Martin_TDi Odesláno Srpen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 Díky moc za pochvalu, klidně moje vlákno ukaž ! Je to trošku náročnější, ale děti ( 4 a 7 let) už mám vycepované a ani oni nechtějí sedět v nepořádku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Září 2, 2015 Sdílet Odesláno Září 2, 2015 Karavan cupr. Pristi rok vemu take karavan :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2015 Tak to se těším že pojedeme s domečky za zády dva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2015 Tak dorazil mi dáreček v podobě zrenovované hlavice řadičky z Volantechu, pošito novu kůží. Uvidím jak to bude s životností. Repase před cca 1,5 rokem od Matěje Vepřka nějakými speciálními barvami na kůži teda v mém případě moc nevydržela. Asi se mi moc potí ruce či co... Tak snad to nyní bude lepší :) Fotky před a po repasi: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Září 10, 2015 Sdílet Odesláno Září 10, 2015 Moc pěkný Chystám se jim tam poslat na renovaci volant, tak jsem taky zvědavej na životnost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Září 10, 2015 Sdílet Odesláno Září 10, 2015 Paráda! :) O kvalitu bych se nebál, měl jsem od nich volant u minulýho auta, dva roky a cca 60 tisíc km a na volantu to nebylo poznat, perfektní práce od nich. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 11, 2015 Sdílet Odesláno Září 11, 2015 luxusní Martine, ten boční šev je krásný :) to tam bude padat teď ty kvalty co? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 11, 2015 Sdílet Odesláno Září 11, 2015 Moc pěkný...Taky se chystám na volant... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2015 Jedna lázeňská fotečka z Luhačovic - jsem tu s klukem na léčení astmatu. Po delší době má Octulka týden volno, dívám se na ni z okna, ale už se moc těším až se zase projedu ! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 19, 2015 Sdílet Odesláno Září 19, 2015 Tak at je malej brzi fit;-) Taky to mam za sebou;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2015 (upraveno) Díky Peťo ! Léčba v lázních mu hodně pomáhá. Loni jsme tu byli taky a byl to veliký skok dopředu. Včerejší jízda domů z lázní (střídání stráží s manželkou) lážo-plážo skoro podle předpisů, takové čísla už jsem dlouho neviděl. Tak jsem to hnedka nablikal kalkulačkou :) . Tam se fakt nedá předjíždět..... Upraveno Září 21, 2015 uživatelem Martin_TDi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 21, 2015 Sdílet Odesláno Září 21, 2015 Hooodně pěkná spotřebička!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2015 Díky Peťo, tohle se mi podaří jen několikrát za rok, ale potěší mě to :) . Jinak se celoročně kutálím okolo 5-ti litrů a občas na max. využívám výkonový potenciál motoru . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2015 Po delší době jsem se sice nerad, ale pustil do rozborky dveří, kvůli nefunkčním mikrospínačům. Začalo to strhnutým tisícihranem v hlavě šroubu, takže odvrtat, pak odlepit tlumení celkem šlo, konečně zámek ven a mikrospínač vyměnit. Pak jsem si ale užil příjemné orgie v takovém stavu, že jsem to celé poskládal, všechno vypadalo že funguje, tak jsem nasadil tapec (jen zaháknul) a zkusl zavřít dveře. Jenže ouha, dveře nešly otevřít zvenku ani zevnitř . Tak kastlík spolujezdce ven, vymordovat tapec ven, znovu odhrnout tlumení a táhlem zámku otevřít. No příjemně strávený včerejší večer, nakonec jsem na to přišel - špatně jsem nasadil takový malý zobáček-pružinu u vnějšího madla kliky, čímž klika šla potáhnout asi jen 1cm a neodemykalo to. Po urputném boji se podařilo a vše funguje :) ! Kdysi jsem to dělal na druhé straně,ale tam se mi nic podobného nestalo, holt chybama se člověk učí :) . Udělal jsem si radost a koupil autíčku starší kolečka na zimu - viz foto. Jsou hodně zachovalé, jsou to 15" ale šíře 7" s ET35, už se těším až je dám za 14 dní na auto, ještě musím nazout gumy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 13, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2015 Pekna prace a hezky zimaky... ;-) Taky bych potřeboval mikrospinac,ale skrz to tlumení se mě vuuubec nechce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 13, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2015 Tfuj, ani mi zámek nepřipomínej :D Já jsem to teď nechával měnit v servisu, protože už jsem na to neměl nervy :D A propojení na kliku je taky mazec.. Bratr mi říkal, že to musí bejt co nejvíc napnutý a mě přijde, že jsem si tím ten zámek zrušil.. Protože tam musí zůstat nějaká vůle, jinak si elektronika myslí, ,že je odemčeno.. Kolečka na zimu jsou moooc pěkný! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 13, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2015 No tu drbačku se zámkem ti opravdu nezávidím, ale hlavní je, že si to dal dokupy a maká to :) kolečka vypadají úplně jak nové, to bude holka jiná krasavice na zimákách :) kdy plánuješ přezout? já mám je v pátek pod Lysou na chatu a nevím jeslti to risknu na letních nebo přezuju.. ale předpověď zase ukazuje že bude 10° 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2015 Díky za pochvalu! Ten zámek je fakt příšerná práce, ruce odřené a nervy na pochodu !!! To propojení na kliku jsem dával cca na střed té drážky a je to v klidu. Jak to dáš blbě, tak to nemusí fungovat. Ještě musím sehnat jeden nový plát tlumícího materiálu na případné opravy a přeplátování "servisního okna". :) Kolečka se musí pořádně vydrbat ze všech stran a nazout zimní gumy - během příštího týdne a pak přehodím podle aktuálního počasí. Zatím to nehrotím, ještě bude teplo ! Dane, no pod Lysou bych asi jel už raději na zimácích. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Arctic 1.6 Odesláno Říjen 15, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2015 Máš to moc pěkný, taky bych si nechal líbit liťáčky na zimu :) A jinak úplně přesně stejnej příběh s dveřma mam za sebou...udělal jsem stejnou chybu a po zamontovani jsem tapec opět vydával,takže chápu čím sis prošel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2015 Díky za chválu, vždy to potěší ! Na zimní hliníky jsem nechal přezout moje gumy, trošku jsem je opucoval a vyzkoušel na autě. Ten 7x15" disk krásně lícuje s blatníkem :) , to moje origo 6x16" jsou o 1 cm utopené. Bude to vypadat slušně . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 23, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2015 Jo, tyhle budou fakt slušet :) Jen já jsem na zimu zastánce úzkokolejky - kvůli kamínkům :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2015 Stále to bude na zimu úzkokolejka :) na klasických 195/65/R15, jen jsou gumy natažené na 7" disku. Uvidím jak to bude s kamínkama a otloukáním dveří, maximálně vytuním více zástěrky ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2015 Tak dnes preventivně přezuto na zimní kola, doplněna zimní výbava, preventivně oživena baterka a vyměněno horní uložení na předních tlumičích (a jsem o 1cm ve předu výše :( ). Zas to vypadá divně...., ale se zimními koly jsem spokojen ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 28, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2015 kola super, sice 16" by byly hezčí, ale i tak je to pěkné, uložení si sedne přes zimu, na jaře budeš mít zas dobrou výšku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 28, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2015 Kola moc pekny;-). Taky uz jsem dneska prezul 0 Citovat Odkaz ke komentáři
White-line Odesláno Říjen 28, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2015 Kola jí sluší :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 29, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2015 Kola moc pekna... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2015 Díky za kladné ohlasy, hledal jsem kola, které nemají všichni . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Říjen 29, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2015 Tyhle jsou hezčí než ty origo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.