Neználek Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 Taky jsem přešel na 288 a bylo to v pohodě a kotouči zimmerman jsem neměl problém ale je pravdou že jsem měl zimmerman sport a desky ferodo a byla nějaké lepší řada. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 já mám taky zimmerman sport(2 rokem a žádný problém ,jen když přezouvám tak čistím ty dírky ale nemám je moc zasrané) a destičky do předu sem dal originál na zadek zimmrmeny a ty piskali ,rychle odešli a černili kola(jedna destička praskla) tak sem koupil na rychlo v kelly Ferodo primer a o dost lepší než zimmrmen desky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davcatuma Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 já měl na fábii kotouč + desky zimmermann a pískali fuj,fuj... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 Kamarád si Zimmermanny s deskama Textar nemůže vynachválit.. Jestli ti to pomůže, já jezdím Brembo Max a k tomu Textary a jsem spokojenej, už na nich mám kolem 20tkm a stále pohoda, ani se nezkroutily :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 Já mám taky Zimmermann sport + textar a musím říct, že super zatím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 (upraveno) Taky mám právě Zimmerman Sport kotouče a desky Textar, najeto něco okolo 45 tis.Km a když brzdím intenzivněji z 90Km/hod tak to hučí jak lokomotiva. Včera jsem to celé vyčisti a obrousil rantle, tak uvidím jestli je to lepší. Upraveno Leden 19, 2014 uživatelem Martin_TDi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Martas mel jsem jak Zimmermany sport tak brembo max ..... doporucene kombinace desek .... ted mam plny kotouc meyle a narychlo dane desticky Startline (melo to byt jen na vikend, bosh nemel skladem) ...... No a desky tam uz zustaly, protoze jsem nepoznal pri beznem provozu zadny rozdil. Jasne kdyz pujdu na okruh apod tak to pujde poznat hned, ale tak :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 Díky za info, zase budu o trochu chytřejší . Včera jsem očekával nějakou změnu chování brzd po vyčištění, ale nekonala se. Při běžném brzdění je to v klidu, ale jak potřebuji intenzivně brzdit tak to hučí. Ještě mi začalo něco klepat na přední nápravě při přejezdu nerovností, tipoval bych to horní uložení tlumičů což je trošku brzo (mám na nich najeto sotva 45 tis.Km), pak PZ ložisko si začíná prozpěvovat a korunu tomu dala včera manželka - trefila Roomstříkem srnu a čumák je KO (nárazník, PP blatník, maska, světlo) . Ještě že to mám pojištěné havarijně včetně srážky se zvěří. Tak už je Roomstřík u Hellera na opravě. Takže včerejšek stál za to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 21, 2014 Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 Jojo jak se daří tak je to fest. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Jó jsou takové super dny, na které chci rychle zapomenout a doufám, že se už opakovat nebudou ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Ať se ti to vyhýbá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Díky, tohle nepřeju nikomu. Už se cítím líp nejen já ale i manželka je jakž takž. Dneska jsem si dovezl Octu z místního servisu - klepání odstraněno. Byl to špatný spodní čep na pravé straně + klepaly brzdové třmeny na špatných gumových pouzdrech. To tam byly 45 tis.Km (Meyle). Cena lidová ! No a na Roomstříkovi se pracuje, měl by být začátkem příštího týdne hotov. Jsem zvědavý o kolik mi zvednou havarijku, ale to se nedá nic dělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Pořád je lepší připlatit pár korun k havarijní pojistce než platit celou škodu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 Tak to se teďka potvrdilo celkem fest. Já za svých 20 let ježdění jsem neměl žádnou havárku a manželka už 2.střet během jednoho roku. Ale pojistka u Roomstříka super : Allianz Exclusive 150/150 mil. včetně živlu a srážky se zvěří, připojištěné okna+GAP. Asi mě osvítilo když jsem tu pojistku uzavíral ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 Chlapi, potřebuju poradit. Zjistil jsem,že mi celkem fest přibržďuje zadní kolo. Vvyčistil jsem vodící čepy, ale vypadá to na přireznutý pístek, protože jde hodně těžko zasunout a točit. Našel jsem mastné fleky na levé brzdové trubce. Je možné že už je za těch 10 let přireznutá a začíná lehce rosit ? Druhá strana je úplně suchá. Možná ji raději vyměním jak budu dělat pístky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2014 Tak brzdy rozebrány, vyčištěny, rozhýbány, vyměněny těsnění a prachovky. Tak snad bude klid. Trubky byly asi jen zamaštěné zvenku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Přišel mi balíček - z polooffroadu bude lehká žehlička :D (oproti současnému stavu půjdu o 6cm dolů). Takže z nynějších 13-14 cm pod plechem motoru bude cca 7-8cm. Při jedné práci nechám vyměnit silenbloky na přední nápravě za TT-čka + přední budou originály. Tento pátek se bude montit. Už se těším jak malý Jarda ! Vyzkoušel jsem si chování auta u Carlose a byl jsem nadšený, tak snad budu spokojený ! Níž už jít nechci, to bych se taky v zimě nemusel vyšrábat na ten náš kopec ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Paráda :) Koukám, že tu vedeš docela monolog Snižuješ jenom pružinama jo? Tak to jsem zvědav co na to řeknou po čase ty tlumiče :) Silentbloky dobrá volba. Pak dej určitě fotky po snížení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Myslím, žes zvolil dobře a budeš spokojenej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Paráda pěkný taky mám plný puky ty samý ty bezpečáky se mi líbí kde si koupil ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Díky za ohasy , jó občas si i doma mluvím sám pro sebe a rodina má ze mě prču že trpím samomluvou. Silenbloky a nové bezpečáky jsem kupoval v CC autodílech u Jeldy. Pružiny jsem koupil v akci u Milotecu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Super pane ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 (upraveno) Už aby byl pátek a montovalo se Letos mám ještě v plánu přestavbu z AC na climatronic a přidání pár koníků u TDi Funa (těch není nikdy dost). Snad to všechno klapne ! Upraveno Únor 25, 2014 uživatelem Martin_TDi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 Dobře jedeš Martine... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 jj...pekne jsi se do toho dal... Uz na climatron nakoupeno?Mam taky v planu a nejaky veci uz aj doma... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 dalsi koniky :) taky bych chtel kdyby to nelezlo tak do penez : ( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 climatronik, komplet prodával někdo pár sad za 4000,- + někdo by to namontil za tisícovku... :D není to tak drahý sakra.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 Jo, snažím se si Oktávku trošku ještě poladit a pak si ji jen užívat. Jsem s ní spokojený, nemám důvod ji měnit. Climatronic mám zabukovaný, jěště nějaké drobnosti seženu. Na montáž jsem domluvený s Vašou do Prostějova. Koníky poladím taky už jen trochu, aby to ještě snesla spojka s dvouhmotovým setrvákem. Chtěl bych dát nové Sprinty 764+doladit SW na cca 145-150 koní a budu vysmátý :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 No ne co tooooo ty budes snizovat joooo :-D takze pristi rok takto duuuule 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 A pam musis jezdit do ambry 10tkou aby si nenajel na vajgl a neuval naraznik co:-))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.