MarekRS Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Hlavně, že to neřezali, snad to moc nezvrtají . Ať to máš co nejdřív doma, pane :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Minulý týden mi u Hellera měnili na Tource dveřní pant spolujezdcových dveří, nějak se přidřel. Když jsem dával auto přijímacímu technikovi tak mi řekl vtipnou poznámku a to že bude muset přemluvit nějakého mechanika aby to vyměnil, že prý to nikdo nechce dělat !!! Jinak lakoši jsou šikovní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 diky kluci do patku to asi bude, jinak super pan vedouci, karosar a lakyrnici jsou tam sikovni jak je videt,, vedouci ukazoval zboreny Cayenne a tedkom k nepoznani ze byl bourany, a necha dolakovat drzaky na senzory takze super :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 LIBORE , TAK HNED JE VESELEJI CO :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 LIBORE , TAK HNED JE VESELEJI CO přesně RAZTY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MAIDEN Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 Libore doufám,že vše bude k tvé spokojenosti.Já už mám taky svojí fešandu v garage a vše dopadlo ok.Soudruzi lakoši se snažili a lak je naprosto totožný.Celková suma 24347.52kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 Libore doufám,že vše bude k tvé spokojenosti.Já už mám taky svojí fešandu v garage a vše dopadlo ok.Soudruzi lakoši se snažili a lak je naprosto totožný.Celková suma 24347.52kč :) MAIDEN: tak to je pekna cenovka :P hlavni je že jsi spokojený :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MAIDEN Odesláno Březen 23, 2011 Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 Já jsem v tom za bůra,ale víš jak.Jen proto,že se nějakej vocas musel podepsat klíčema.V tu chvíli,když jsem na to přišel,tak bych to ho.ado snad rošlapal.Je to pryč a začíná jaro.Teď už se těším až schodim zimáky,pošlu to k zemi a budu se zbytek roku modlit,abych to někde ze spoda neurval. :) Je to pořád dokola.Ještě jednou držim palce,ať ti to všechno dopadne ok.PS: Doufám,že se někde potkáme a pokecáme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 Já jsem v tom za bůra,ale víš jak.Jen proto,že se nějakej vocas musel podepsat klíčema.V tu chvíli,když jsem na to přišel,tak bych to ho.ado snad rošlapal.Je to pryč a začíná jaro.Teď už se těším až schodim zimáky,pošlu to k zemi a budu se zbytek roku modlit,abych to někde ze spoda neurval. :( Je to pořád dokola.Ještě jednou držim palce,ať ti to všechno dopadne ok.PS: Doufám,že se někde potkáme a pokecáme. S těma lidma to je o hubu, vždycky se vyberou pěkne auto na ktere nemaji a poškrabou nebo nějak poškodi vim 2 dny doma auto ze salonu a poškrabane naštesti to šlo rozleštit :) , hehhehe jaro se nam bliži :) to se teši asi každy a ty obzvlašt ta barva na tvojem aute moc sekne ted jak to das zase dolu a nahodis kolecka, tak fakt jen radost jezdit anic netrefit :P, co mas za snizeni ?, A neboj jestly pojedešna Rozkoš tak se tam potkame :D a diky mo že držis palce, potom tady hodim cenovku...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MAIDEN Odesláno Březen 23, 2011 Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 Na Rozkoš jedu určitě a snížení je stavitelný Weitec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 MAIDEN: tak to se tam potkame :) Když nic pro sebe, tak aspon kamaradovi jsem udelal radost a sehnal mu středove krytky kol origo nove ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Březen 26, 2011 Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 Taky jsem je tu od někoho kupoval. Auto nestihli dodělat? Další termín předání máš kdy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 Taky jsem je tu od někoho kupoval.Auto nestihli dodělat? Další termín předání máš kdy? Marku auto nestihl udelat snad přiští tyden, termin maji do 30.3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 tak kamarad poslal fotku jak jsou středove krytky kol tam kde maji byt poslední detail splněn ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 tak kamarad poslal fotku jak jsou středove krytky kol tam kde maji byt poslední detail splněn :) Však na Tebe je vždy spolehnutí!!!! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Díky Peťo ;) jinak money dorazily hned v ponděly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Takove malunkate kotoucky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Deko neprovokuj :lool: Jinak Libore diky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Ahoj Libore, tak co, jak pokračuje oprava? Už ji máš doma??? ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 To by mě taky zajímalo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Ahoj Kluci uz ji mam doma od utery, a k dnesnimu dni kolem 750km nalitano :) jen me pan trosku nastval ze mi zapomel nastrikat krytky pakovaku:( ale do patku to stihl takze jen montaz potom ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Tak to je dobrá zpráva, že octa v pořádku doma, tak ti přeju ať už se ti nehody vyhýbají velkým obloukem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 taky preji to sami co Konny jinak peknej najezd kilometru za necelej tejden tobe to chybelo co?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Teda Libre super,ze je doma Ale dostanes pohlavek,ze jsi nepsal uz v utery ze je doma. My tu cekame a ty nic :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 i nejake foto z opravy a po oprave mohlo byt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 No uplne ten Libor na nas tady prdi...... Sam me uhani abych uz obul kola a dal fotky ale opravenou OCtu tady vyfocenou neda. Jen si nekde jezdi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 (upraveno) No kluci omlouvam se mel jsem to moc rozlitane :D hned v utery prezout kola, streda, pro mamu, ctvrtek, s tatou, a patek SVK kde dostavam zahul :D branku delat, stehovat, parkoviste pro nase skodovky delat, heh no mam to víkend foto dodam Upraveno Duben 7, 2011 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 (upraveno) Tak konecne jsem dorazil domu a davam fotky nasich rodiných octavii na dvore jsem nezastihl starsiho bratranka z RSkou tak aspon dole i s druhou sestrenici jsem jich zastihl oba jinak pristy rok pribude pro mladsiho bratranka RSko 96kW co to bude ???? kdyz to je RS 96kW ??? :D Upraveno Prosinec 14, 2011 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 Pěknej Octavia park ale ti to trvalo než si dal vědět že ji máš doma jinak pěkně spravený, a ted pujde nahodit parkovaci asistent že by bratranek dostal FI :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 taky to vidim na FI jinak vice oktavii v rodine jsem jeste nevidel jedna hezci jak druha at vsechny slouzi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.