost zkazilo... spatne nastaveni, spatne vyvazeni. spatna efektivita turba. atd... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 To bych pochopil u no-name firem, ale ne u Andreeho TDIfune, nebo se Ti to stalo i turbínek od něj? Víš zase jako ty prachy netisknu, takže podle Humla jsou to vyhozený prachy, ani nepočítám s nějakým brutálním softem, jen klasika pro motor FI RS, velkej IC a turbo 1749VB. Nepotřebuju to jako ty nebo Jaster na nějaký sprinty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Červen 18, 2011 Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 takže turbo ko jo? z toho je haťapka se 4 válcema 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 Peťo, no doufám, že s motorem nic není, jako kousky turba v pístech apod. To by byla jiná pálka a konec srandy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Červen 18, 2011 Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 nestraš jen se vymění turbína a vosička bude lítat jako stšeň 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 19, 2011 Sdílet Odesláno Červen 19, 2011 no cece ze by ti z te fabie pri vzmene truba udelali rovnou octavku ? :) :( :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2011 Voloďo, Voloďo, aby ses nedivil :) Pořád jsem jak na trní a čekám s čím se mr. Huml ozve 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 21, 2011 Sdílet Odesláno Červen 21, 2011 Nakonec si daval turbo ze 110 kW? Na kolik prislo, jestli se smim zeptat? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 21, 2011 Sdílet Odesláno Červen 21, 2011 jj, VB je z ARL :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janjoy Odesláno Červen 22, 2011 Sdílet Odesláno Červen 22, 2011 Ahoj Marku, už máš opraveno? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2011 Ahoj Marku, už máš opraveno? Ahoj Honzíku, zatím nee. Snad to bude během zítřka ... Nakonec si daval turbo ze 110 kW? Na kolik prislo, jestli se smim zeptat? ;) Cena byla asi 12 000 Kč, ještě to není doděláno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 22, 2011 Sdílet Odesláno Červen 22, 2011 Marku tusis jakym sroubem je pridelanej predni drzak SPZ k narazniku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 22, 2011 Sdílet Odesláno Červen 22, 2011 ten tam je jen nacvaknutej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 22, 2011 Sdílet Odesláno Červen 22, 2011 ja jsem to mel pridelany ctyrma vrutama . ctyrky nebo petky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2011 Kubiik: Ondra to potřeboval vědět kvůli tomu jak to nabastlit na svůj nárazník, kde to musí šroubovat :( Dakie: da da :D all: pokud to zítra vyjde, bude vosička hotová a dám se něco na ukázku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červen 22, 2011 Sdílet Odesláno Červen 22, 2011 Tak doufám, že nás potom svezeš :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 22, 2011 Sdílet Odesláno Červen 22, 2011 Marku drzim paclce aby opravena byla :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2011 Marku drzim paclce aby opravena byla :( Taky se mooc těším kluci, malinko to ještě doladím a pak to bude SHOW CAR :D Tak doufám, že nás potom svezeš :) To víš, že svezu Aldo, tebe vždycky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Červen 22, 2011 Sdílet Odesláno Červen 22, 2011 Marku, zapomněl jsem Ti napsat, jak báječně jsem se pobavil s tou značkou "psycholog" (RZ) od tebe. Namontovali jsme to s klukama z práce na auto naší psycholožky na předek, tak aby si toho nevšimla. Takže z práce odjela se značkou " PSYCHOLOG" místo obvyklé RZ. Asi za hodinu mi volala s lehkou výčitkou..... :( poznala to, až když přijížděla k obchodu a na parkovišti , když parkovala zaslechla přes otevřené okno rozhovor syna s matkou, který ukazoval na její auto a říkal matce, že je tam psycholog.... No prvně byla zděšená, že to jde poznat podle "ksichtu" a pak až vystoupila z auta, tak jí to došlo..... Super kanadskej žertík, ale vzala to sportovně...akorát teď musím být ve střehu, je mstivá... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.