Přejít na obsah

výměna rozvodů

Doporučené příspěvky

Zdravím, chtěl bych si vyměni rozvody sám a potřeboval bych poradit nějaký postup, nebo na co si mám dát pozor. Nejsem automechanik ani se v autech moc nevyznám, prostory a vybavení není problém, takže si myslím že bych to s trochou štěstí :smich: a nějakým návodem mohl dát do kupy, popř. bych potřeboval poradit, kde a jaké rozvody koupit, aby to nebyl nějaký čínský šmejd. díky za rady

Odkaz ke komentáři

Podle mě to zase, tak složitý nebude, pokud seženu návod jak nato, tak si myslím, že bych to zvládnout mohl, podle mě jde jen o to jak napnout ten řemen, jinač se vymění akorat kus za kus, nebo se pletu? Zkoušel jsem se tady poptat po ústeckejch servisech a nikdo mi to pod 8tis,neudělá. a to se mi fakt nechce dávat, když si je můžu udělat sám za 3500,-, samozřejmě že pokud neseženu pořádnej návod tak na to kašlu, zase nechci ušetřit na rozvodech a pak dát 5x tolik za opravu celýho motoru :smich:

Odkaz ke komentáři

uaa,chlapi tak na to seru ;) ,stačilo mi zkouknout jen ty fotky, nečekal jsem že je s tím takové sraní. tak ode dneška začínam šetřit ;)

Ještě jsem se chtěl teda zeptat jestli někdo neznáte někoho ze severních čech, kdo by to zmáknul za nějaké rozumné pěníze?

Odkaz ke komentáři
Podle mě to zase, tak složitý nebude, pokud seženu návod jak nato, tak si myslím, že bych to zvládnout mohl, podle mě jde jen o to jak napnout ten řemen, jinač se vymění akorat kus za kus, nebo se pletu? Zkoušel jsem se tady poptat po ústeckejch servisech a nikdo mi to pod 8tis,neudělá. a to se mi fakt nechce dávat, když si je můžu udělat sám za 3500,-, samozřejmě že pokud neseženu pořádnej návod tak na to kašlu, zase nechci ušetřit na rozvodech a pak dát 5x tolik za opravu celýho motoru :)

No ono to nejsou jen rozvody, které jako takové stojí +/-3500,-. Připočti +/-1500,- za pumpu, připočti 700,- za šrouby. Potřebuješ přípravek na zafixování, aby se ti to nerozjelo až to budeš mít rozebrané. Pak by jsi měl VAGem zkontrolovat, jestli jsi to složil dobře, případně doladit. Za práci je dobrá cena tak 1500,-. Takže ono se k těm 8 tis. skoro blížíš...

Odkaz ke komentáři
Presne, jak pise chipmann... :smich: Kupoval jsem je pred 2 roky u SEBA za 3500Kc vcetne posty (rozvody, srouby, pumpa - VSE ORIGINAL) a za praci jsem u znameho daval 1000Kc. Jinak si uctuje 2000Kc.

poradite nekdo, kde mohu sehnat toho SEBU? nejak podle clenu jsem ho nenasel. dekuji

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...