Přejít na obsah

Moja Islandanka

Doporučené příspěvky

Nazdar hosi 2.4. v sobotu budem od rana u Ol@fa tak ak by mal niekto zaujem nieco olepit foliou tak sa kludne zastavte alebo mozte poslat veci Ondrovi a ja to pooliepam a on vam to posle späť :smich:

nejde ale len o polepy budem rad ked spoznam par clenov OC a mozem vysvetlit techniky lepenia folie ako na kapoty tak strechy cele keroserie a dokonca aj neake nalepit :D

Upraveno uživatelem juraj351
Odkaz ke komentáři

hosi prosim o radu mam big problem vcera pri jazde po dialnici cca 130km/h mi pri pridani vyleteli otacky zhruba o tisicku a ziadny tah behom sekundy to kleslo a auto zacalo zrychlovat co to mohlo byt ??? zeby odchadzajuca spojka ??? ak ano oplati sa menit komplet aj zo zotrvacnikom ??? dik moc

Odkaz ke komentáři

kdyby to bylo turbo citil by zatah, proklouznuti spojky by davalo smysl. Nevim jestli se spojkou je lepsi menit setrvak, vim ze byva beznou praxi pri vymene setrvaku vymenit i spojku, ale pokud nezlobi setrvak tak proc ho menit, nejlip ho proste zkontrolovat jesli uz to ma za sebou a pokud ne nechat ho tam.

Odkaz ke komentáři

to by islo ale u nas mechanikom bohie ako neverim nakecaju blbosti ze je na hovno vsetko pisal som Martinovy z cc:autodily a ma komplet celkom v dobrej cene ale tak ma napada ked by som prisiel v tu sobotu k te vedel by si dohodit neakehe mechanika ktoremu dôverujes a je sikovny ze by na to pozrel kde je pes zakopany lebo to preklzuje len na 4-ke a 5-ke a medzi 2200 - 3000 otackami proste z 2200 vyleti na 3000 potom vzapeti padne na 2500 a auto taha dalej potom bez prerusenia

Odkaz ke komentáři

cece sobota je problem, utery jdu do servisu kde jim verim tak se schvalne zeptam co na to reknou. Jedinej komu verim a vim ze po pohode je ochotnej delat v sobotu je Garny. Ten je ale z Prahy. Pak je tu jeste Vasa ale ten mechaniku uz nejspis nedela.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Zdar hosi prosim o malu radu dnes ma napadlo dat popod okno striebornu linku cca 1cm siroku co na to hovorite na foto je to len ukazka myslite ze by to bolo dobre lebo som na vazkach na jednej strane sa mi to paci na druhej mi tam nieco nesedi :palec:

joo a este par zmien aby som bol komletny stlpiky v ciernej matnej :( nove kola uz nahodene vyzeraju super :palec. a uz osadene mracitka za ktore dakujem Gowsterovi ;)

podvozok zatial stale seria a fotky nic moc fotene mobilom

post-4428-1304965262_thumb.jpg

post-4428-1304965687_thumb.jpg

post-4428-1304965706_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zdar páni tak ma zaujima pocul niekto o limitovanej serii octaviek nazvanej Laura ??? ak ano kde najdem neake info poprípade da sa zohnat interier niekde ?? vyzera fakt ze husto a kola ani nehovorim no vid foto co su to za kolesa vie niekto nazov ?? poprípade typ a pod.

no takze Laura je anglicky nazov octavky pani som to ale za blbca :) no nic aspon som nasiel par peknych snimkov skoda ze tato limitovka isla len do UK cize asi zohnat nieco take u nas bude nerealne

post-4428-1307042478_thumb.jpg

post-4428-1307042492_thumb.jpg

post-4428-1307042505_thumb.jpg

post-4428-1307042518_thumb.jpg

post-4428-1307042542.jpg

post-4428-1307042562.jpg

post-4428-1307042584.jpg

post-4428-1307042606.jpg

post-4428-1307042623.jpg

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...