Davon Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Docela cumim! Vypada to na lasku k praci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 jsem rád, že to tu někdo napsal, ano je to láska k práci a hlavně kvalita, diskuze o ceně jsou zbytečné bez poznání Štěpánovi práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Diskuze o cene muzou byt, ale ne ve smyslu rozebirani, co na tom tolik stoji. Kazdy, kdo si sve auto umyva rucne, lesti, teflonuje, konzervuje atp. jiste vi, ze neni problem stravit nekolik hodin praci u toho kusu plechu a take jiste chape to, ze to neni uplna p*del a svaly, ruce a zada boli. Takze cena je proste dan za klid toho, kdo to neumi, nebo nechce umet a chce si to zaplatit. Takze proste nekdo to DA, nekdo to NEDA... ;) Ja osobne si klidne s autem pohraju sam, ale pokud by melo byti rozlesteni laku, zbaveni skrabancu, nebo nejaky ochrany balicek atd a ty prachy na to mel pripravene, DAL bych je... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Vidím to naprosto stejně jako pán přede mnou a i to také tak praktikuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Štěpáne prosím tě poraď co na elektrony aby se na nich neusazovalo tolik bordelu z detiček? Mišáku pěknej obrázek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Nejsem Štěpán, ale snad taky můžu říct zkušenost - základem kvalitní lakování disků, to dělá tak půlku, dalších 25% šedá nebo jiná tmavá barva mezi loukotěmi a posledních 25% to, co na kola naneseš. Mám od vorlajze jakýsi nano čistič a nano následný přípravek, nějaký vliv to má, ale ne zázračný. A co tedy Štěpán? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Duben 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 O lakování to moc není je to spíš o vosku! na kola těd mám swissvax autobahn a je to to nejlepší co jsem kdy měl a je testovaný na hodně vysoké teploty a do rychlosti přes 300km/h. nejprve je nutné ráfky dobře připravit tzn: umýt, očistit lakování a následné voskování. Potom už stačí ráfky umývat jen šamponem a nečistoty rorzrušit štětcem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Dějuji Vám oběma za odpovědi. :D Takže do podzimu budu každou chvíli čistit a pak nechám opískovat a nalakovat a na další sezónu dám ještě nějaký ten vosk. Na kola v tom stavu v jakém jsou teď je vosku škoda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Duben 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 A teď zpráva pro všechny mé věrné cca do dvou měsícu budu kompletně přecházet na luxusní kosmetiku SWISSVAX! A co to pro vás znamená? za stejnou cenu jako doposud bude o vaše plechové milačky postaráno pouze touto premiovou kosmetikou SWISSVAX 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 Nevím proč, ale SWISSVAX mi přijde sympatičtější než ty JUICE co jsi používal doposud Už jsem se Tě chtěl zeptat dávno, teď se to navíc hodí: když by ta prémiová kosmetika, kterou používáš, byla 100%, Sonax je kde, na 70%? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 jj dobra otazka... Swiss? Dodo? Sonax? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 Trosku si s tema vecickama taky doma hraju, a muj nazor je nasledovny - sonax pro kratkodoby efekt, kazdopadne zadna hitparada. Po sonaxu jsem presel na autoglym, to je uplne jina liga. Dodo nevim nekde kolem autoglymu bych ho hodil, nekde lepsi, nekde stejny apod. Swiswaxx to je spicka, cena tomu vsak odpovida, ale vysledek taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 No já začínal s nějakým obyčejným voskem, dneska už s ním leštím tak jízdní kolo, na značku bych se musel podívat. Měl jsem i zkušenosti s českýma barevnýma leštěnkama, ale člověk se s nima nadřel a výsledek nebyl nikdy dokonalý. Pak jsem narazil na Sonaxy s Nano technologíí a z toho jsem byl vážně pryč - jednoduchá práce, žádné fleky na gumách apod. a hlavně to oživení laku bylo doslova vidět. Možná kdybych teď zkusil něco dalšího, lepšího, řekl bych, že Sonax byl o ničem, ale zatím na to moje navoskování 3x za rok stačí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 jj jak pises ja to delam 2x za rok.. a zatim Sonax barevnej s NANO je OK... ale na Stepana nemam o tom zadna.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Duben 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 (upraveno) Nevím proč, ale SWISSVAX mi přijde sympatičtější než ty JUICE co jsi používal doposud Už jsem se Tě chtěl zeptat dávno, teď se to navíc hodí: když by ta prémiová kosmetika, kterou používáš, byla 100%, Sonax je kde, na 70%? sonax je tak do 20% Jinak od dodo juice budu používat vosk supernatural takže bude možnost výběru ale tento vosk bude jedinný který od doda budu používat. Ještě dodám že takovou hlubku laku a lesk vám žádný jiný vosk než přírodní neudělá!!!!!!!!! a není problém mít vosk i za cenu přes 200tisíc :D Upraveno Duben 12, 2011 uživatelem štěpán 4x4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Ten Sonax je s včelím voskem, zvedne to Tvé hodnocení ? A voní :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Duben 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Ten Sonax je s včelím voskem, zvedne to Tvé hodnocení ? A voní :-) určitě ne :lool: něco co vydrží jedno mytí mi za námahu určitě nestojí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Stepane, Stepane, Stepane... zase citujes prispevky co jsou primo nad tvym prispevkem... Si delas prdel ne... nebo to delas schvalne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 SONAX s nano tedy Michal doporucuje na pulirovani 4x za rok? Zatim jsem patlal jen Turtles s nejakym teflonem, je to pekne hladoucky a cisty, ale vice na tom nepoznam.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 rozhodne nesouhlasim, ze sonax cerny (cili ty barevne) s nano technologii zmizi po prvnim umyti...kdyz to navoskuju, tak to tam vydrzi nekolik umyti a napriklad pri dalsim umyti, jak susim auto, tak vytiram jeste cernou barvu a to auto myju rucne houbou, takze zas tak spatny to na takove to domaci cisteni nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 určitě ne :o něco co vydrží jedno mytí mi za námahu určitě nestojí. SONAX s nano tedy Michal doporucuje na pulirovani 4x za rok? Zatim jsem patlal jen Turtles s nejakym teflonem, je to pekne hladoucky a cisty, ale vice na tom nepoznam.. ;) rozhodne nesouhlasim, ze sonax cerny (cili ty barevne) s nano technologii zmizi po prvnim umyti...kdyz to navoskuju, tak to tam vydrzi nekolik umyti a napriklad pri dalsim umyti, jak susim auto, tak vytiram jeste cernou barvu a to auto myju rucne houbou, takze zas tak spatny to na takove to domaci cisteni nebude Přesně to co píše Michal jsem chtěl napsat, ten Sonax se opravdu za jedno umytí dolů nedostane. V létě myju auto skoro každý týden a vydrží tam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Duben 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Ale vžyť si tam dávejte co chcete mě to muže být šumák , psal jsem z vlastní zkušenosti a kdyby ta slavná kosmetika so..x za něco stála tak bych jí možná používal takže já za sebe říkám je o ničem! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 V klidu, nikdo neříká, že Sonax je lepší než přípravy, co používáš Ty, ale zas to není úplné šméčko z Tesca a sám nejlíp víš, že na to naše domácí pošušňáníčko stejně nemá o moc lepší kosmetiku cenu, když to leštíme hadrem v garáži bez dalšího vybavení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Muzu se zeptat v cem cistis/peres mikrovlaknove uterky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Duben 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 Mám na to spešl čistič na mikrovlákna, peru normálně v pračce a místo pracího prášku dám čistič na mikrovlákna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 21, 2011 Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 Stepane, takovej dotaz.. co pouzivas za pasku na ochranu tech klik a list a tak vubec?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Duben 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2011 KALIC: pásky většinou od 3m 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Duben 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2011 Pouze pro členy octaviaclub připravuji nový ceník programu renovace laku. Nová a příznivější cena pro členy bude platná pouze při předložení členské kartičky octaviaclub. Nový ceník pro členy tu zveřejním v průběhu pár dní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Duben 25, 2011 Sdílet Odesláno Duben 25, 2011 mel bych na Tebe jednu otazecku. budu si nechavat davat listy do laku. mam 11 let stary auto a nevim jestli si to dat nechat namichat podle cisla barvy nebo podle spektrometru. chtel bych to nechat v lete (nejspis u Tebe) dat trochu do pucu, tak mam strach, ze kdybych si to nechal namichat podle spektrometru, ze to pak budu mit dvojbarevny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Duben 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2011 Já bych si to asi nechal udělat podle č.barvy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.