Martin_TDi Odesláno Duben 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Jasně, vyčištění EGRu je sice špinavá práce, ale jednou za čas se to dá překousnout. Jinak díky kluci za gratulaci a pochvalu. Jó autíčko si hýčkám i když jezdím denně a dostane dost zabrat, tak mi není jedno jak vypadá a funguje! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Vše nejlepší k narozeninám Já se jen bojím při rozebírání EGRka, že se mi ulomí ten šroub 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Martine všechno nejlepší k narozeninám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Martine taky jen to nej nej a hlavně ať se ti plní tvé sny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 taky se přidávám..všechno nejlepčejší přeju :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 marto,vsecko nej nej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 taktez se pridavam a preji vse nej nej :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Díky všem za gratulace Jinak o víkendu jsem nahodil nalakovaný nárazník, celkem se to lakýrníkovi povedlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Až na ten chromovej rámeček kolem značky pěkný. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 A Octulka je zase jako nová 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Díky, doufám že to delší dobu vydrží pěkné Jinak to chromované U-čko mám vepředu i vzadu, pomalu uvažuju o změně. Možná koupím origo chrom lištu z L&K. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 Tak konečně jsem se dostal k přezutí auta na letní kola, při jednom jsem vyčistil prostor za předníma zástěrkama (tam toho zase bylo ) a vyčistil jsem brzdy. Letos jsem měl všechny dírky v kotoučích úplně ucpané. Ještě si musím udělat čas na leštění a voskování 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 Pěkně ses do toho pustil Taky to asi o víkendu rozhodím a znova vyčistím podběhy a rovnou vyměním i kotouče a desky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Díky za pochvalu, tento víkend jsem se konečně dostal k očistě exteriéru. Ta kapota už je děs, chtělo by to přelakovat..... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 Tenhle pohled mám rád ! Dvě vrstvy vosku jsou lepší než jedna :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 13, 2013 Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 Nádhera, tenhle pohled mám taky rád Co používáš za vosk? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 Používám High-end wax od Riwaxu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2013 Venku se přes víkend nic dělat nedalo, tak jsem se pustil do ošetření plechových disků z Octávky a Roomstra včetně vyčištění vzorků od kamení. Hleděl jsem kolik toho tam bylo. Rez na kolech jsem obrousil do dočista a natřel "chytrou barvou 3 v 1". Jsem zvědavý jak dlouho to vydrží - snad aspoň 2-3 sezóny. Hleděl jsem, že na nových discích z Roomsteru byly po 2 měsících zimního provozu už lemy pěkně orezlé. Tloušťka barvy minimální. To Octávkové byly nalakované líp. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 27, 2013 Sdílet Odesláno Květen 27, 2013 Šetří se čím dál tím víc ;) Buďme rádi, že máme ještě poctivý auto Pěkně sis s tím vyhrál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 27, 2013 Sdílet Odesláno Květen 27, 2013 moooc pěkně si hraješ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 Jo, jo, rád si hraju a nezlobím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 Včera jsem si chtěl seřídit ruční brzdu a ejhle - levý mechanismus se nevrací, pravý jo. K tomu jsem ještě našel prasklinu na držáku výfuku. A zase je co dělat :) . V chytré knížce jsem se dočetl, že ten mechanismus pro ruční brzdu v zadním třmenu je neopravitelný a musí se měnit celý třmen, opravdu to nejde? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 No tak to je pěkný... Ale když vyměníš jeden třmen, už by to chtělo i druhej, aby jendo kolo nebrzdilo víc, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 To jsou kecy všechno jde jen se musí chtít a vědět jak . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiraPros Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 Válí se mi doma levej třmen u kterýho nešel zatočit pístek, ale mech. ručky fungoval.. kdyby bylo třeba. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 To jsou kecy všechno jde jen se musí chtít a vědět jak . Tak poraď jak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 Prolézal jsem celé fórum a našel jsem, že by mohly pomoct pouze pružinky z O2, které tam pasují-viz foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Včera jsem ty brzdy komplet rozhodil, dneska lehce líznu zadní kotouče na soustruhu a srovnám desky a pak se uvidí. Destičky byly zatuhlé fest a moc se nehýbaly. Pružinky z O2 jsem koupil a dal je na ten mechanismus ruční brzdy-vypadá to nadějně. Jinak jsem ještě sundával origo 9-let starý výfuk, musel jsem ho rozříznout před tlumičem, jinak bych ho nedostal ven. Na to jak je starý, tak je velice zachovalý (vůbec nic jsem z něj nevyklepal), jen to uchycení zavařím a ještě bude sloužit dál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 No Matas ty jses ale sikula 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 No už mám starší autko na kterém se už čas od času objeví nějaká ta závada, ale takové drobnosti přece nebudu dávat do servisu ! Co nevím - nastuduju v chytrých knihách nebo na fóru a jde se na věc ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.