Hoblik Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 Libit ;) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 hmmm, vypadaj pěkně.. chtělo by to VT :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 jaj RSW, jsi si jisty ? Spousta lidi rikat ze to blato 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Leden 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 Jistej si vubec nejsem,ale spíš jaký vzít...RSWček jezdí hodně a u bezlímcáku nemám nějak velký obavy...předtím jsem taky neměl OZ,Speedline apd a kola držely.Ono zkurvit se dá asi každý ALU když budu vymetat každou jámu na silnici.... :lool: ještě nějaký adepti....ty 2 mají hodně zajímavej tvar:)Jen nevím aby to nevypadalo jak 14"ky ty poslední jsou zas 7,5x16 což je pěkný..většina je jen 7x16 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 RSW nikdy!!!! Jsou měký a nekvalitní, škoda peněz :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Leden 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 Nějaký konkrétní případ,zkušenost...? Tak jsem prošel pár diskuzí na forech a klubech.Podobný výkřiky jsou na každém rohu a nevyhnou se značkám Ronal,AEZ,MAM(který jsem měl a uplně v pohodě 17" ) dokonce i na O:Z: se našla kritika atd atd..O opravdu kvalitních a tvrdých kolech je zas psáno že v případě že se ohne,naštípne nikdo to nechce opraovat protože je ten mteriál prostě moc tvrdej a nepodajnej.Hledám 16" kolem 10ti tak pokud najdeš špičkový kola s dobrým disignem hod je sem...:lool:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 co nejakej rial ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Leden 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 Pokud mluvíš o kvalitě tak netuším...Na Fábce jsem měl jen orig. 15" pak MAM 17" a ted hledám nějaký pěkný 16" v ceně kolem 10 Vzhledem k černý barvě upřednostnuju leštěný paprsky,plochy a nebo nějaký paprskáče ve stylu RS kol a klidně v barvě antracit,bílá,černá s červenou...ale cena je dost omezující a moc jsem toho nenašel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 rial by meli byt kvalitativne OK, zadne blato apod. Ja koukam po tehle http://rial.de/_rial/index.php/en/lugano-schwarz maji i 7.5x16 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Leden 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 V 16" nevím nevím...Spíš by se mě líbily Rial Nogaro ale ty jsou od 17" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Ty jsi dal pryč 17 a chceš dávat 16? Proč? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Leden 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Jednoduše řečeno Náklady na provoz/pohodlí a po letošní zimě kooor!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Za me teda ty RSW, co mas na predesly strance, kdyz uz teda... Je fakt, ze tech RSW jezdi hodne, tak snad to nebude tak hrozny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Kako ja bych spih hoil tam naky kola s falcem, kosei nebo bbs 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Leden 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 houmik:Pořád na ně čumím a líbí se...kdyby někdo uměl VT... :) Vladan:Límcáky budou malý když límce tak min 17" a tyhle kola co píšeš za 9ku nekoupím.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 hmm, to jo, limcaky tak od 17", ale spis vetsi... Ja myslim, ze budou dobry, paprsky jdou dost daleko, takze opticky budou vypadat vetsi. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 (upraveno) Peťo, mě se líbí ty druhý ... vypadají jako Oxygine. Což jsou podle mého názoru povedená kola a svým [dyzajnem] dělají kolo větší. EDIT: doplněno foto, ale bachy ty kola jsou 20-tky :) Upraveno Leden 26, 2011 uživatelem pentadius 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Ty RSWčka tady v Hradci prodávají kluci v Revilu. A od nich vím, že kvalita je fakt nic moc, jsou to másla. Já bych je teda fakt nebral, ale je to Tvoje auto... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Leden 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Hmm..tak se jich schválně zeptej na MAM jaký jsou...sem zvědavej.Jestli to budou stejný "másla" tak sem v klidu Zajímá mě jestli se dají pořídit 16 řekněme do 12 který nejsou "másla" Ve skoro každý podobný diskuzi lidí píšou tahle a tahle značka je sračka,měký...ale už nikdo nepíše hele v týhle relaci jsou asi nejkvalitnější xyx...Stejně jako při nákupu 17" budu vybírat podle financí a disignu..a snad budu mít stejný "másla" jako byly ty MAMy..který nalítaly cca 50tkm nějakou tu díru taky potkaly a naprosto o.k. Edit:Máro 20" jsou jiná liga..tady je skoro každý kolo mrdou.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 MAMy jsou kola hodně v pohodě, na to, že to jsou repliky, sám je mám připravený v krabicích na sezonu , takže musejí být dobrý. No výběr je jen na Tobě, je v prodeji spousta kvalitních kol s líbivým designem. Já bych se třeba nebál nějakých origo kol škoda nebo audi a nechat je stříknout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 ty jsou skaredy :D zapomente na origo kola, je tolik jinych super kol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Leden 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 Origo hezkých v 16 5x100 moc není...když tak Atrie ale to bych se nevešel do rozpočtu ještě je lakovat..navíc barvy,který bych vzhledem k barvě auta vybral už mají jiný lidi na Fábkách.Co tohle..? Fakt nevím kua.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 Za mě teda ty druhý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 Ty druhý ne, jsou to echt sračky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 ale zase ty audinácký jsou už okoukaný za mě ty černý s tím červeným límcem ty jsou elegantní k fabce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Leden 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 Dííky za usnadnění rozhodování.... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kibi Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 moc tu nejsem a vidím že se pán Najmis pěkně činí nevim zda je to aktuál, ale zde je popis pojistek na baterce,jak jsi o 2 stránky zpět hledal :lool: http://forum.skodahome.cz/topic/45366-doca...serva-pojistky/ jinak ty RSW vážně nebrat, sám jsem o nich uvažoval a jsou to opravdu másla....když jsem předtím bral OZta od jednoho chlapíka, tak jsem se zakecal a ten říkal jak soused vesele reklamuje už druhou sadu RSW...a tuším že i na seat foru se to probíralo, kde bylo pár neštastníků s "kvalitou" RSW "spokojeno" vím, každému se nelíbý, ale za mne třebas tyto: http://auto.bazos.cz/inzerat/8633664/EvoCorse-SANREMO-16.php PS: pokud můžu doporučit, tak krom tvrdosti kol, koukej i na váhu...ač se to nezdá, tak každý kg rotující váhy kola jde znát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Leden 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 Díky za to schema..mrknu jak to mám já,protože na 2. pozoci(kabel co byl vyhřátej a volnej) mám myslím slabší pojistku než se píše...Popis vnitřní prostor je super..možná je to napájení elektrickýho radiátoru v topení,kterýmu jsem vyhodil 3x pojistku myslím že 40A takkový velký mrchy to jsou.Odpojil aby nebyl takovej odběr a víc šel proud spíš na dobíjení baterky. Uvidím co nakonec splaším...nejhorší je vybrat... :)Jj váha je znát ale málokde se dočteš váhu disku nebo ti ho doma někdo zváží...Díky za odkaz..slušná cenovka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 Kamo skus se podivat na Keskin KT1 Ty kola na Fabce jsou perfect :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Únor 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 hezký ale trochu nad limitem ceny.. :D Dneska proběhla 2. STK od dovozu takže už jsme spolu 4 roky a stav tacho 208tkm.Kontrola proběhla hladce,rychle.Jen mám rozhozenou lehce geometrii a maličkost-obráceně čepy řízení.. :blink:Dávali mě je na podzim na geošce v jednom servisu.Takže to budu muset nechat přehodit a znovu geošku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.