košin Odesláno Květen 10, 2016 Sdílet Odesláno Květen 10, 2016 jo čtvrtek je v pohodě, na kolik hodin to tak vidíš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2016 16:00 hod ? Může být ? Hlavně chci stihnout udělat předek, zadek už je sranda, na to už není potřeba stahovák pružin. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 10, 2016 Sdílet Odesláno Květen 10, 2016 To se pojede na novým panečku!!! Teď zas budeš mít podvozek rychlejší jak motor :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 10, 2016 Sdílet Odesláno Květen 10, 2016 16:00 není problém, budu tam ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2016 Ketys: Ty jsi hrozný provokatér :) . Až dám novou spojku, tak se uvidí co s výkonem . Dane, díky moc předem ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Květen 10, 2016 Sdílet Odesláno Květen 10, 2016 Martin_TDi: můžu se zeptat na kolik ti vyšli ty B6tky z CCček ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2016 Máš to v SZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2016 Tak po včerejším odpoledním úsilí a za velké pomoci Košína se podařilo namontit nové Bilsteiny B6. Dane ještě jednou díky moc za pomoc! Pravá přední strana sice trošku vzdorovala, ale podařilo se. Dalo se nižší uložení z VW G4 a předek je zatím o 1cm níže než byl. To si asi ještě trošku sedne. Hned jsme to jeli projet a jsem moc spokojený, jasně že to oproti klasice ještě trochu přitvrdilo, ale v zatáčkách a při zatížení to nádherně přituhne a drží. Je to právě to co jsem chtěl. Doužám, že vydrží víc než moje poslední české Ateso tlumiče. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 13, 2016 Sdílet Odesláno Květen 13, 2016 Téda, to je super! Tak ať jsi spokojený! Taky už jsem u jeldy poptal cenovku na B6ky :) Teď na B4kách mám už skoro 90tkm a začínám to pociťovat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 13, 2016 Sdílet Odesláno Květen 13, 2016 jo sedlo to krásně :) pravá strana trošku zásek kvůli drobnosti, ale zas levou jsme měli za chviličku ;) rád jsem pomohl a jízda je na tom parádní, v klidném tempu to krásně vykrývá nerovnosti a jak to Martin hodí do zatáčky tak to ztvrdne a nepustí! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2016 Užívám si ten podvozek , je to moc fajn svezeníčko ! Zadek je oproti předku moc vysoko, tak asi zítra ještě zkusím vyhodit podložky pod zadními pery. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 14, 2016 Sdílet Odesláno Květen 14, 2016 ajéjé :D snižovací nemoc :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 14, 2016 Sdílet Odesláno Květen 14, 2016 Ja se bojim at ti nevyleze to predni ulozeni jak mi na rs tehdy ... :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2016 Tak to víš, když už sportovní podvozek, tak se vším všudy. :) Neboj Deko, nevyleze. Pojistili jsme to ještě podložkami vyrobenými z původních misek. Jinak dneska jsem auto ještě srovnal vyhozením podložek pod zadními péry - viz foto před a po. Nyní mám vepředu od země po lem blatníku 65,5cm a zadek 66cm. Jinak jízda je suprovní !!! Zítra ještě seřídím táhla řazení a zkontroluju kulisu, protože mi tam něco zvoní a to nesnesu ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Květen 14, 2016 Sdílet Odesláno Květen 14, 2016 super, je tam vidno pekny rozdiel k lepsiemu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 14, 2016 Sdílet Odesláno Květen 14, 2016 jo bez těch podložek je to super :) ale chce to nějaké ty 17tky, ty gumy na ten podvozek už nestíhají :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2016 Díky za pochvalu. Jasně že na 17" by to vypadalo líp, stále hledám a okukuju co by se mi líbilo, ale musí to být lehoučké ! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2016 Včera trošku laborování se seřízením táhel řazení. Bohužel ta zajišťovací páčka se mi nepodařila úplně otočit jen asi o 45°, dál to nešlo. Tak jsem s táhly jen trošku pohýbal a ejhle - zvonění ustalo a zdá se mi to přesnější ! Netuší někdo jak tu páčku rozhýbat? Zkoušel jsem uvolňovač zatuhlých spojů ve spreji, ale tím to asi nebude. Jinak zde je ještě fotka tě horního misek na sobě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2016 Tak dneska jsem našel nemilé překvapení - viz foto - Deko měl recht, uložení se tlačí nahoru. Má někdo radu co s tím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 24, 2016 Sdílet Odesláno Květen 24, 2016 http://www.reviloshop.cz/ta-technix-horni-ulozeni-tlumicu-skoda-octavia-i-typ-1u-stavitelne-predni-naprava/anebo závy to prodával za míň :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Květen 24, 2016 Sdílet Odesláno Květen 24, 2016 pisal som to aj u seba, ze ja som radsej isiel dielmi na to urcenymi aj dokonca s TUV,cize aspon u nas si vies toto znizenie aj dat zapisat do TP Ja som bral len tie misky,,ale da sa kupit aj znizene to ulozenie,,, je to ale jasneze drahsie riesenie, ale aspon bezproblemove: Miskami som siel dole tak 1,5cm...s tymi znizenymi ulozeniami vies ist este nizsie. http://www.supersport.de/produktuebersicht-darstellung-artikelkategorie-warengruppe-de-1-87.html .. Povodne som chcel ist do toho riesenia,co si zrobil ty, ale tak ako Deko pisal jeho skusenost, hned som zavrhol tu moznost davnejsie. Neviem, ci to spominal Deko,ci niekto iny, ale radsej som posluchol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 24, 2016 Sdílet Odesláno Květen 24, 2016 zkus to poměřit a nechej udělat podložku jak jsme se bavili, 3mm silon by to měl v klidu udržet, jen povolíš vrch aby šel tlumič trošku dolů, nasadí se to a uvidíme co to udělá, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 24, 2016 Sdílet Odesláno Květen 24, 2016 Ja mam vzdy pravdu :-D ....ne sranda. Nasere to :-/ ja to neporesil a dal to pryc. Ten tlak je fakt velky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2016 Díky moc všem za cenné informace. Některé ty cenovky jsou masakr (4000Kč za uložení). Už i to nižší uložení z G4 nebylo nejlevnější oproti klasice, takže asi zkusím nějakou osazenou podložku nechat vychroustat na soustruhu a uvidí se co to bude dělat. Přinejhorším se tam dá zpět originál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Květen 28, 2016 Sdílet Odesláno Květen 28, 2016 To horne ulozenie naserie :/ ja som to poriesil unibalom :) sice tvrdé :D ale kleslo to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2016 Tak o víkendu jsem nahodil osazenou podložku, lehce jsem ji přilepil ke kastli silikonem. Jsem zvědavý co to bude dělat. No a pak jsem zjistil, že mi nějak plandá výfuk, tak proběhla oprava středového držáku, obroušení a nátěr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 30, 2016 Sdílet Odesláno Květen 30, 2016 doufám že s tou podložkou budeš mít klid :) jinak co to handsfree? už si měl čas skočit k nějakému elektrikáři? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 30, 2016 Sdílet Odesláno Květen 30, 2016 Výfuk parádička To budou mít na STK radost A ta podložka vypadá dobře, tak snad to teď bude držet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Květen 30, 2016 Sdílet Odesláno Květen 30, 2016 Hezká údržba výfuku, taky bych potřeboval :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Květen 30, 2016 Sdílet Odesláno Květen 30, 2016 ten výfuk je super :) mě bohužel čeká koupě nového předního dílu - vlnovec a katalyzátor :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.