Vladan Odesláno Říjen 16, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2010 Tak kamaradi htel bych udelat nake podsviceni v octe. Prvni me zajima jak udelat podsviceni nad nohapa pod palubkou? Odkut tahat elektriku. napadlo me jeslti by to slo vzat elektriku s toho zapalovaca pro cigarety. Tak me este napadlo udelat podsviceni jak u OII (pod predni zrcatka). Tak poradite my? Diky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2010 Nevite ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 16, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2010 Osvětlení pod palubku mam nachystané diodové trubice a připojím je na vnitřní osvětlení interiéru.Co se týče předních zrcátek tak O2 tam má v blinkru i osvětlení-leda bys musel vrtnout do spodu plastu díru na ledky a nebo koupit zrcadla O2 ty,ale na O1 nepasují respektive dají se namontovat,ale musíš pořešit uchycení ke dveřím jak to najdu tak ti to sem hodím viděl jsem to na nějakém fóru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2010 Diky kamo. A kam si to pripojil na vnitri osvetleni na jakem miste? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 16, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2010 Na vývod pro žárovku osvětlení interieru musíš to rozdělat já jsem si tam dal ledky je to pěkně bílé světlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2010 A ja jsem myslel to pripojit na sapalovac, myslis ze se to tam da pripojit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 16, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2010 proč né je tam 12V,ale to si budeš jako nějak zapínat zvlášť?to interierové světlo to zapne a vypne za tebe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2010 NO ja jsem nehtel aby to svitilo az moc, hci to prave gdyz zapnu svetla at my to stale sviti jako lehce ambient svetilko ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest 28mino12 Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 ja som zrkadla napojil na stropnu lampicku a to podsvietenie noh mam napojene na regulaciu jasu takze sa to da aj pekne regulovat podla potreby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
frenkiecz Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 I při zhasnutých světlech mi jemně svítí(podsvěcuje)počítadlo km.To je nějakej bludnej proud,nebo něco je v háji zeleném? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 http://forum.skodahome.cz/topic/20280-zrcatko-z-o2-na-o1/ tady maj fotky jak vypadaj ty zrcátka... Chtěl jsem to, ale nějak se mi to už nelíbí. sou dost hranaty na tu kulatou O1... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Danbartt Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Cus osvetleni na nohy napojis nejlepe u ridice L sloupek predniho okna tam vede el.kabelaz na lampicku aby jsi nemusel kabl tahat az k lampe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.