Jirka712 Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 no jo pořádná příprava na zimu musí být ,jinak krásně naleštěná kéž bych to tak měl taky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2014 Auto zvedám v až za prahem v místě gumových špuntů-tam je to vyztužené - fotka trochu klame. Díky za pochvalu, snažím se auto držet v perfektní kondici jak technicky, tak i vzhledově. Ale letos ještě leštěné nebylo, naposledy loni před zimou . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka712 Odesláno Srpen 7, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2014 to já se snažím taky po technické stánce je v pořádku zrovna bylo na technické a naprosto ok jen ten lak ale to se časem doladí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 7, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2014 Martine jako vždy super práce, někdy se budu muset stavit ať domluvíme odjezd na Žamberk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Srpen 7, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2014 taky budu ted muset udělat něco s dutinama, když to opravený, přemejšlim to vystříkat montážní pěnou, prej to funguje aby tam nešla voda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2014 Jirko, lak dáš do kupy. Něco přeleštíš a něco přelakovat. Jen je potřeba najít dobrého lakýrníka - to je dneska problém. Já jsem měl auto v autorizáku a řeším kvalitu lakování na 3. pokus :( . Dane, díky. Jasně stav se a domluvíme se přesně. Jak to vypadá, tak pojedu jen s klukem. Zbytek rodiny nechce jet. Hanzi, montážní pěně do dutin bych moc nevěřil. Na celé auto mi stačily 2 spreje po 0,5L přípravku do dutin - takže investice 300Kč. To není tak zlé ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Srpen 8, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2014 Nene ale já to myslím i proti tomu aby tam nelital bordel a nemusel sem to furt čistit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Srpen 8, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2014 Tak to abych si ten sprej na ty dutiny také koupil :_) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 8, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2014 pěnu určitě ne, má póry a v těch se ti bude držet vlhkost a když ti zaplní ten prostor už se tam nikdy s žádnou ochranou nedostaneš, takže jdi raději cestou přípravku jako Martin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 11, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2014 Přidal jsem Ti příspěvek od Radessa k Tobě do tématu :))) Jsem si toho všiml až teď ;) Montážku do prahů určitě neee!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2014 Díky moc Peťo ! JJ, do dutin jen to co tam patří - to jest vosk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 (upraveno) Tak včera jsem se konečně dostal k očistě auta, mytí, clay a začal jsem trošku leštit. Dneska jsem až do večera v práci-takže neudělám nic, no a pak to musím dorazit v pátek po práci abych nebyl v sobotu na srazu za šmudlu :) Upraveno Srpen 28, 2014 uživatelem Martin_TDi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Srpen 28, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 Máš to parádní jako vždy :) Nechceš mi to v Žamberku taky trošku přeleštit? :D Vsadím se, že v tomhle počasí tam přijedu slušně zasviňenej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 28, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 Už zase leštíš? :))) Aby Ti tam zbyl nějakej lak Krásná práce jako vždy, o to víc mě mrzí, že to v sobotu nedám :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 Díky Závy , ale ruce mě i z leštičky celkem bolí - takže asi nee. Taky mám obavu, že pokud bude škaredě, tak dojedu se špindírou po 185Km. No uvidíme jak se bude sv. Petr činit ! No je to skoro rok co jsem Octavii leštil a voskoval (loni před zimou), laku je tam dost - dávám bacha. Tak to je fakt škoda že nedorazíš, tak snad příští rok . Rodina a bydlení má přednost-chápu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Srpen 28, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 krásně naleštěno :_) Koukám že u Vás bylo i pěkné, u nás celý týden pršelo :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 Jo, včera odpoledne bylo hezky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 28, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 a dneska je taky hezky :) máš to luxusně naleštěno, tohle bych na autě taky potřeboval, ale nejsou prostory a hebla na to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 28, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 teda pane kolego, luxusní práce jako vždy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2014 Díky chlapi ! Dneska to musím po práci dokončit. Chybí mi vyleštit 1/2 auta, pak na to hodím vosk a v sobotu ráno frčíme směr Žamberk ! Dane, prostor není až tak problém, horší je to s materiálem a nejhorší je to s volným časem na takovou práci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 29, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2014 Tak o tom čase mi povídej, od pondělka jsem na cestách a octule stojí ušmudlaná u baráku, takže asi jen večer spláchnu, podle toho, v kolik dorazím a žádný větší leštění se nekoná :( Na příští rok si vezmu na pátek dovolenou a bude... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2014 Tak a je po sraze, bylo to moc fajn. Příští rok snad budu přes noc. Tady ještě pár fotek auta před odjezdem do Žamberka a poslední foto po příjezdu. Příště si vezmu čistidla sebou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 31, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2014 Moc pěkná práce;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 31, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2014 tvůj interiér obdivuju, vozit děti a mít tam tak čisto :) rád jsem tě potkal na sraze, příště jak pojedu kolem zase zavolám a můžem pokecat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 31, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2014 na tuhle Octavii jsem koukal při hodnocení; fakt pěkně udělaná sériovka s malými detaily, který to auto posílají o schůdek nahoru. Žádný přehnaný ptákoviny a nesmysly. Pro mě to bylo jedno z aut v TOP 5 na srazu v OI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 1, 2014 Sdílet Odesláno Září 1, 2014 Jo, tohle taky je jedno z nejhezčích aut - hlavně má řekl bych tu nejlepší péči ze všech aut tady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2014 Díky moc chlapi za kladné ohlasy, vždycky mě to moc potěší. Honzo, díky moc za takovou klasifikaci TOP5 ! Na srazu byly krásně udělané auta, u některých jsem slintal jako bernardýn - např. právě Tvoje O3 Honzo se světlým interiérem a mnoho jiných. Oktávka je moje hobby a každý den co do ní usedám mi dělá radost a nikdy mě nezklamala díky péči kterou ji dávám , takže ji hned tak měnit nebudu. Není žádný důvod ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 1, 2014 Sdílet Odesláno Září 1, 2014 Martine mas pravdu v tom, ze tam byly krasne udelany auta. Ja sam pro sebe jsem si to rozdelil na dve kategorie: upraveny auta a seriovky s necim navic. Prvni kategorii jsem si prosel a prohledl, ale hlasoval jsem pro auta z kategorie druhe. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Září 1, 2014 Sdílet Odesláno Září 1, 2014 Ten interiér je parádní, čím čistíš potahy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Díky, používám Vanish na koberce a čalounění spolu s jemným kartáčkem s obyčejným ETA vodním vysavačem. Maximální spokojenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.