Přejít na obsah

Moja Islandanka

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Nazdar hosi potreboval by som trochu poradit zapajam tazne a ostal som stat na kabloch v poistkach pre niekoho rutina pre mna zasrana zahada :D na fotke je 6kablov 3 s pinmi na poistky a 3 sa niekde zrejme musia naletovat? opravte ma ak sa mylim tie 2 oranzove su CanBus ak sa nemylim cize najdem niekde rovnake a priletujem ich k nim ?? alebo zaobstarat konektor a je niekde miesto kde sa daju napojit?? tie 3 na poistku je asi jedno kam dam hlavne nech su cez poistku je tak ?? a problem cislo dva je posledny kablik cierno-ruzovy ?? co je to za kabel a kam ma ist ??

este prikladam foto poistiek do cisel 43,44,45 by malo ist tazne lenze tam nieje dotiahnute + od baterky mozem ich napojit na svorky 34,35,36 ??? o rad vyssie neplanujem nic ine do auta dorabat len tazne.

prosim o radu dik moc

post-4428-0-28156400-1348531388_thumb.jpg

post-4428-0-67603900-1348531401_thumb.jpg

post-4428-0-04412700-1348531784_thumb.jpg

Upraveno uživatelem juraj351
Odkaz ke komentáři

nechybí u toho tažného nějaký káblík? Já jsem montoval nedávno doma... 42,43,45 jsou myslím na stále +, potom ještě černo-fialový šel na pojistku 7 (nejsem si jistý, ale byla to malá pojistka, a bylo to spínané + ), 2 kabely na CAN-BUS, a poslední černo-červený šel na drát vedoucí od spínače brzdového pedálu (svorkovnice E, pin 2)

Odkaz ke komentáři

ano ty tři klidně mimo pozici, ale aby tam vedl tlustý červený drát (je tam nejspíš můstek = jeden drát rozvětvený na 5 pozic).

CAN mužeš napojit prakticky kdekoliv, mně to vyšlo dobře u BSG (centrální elektrika), ze svorkovnice G a pinů 7,8 vychází oba dva vodiče, tak klidně blízkosti toho. Pak už jen černo-červený jak jsem říkal na svorkovnici E pin 2.

EDIT: jeden z těch tří má pojistku 20, nevím teď z hlavy který, musel bych kouknout do schéma ;)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Jednu z těchto značek má uživatel ATANER, zkus mu napsat, jaké má zkušenosti. Já měl TYC na minulém autěm, ale moc spokojený jsem nebyl. U jeldy se daly pořídit za 5600t, ale teď jem koukal a dost je zdražili...se slevou pro člena cca 7t. Uvidíš, co se ti sejde za reference, třeba se kvalita zlepšila.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

no dnes som si konecne urobil predcasneho jeziska :) nove svetla s cockou elegance druhovyroba tyc celkom super teraz som este len nahodil a niesu zostelovane foto dolozim dalej sada gumennych kobercov do auta ledkove osvetlenie interieru kufra a spz vymeneny olej a filtre a jubilejnych 216000 :palec: a este ziarovky od dectane rainbow h7 a golden style h1 max spokojnost a jedno super zistenie parkovacky philips blue vision po roku pouzivania sa nelupu a svietia krasne na bielo :palec: do konca roka by som si rad zabezpecil este kryty pedalov rs a bolero zatim vsetko ;)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...