Přejít na obsah

Octavia TDi

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...

Tak autí mockrásný (asi proto, že mám taky tuhle barvu, a skoro stejnou výbavu, jen mi pod kapotou nevrní nafťák ale benziňák :-))))

Ne fakt, vlákno jsem sjel a octičku máš skutečně krásnou a vymazlenou, mě to zatím čeká, mám ji měsíc, takže zatím se toho mnoho nestihlo...

Jo a koukal jsem, ža jedeš Rozkoš v září, tak to se tam určitě potkáme, páč já bydlím od kempu co by kamenem dohodil :-)

Odkaz ke komentáři
Tak autí mockrásný (asi proto, že mám taky tuhle barvu, a skoro stejnou výbavu, jen mi pod kapotou nevrní nafťák ale benziňák :-))))

Ne fakt, vlákno jsem sjel a octičku máš skutečně krásnou a vymazlenou, mě to zatím čeká, mám ji měsíc, takže zatím se toho mnoho nestihlo...

Jo a koukal jsem, ža jedeš Rozkoš v září, tak to se tam určitě potkáme, páč já bydlím od kempu co by kamenem dohodil :-)

diky , , tak jestly tam pojedeš taky nebo pujdes kdyz rikas ze to mas kousek tak urcite ppokecame :palec:

jinak mi včera udělal radost jeden kamarad :D ,, sterače z O2 :D jen musim počkat na auto :D

post-5031-1312375780_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
diky , , tak jestly tam pojedeš taky nebo pujdes kdyz rikas ze to mas kousek tak urcite ppokecame :palec:

jinak mi včera udělal radost jeden kamarad :D ,, sterače z O2 :D jen musim počkat na auto :D

jasný, že pojedu, na sraz nenechám octu doma :-))

a taky bych bral kamarády, co by mi takhle dělali radost, jestli to není tajný, na kolik vyjdou ty stěrače z O2, páč se mi líbí ty ramínky víc, než na OI

Odkaz ke komentáři
Můžu se zeptat čím to myješ? Já to vždycky mám hrozně flkatý a šmouhatý (origo Škoda šampon asi není to pravý ořechový, aspoň na černou ne)

Vypadá parádně nablejskaná, jo černá je krásná, jen kdyby na ni nebylo všechno vidět :palec:

jasne ze muzes, od Sheronu autoshampon s voskem(jinak je taky flekata po umyti), a potom cistou vodu do kybliku a jelenici a znova prelestit :palec: , a origo kosmetika je taky super chystam se nakoupit taky par vecicek

Upraveno uživatelem libor.kratas
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...