Přejít na obsah

Moja Islandanka

Doporučené příspěvky

su vazne super a su o dost lahsie ako tie co som mal predtym s tym limcom teda konkretne vcera posli a mracitka som dal dole a musim ich prelakovat a uvidim ci ich tam vobec este dam ale asi hej. inac som uz stihol jede hned aj pokrstit no na porazenie chvalabohu nic velke len trosku odrety lak. aspon si ich budem poznat ked by ich niekto potiahol :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Nazdar chalani prosim o radu a pomoc mal som zadrety motorcek zadneho stieraca na O2 combi vsetko som vycistitl zlozil motorcek je funkcny len som si nie moc isty ze je dobre nastavene sukolie vie mi niekto podla foto povedat ci je to OK alebop ako to treba nastavit popripade ak ma niekto doma motorcek zadneho stieraca nech skusi zhodit kryci plech a poslat foto dik moc. teraz mi to ide tak ze sa stierac vrati kusok dozadu a potom normalne zotre a ostane v mierne sikmej polohe.

post-4428-0-75298000-1337603172_thumb.jpg

Upraveno uživatelem juraj351
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

vcera u nas trochu sprchlo ale aj tak sa mi podaril zazrak a to v podobe 2 hodin krasneho slnecneho pocasia a hned sa mi naskytla sanca sanca trosku skraslit jedno velmi pekne auticko a sice skodu superb kombi viac foto ale nic ma nedostalo viac ako ten motor 3,6 V6 no chalani to je brutal mal som tu cest sa v tom aj previest a skoro som mu ho nevratil :D

post-4428-0-33935200-1339448707_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...