Přejít na obsah

Zelený polo off road

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...

Tak včera jsem úspěšně absolvoval emise a STK, vše bez problémů jen mi technik napsal netěsnost motoru a převodovky do lehkých závad. Kdyby mi to řekl v průběhu kontroly, tak ho chytím pod krkem a chtěl bych vidět tu netěsnost! Motor i převodovku mám suchou jak pepř. Byl to nějaký zamindrákovaný kretén. :smich:

Před STK jsem udělal pořádnou údržbu: vyčištění brzd, odreznutí a nátěr předních ramen a zadní nápravy, vyčištění prostoru za př. podběhama a nátěr výfuku. Pár foteček..... Měl jsem stále u sebe mého malého mechanika - bez Pavlínky by to nešlo! :smich:

post-502-1277348967_thumb.jpg

post-502-1277348973_thumb.jpg

post-502-1277348981_thumb.jpg

post-502-1277348991_thumb.jpg

post-502-1277349000_thumb.jpg

post-502-1277349007_thumb.jpg

post-502-1277349012_thumb.jpg

post-502-1277349018_thumb.jpg

post-502-1277349024_thumb.jpg

post-502-1277349031_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jo, je mi dost podobná, aspoň jsem klidný že je moje! Akorát má teďka tzv. obodbí vzdoru a nechce se moc fotit. :lol:

Myslím si, že každé moje auto se u mě mělo dobře a Octávka není vyjímkou. Takže se starám a dopřávám mu co se dá. :smich:

Díky za gratulaci k STK, ale u 6-ti letého auta to ještě nebyl tak velký problém. Uvidím později jak to bude vypadat.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Vždy je to hodně o štěstí. Náhodou jsem v pátek večer mrknul na ŠH a co nevidím, za šikovnou cenu solidní kotoučovka, tak jsem neváhal a hned druhý den jsem pro ni jel. Jinak jsem navnadil ještě svého tátu na kotoučovku, tak kdo ví jak to dopadne. Dej mi vědět až pro to pojedete.

Jinak ve středu se už bude přehazovat - už se těším jak malý kluk ! :P

Pak možná nechám ještě trošku poladit motůrek u Funa. KDO VÍ ? :lol:

Odkaz ke komentáři

Už se montuje zadní kotoučovka, večer nafotím a pak sem hodím fotos a první postřehy. :) Moje drahá polovička se mnou moc nemluví, protože jsem si "ZASE NĚCO KOUPIL NA AUTO". Ale je to hodná holka, přejde jí to jako vžycky a pak bude ráda že se v klidu sveze. :smich: Ještě včera dorazila nálepka od šéfíka Octavia Clubu tak se asi bude lepit......

Odkaz ke komentáři

Nemám teďka moc času a tak jsem to svěřil odborníkům v našem místním servise. Byl tam jeden problém s brzdovou trubkou, ale povedlo se jim to. Já bych doma asi musel trubku vyměnit. Trvalo to i s výměnou celé brzdovky necelé dvě hodinky. Teďka musím trochu pojezdit ať si to sedne, pak ještě seřídím ručku a bude to hotovo. Je to super - brzdí to fest. :palec: Doporučuju !!!

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Odporoučely se po 110 tis.Km přední brzdy, desky byly už dost mizerné a kotouče začaly kopat. Tak jsem sáhl po snad osvědčené sadě Zimmermann Sport. První dojem je velice dobrý, brzdí to mnohem líp a to jsem je vyměnil teprve včera. Jinak jsem před dovolenou dodělal chlazení intercoleru aby se mu líp dýchalo.

Tak že bychom tomu motůrku ještě trošku přidali koníků? Nikdy asi nebude dost.

post-502-1282634626_thumb.jpg

post-502-1282634648_thumb.jpg

post-502-1282634661_thumb.jpg

post-502-1282634672_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Chlapi, potřebuju poradit. Mám problém s předníma brzdama. Cca před 2500 Km jsem dával nové přední kotouče a desky Zimmermann Sport, prvních 1500 Km jsem je oparně zajížděl a teďka jsem párkrát z vyšší rychlosti dobržďoval a zdá se mi že to někdy kope do volantu a někdy zase nic. Můžou se tak čerstvé kotouče kroutit? Nebo můžu mít něco vybitého na řízení eventueklně na nápravě?

Odkaz ke komentáři
Chlapi, potřebuju poradit. Mám problém s předníma brzdama. Cca před 2500 Km jsem dával nové přední kotouče a desky Zimmermann Sport, prvních 1500 Km jsem je oparně zajížděl a teďka jsem párkrát z vyšší rychlosti dobržďoval a zdá se mi že to někdy kope do volantu a někdy zase nic. Můžou se tak čerstvé kotouče kroutit? Nebo můžu mít něco vybitého na řízení eventueklně na nápravě?

Asi bych šel po nápravě...... silentbloky, spousta lidiček mění origo za něco tvrdšího....Powerflex

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...